Jaké plenky používáte?

neuspech
27. dub 2018

S jakými plenkami jste prosím spokojeně termín mám sz za dlouho 🙂 Nějaké dobré cenově dostupné ?

normalnimatka
27. dub 2018

látkový;)

dadamatysek
27. dub 2018

Já používám Monperi, Baby love nature, nebo Moltex. Nejčastěji ovšem ty Monperi, jelikož jsou české.

nikuu
27. dub 2018

bella happy

simiikk
27. dub 2018

Dada

alcar
27. dub 2018

Pampers oranzove, zelene, Babylove, Albert.

sarrita
27. dub 2018

Pampers active baby (zelené), Pampers premium care (bílozlaté), Dada zelené, Bamboo nature 😉

deaneira29
28. dub 2018

DM babylove, ty jsou pro mě top, pak Bella happy. A jedničky Pandy mají vyriznuti na pupík 😉

achilea
28. dub 2018

Za nas nejhorsi kvalita albert pleny,tesco o chlup lepsi,zkousime ted dada premium a nic moc,jsou mokre a maly se kvuli vlhkosti v noci budii s placem .Zkusili jsme pampers premium-jsou skvele ,ale drahe. U nas vedou dm babylove,syn spi az do rana,skvela volba.Babylove mame vyzkousene od narozeni jsou bezkonkurencni,doporucuji.

letadylkokane
28. dub 2018

Neradeji mam DM Babylove, starsi dceri vyhovuji i sovickove plenky z Alberta. Pro novorozene miminko mi ty alberti pliny ale pripadaji moc hrube. Saji ale dobre a mala po nich nema opruzeniny. Obe dcerky se mi opruzuji z Pampers.

kexina
28. dub 2018

To je taková ta správná otázka. Zeptej se deseti mamin a dostaneš deset odpovědí. Každopádně doporučuji nesyslit zásoby dopředu (jakkoli to láká), ale zkoušet za provozu. Každé dítě je jiné a co sedí jednomu, nemusí vyhovovat jinému. Podívej se po bazárcích nebo FB skupinách mamin z tvého okolí, určitě najdeš někoho, kdo prodává třeba pár kousků, co už nestačili využít, nebo pro dané dítě neseděly. 😉

My měli v porodnici Pampers (ty byly pro nás nejhorší), pak Baby Dream (to byly takový průměr) a nakonec skončili u Pandy (ty nejmenší velikosti super - a mají i pro nedonošence - ty větší už pak prosakovaly). Teď střídám Dada a sovičkové z Alberta, občas Lupilu z Lidlu. A na doma dávám látkové nebo teď (1 rok) už spíš nechávám ve slipech a tepláčcích.

marii90
28. dub 2018

Prvni velikost jsem mela Bella Happy, ted mame z DM Baby Love... treba Pampersky jsou strasne drahy oproti nim. Zatim vyhovuji 😊

zmrzlinka
28. dub 2018

Lidl pleny, obcas Tesco

martinato1989
28. dub 2018

Kolorky

hnedoocko79
28. dub 2018

Co maminka to jiná značka,určitě nedělej mega zásoby 🙂 Já nakoupila do zásoby mraky plenek Panda,měly docela dobré recenze,cena byla přijatelná,ale horší pleny jsem v životě neměla.Dada plenky taky celkem nic moc.Za mě a syna pampers premium.Jsou dražší,ale co bych pro tu jeho prdelku neudělala 🙂

rubika
28. dub 2018

Zkouseli jsme asi vse na trhu, prvni mesice jsme jeli i latkovky. A bezkonkurencne nejlepsi babylove. Mam vyzkouseno na ctyřech detech😉. Jinak taky nedoporucuju delat zasoby. Muze se stat ze pleny nevyhovuji a pak se toho blbe zbavuje.

cuuza
28. dub 2018

Pampers, zelené i bílé. Každé prdelce sedi něco jiného, musíš sama zkusit...

pajovann
28. dub 2018

Pampers premium care

mku
28. dub 2018

Za me jednoznacne Dada. Kvalitou mam pocit, ze se jim nic nevyrovna. A to jsem jich zkousela dakt hodne druhu... Jine uz nekupuju. A pokud mas moznost si pro ne zajet primo do polska tak cenove jsou uplne jinde nez jakekoliv plenky kupovane u nas.

Ale urcite lepsi nedelat zasoby dokud nevyzkousis co malemu sedi. Ja ted nakupuju vzdy aspon 10baliku najednou, ale mame uz presne dane ze je to ok.

nikoulinka
28. dub 2018

Dada 🙂

kacaba_s
28. dub 2018

Za nás rozhodně babylove z DM. Malá hodně trpěla na opruzeninky a nakonec jediné co pomáhá jsou plenky babylove a krém weleda.

hananely
28. dub 2018

Zelené pampersky,vyzkoušeli jsme snad všechny značky a tyto jediné vyhovují.U dcery vedly Tesco pleny-jinak byla opruzená(ale už je to 12 let).😁

neria55
28. dub 2018

Pampers new baby dry, za mě top, vydrží dlouho, neprotecou. Dady nám seděly ale nevydržely tolik co pampersky 🙂

vendes
28. dub 2018

Vyzkoušela jsem na dceři asi 15 druhů plen, zkušenosti jsem shrnula do článku, co mám na blogu. Chybí tam pleny Darly z feedo, které už nekoupím, jsou sice tenké, ale špatně odvádí vlhkost a naplněné jsou jako prkno. Pak tam nejsou české eko pleny Kolorky, které naopak začnu používat, jsou hebké, tenké, dobře odvádí vlhkost a hezky vypadají.

mamamtbo
28. dub 2018

Lupilu nebo nocnik😉

datela
28. dub 2018

Dle me jsou nej Bella Happy a z Lidlu Lupilu

priefi
28. dub 2018

@neuspech do 18m pampers premium, jine nesedly, od 18m zvlada Lidl a Tesco

ivuska1986
28. dub 2018

Ahojky, ja jsem moc spokojená s Albert plenkami(sovicky),vyrabi je ta sama firma co Dada plenky. Pak DM babylove EKO. Plenky, ktere bych nikdy nikomu nedoporucila jsou charm plenky.

bayt
28. dub 2018

@neuspech My mame Pampers Premium care. Zadne opruzeniny, to pricitam i kremu. A protekly mi jen jednou bokem. Pojmou fakt hodne.

dancamich
28. dub 2018

Látkové na střídačku s Babylove z DMka. Občas jsem používala ty z Rossmannu Babydream a v neposlední řadě Pandu a Lidl Lupilu. Chce to otestovat, ale nejlépe dopadly v testech ty DM Babylove. Nevýhodou je teda vyšší cena, ale DM mělo nějaký program pro nastávající/čerstvé maminky a v kupón. knížce na ně byla sleva.

aviho
28. dub 2018

Lupilu z lidlu , zelené magic, zelené pampers

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru