Holky jaké používáte značky jednorázových plen? A jak jste spokojeně? Já teď viděla od feedocz že mají svoje pleny nemáte někdo zkušenost? Případně typ na velikost 4 aby byly pokud možno cenové dostupné?Děkuji
Dada, babylove a teď sem objevila v Kauflandu, mají celkem levne a nejsou úplně nejhorší (myslím bevola). Dřív sem brala z Lidlu, ale tam šla kvalita nějak hrozne dolu.
nejvic nam vyhovuji zlate dada pants
Bebelo z Dr Maxe 👍
Pampers premium care, vydrží neprotečou. Zkoušela jsem dada, Bella happy, z Lidlu a Albertu plus Rossman značku a za mě teda samá hrůza
Pampers premium care
Babylove z DM
Babylove DM, teď jsem tedy byla nucena koupit Dáda a přijdou mi tvrdší. Ale kdybych mohla, tak kupuji pampers premium care.
@petrab13 ze zacatku jsme meli huggies ty meli kapsicku jskoby na zadecku tak to vse zachytilo sle cena pro nas silena tak jsme ted uz dyl na plenach z rossmanu 80 ks za 275 kc. V alci jinak za 319 a za nas super
babylove DM, u prvniho syna plenky i ubrousky Lupilu z Lidlu, ale ted u druheho se to nedalo pouzivat - z plen se maly osypal a ubrousky ted delaji uplne jine, spatne se s nimi utira...takze pouzivame Babylove z DM a pohoda
My jsme měli Bebelo, které střídáme s baby charm, magická, free life for BeBe cash, Fred And Flow
@neptunka111 malá když měla dvě kila, tak jí v nemocnici dávali i dvojky, bylo to na ní velké, ale účel to plnilo 🙂
@neptunka111 happy bella ma vel.0 od 2 kg, zrovna nedavno se nad tim podivoval starsi syn, tak to vim 😃 pouzivame teda jinou velikost, ale prijdou mi fajn.
https://www.drmax.cz/bella-baby-happy-soft-deli...
Dada