Jednorázové pleny - Pampers nám vleže protékají

just_majka
19. čer 2018

Krásný den všem! Tento dotaz je určen pouze maminkám, které používají jednorázové pleny 😉 Můj syn má skoro 3 měsíce a cca 6 kg. Používáme Pampers vel. 3. S Pampers jako značkou jsem spokojená, ale při kojení vleže nám už zase protékají. Máte s tím někdo zkušenosti? Co používáte za značku a jakou velikost? Co jsem zatím vyzkoušela za jiné pleny, přišly mi materiálově horší 😞

lovemusicsun
19. čer 2018

@just_majka Já mám holčičku, 3 měsíce a 5,5kg. Taky máme vel 3, používám zelené Pampersky nebo Dada Premium. Taky se mi stane, že občas něco proteče. Moč ne, spíš to druhé. Zkoušela jsem Babylove, Bella Happy i sovičkové z Alberta a u všech se mi občas stala nějaká nehoda, tak to beru jak to je. Ta moje holka se holt občas tak pokaká, že to žádná plena nepobere 🙂 Ale pokud má někdo tip na super nepromokavou plenku, tak za něj budu ráda.

eithelwing
19. čer 2018

Mám už starší dceru, 13,5 měsíce, 10 kg. V porodnici jsme měli Huggies newborn, byla jsem velmi spokojená. Ovšem pak jsem přesídlila na dostupnější babylove z DM a nikdy nezklamaly. Samozřejmě nehoda se může stát, ale bylo to výjimečné a většinou to bylo chybou ze strany přebalujícícho.
Pampers jsem dostala, vyzkoušela jsem, ale nebyla jsem spokojená, měla jsem pocit, že velmi rychle navlhnou a tu vlhkost cítím i skrz celou plenu. Nevím, rozhodně mě vzhledem k ceně nijak neuchvátily.
Pak jsem zkoušela MonPeri, měla jsem pár vzorků. Vlhkost byla znatelná velmi brzy, materiálově mě neoslnily, takže jsem větší balení nepořizovala.
Měla jsem balení plenek z Lidlu, dcera se po nich totálně oprudila, chudáček.

Takže z dlouhodobého hlediska pro mě opravdu vede DM babylove. 🙂 Momentálně máme velikost 4.

ladyhacek
19. čer 2018

když byl syn malý měli jsem pampersky , později DM babylove
- občas protékají asi všechny 🙂
Každému sedne něco jiného a i když ti tady x žen napíše že tyhle jsou super tak Vám vyhovovat nemusí. Co jsem zjistila musíš dávát "pozor" při nasazování. Já tedy pak používala i látkové a ty také protékali. Pokud čůrá či kaká hodně zkus dát velikost větší a dobře utáhnout. Dával jsem hlavně na spaní.
Teď pro druhého mám doma Bambo - tak jsem zvědavá 🙂

bartakova_veronika
19. čer 2018

od narození dávám malé pampers care ... teď v osm měsících občas nehoda se stane, ale ne že by to pročúrala ale spíš to druhé .. je to ale díky tomu, že se už hodně vrtí. Přes noc už nám pampers care nestačí a tak na noc používám kalhotkové pleny pampers pants a jsem úplně spokojená. Nic neproteče a celých 12 hodin spánku plena vydrží .... sem tam jsem používala Happy pleny protože pampers nám mezi třeba 1 - 2 velikosti byli velké takže jsem to zaměňovala takto. Myslím že ty pampers care jsou asi nejlepší ze všech pampers + ty pampers pants ... malá má v 8 měsících 6,5 kg takže používáme ještě velikost 2 ale brzy budeme přecházet už na velikost 3 a pampers pants dělají nejmenší velikost 3 .. sice jí jsou trošku větší ale dobře sedí ... dokonce i lépe než obyčejné pampers care ... 🙂 jak má pampers pants tak se zatím žádná nehoda nestala 🙂

badyr
19. čer 2018

Malému vyhovují pleny z dm babylove a i eko řada. Dostala jsem Pampers, ty byly strašné, protékaly, smrděly. Koupila jsem na zkoušku z glóbusu a nic moc, přišly mi papírové.

priefi
19. čer 2018

@just_majka my pouzivali pampers premium care a ok

sumitra
19. čer 2018

Taky mame DM Babylove od narozeni a vyhovuji nam nejvic. Jak cenou, tak kvalitou.

bartakova_veronika
19. čer 2018

@badyr ono také záleží které pampers jste měla 🙂 vím že ty zelené a oranžové jsou hrozné ... my jsme spokojené s care a pants 🙂

hankaros
19. čer 2018

Na zacatku pampers bile, postupne tesco zelene se sovou, naposledy dm babylove a rossman. Posledni dvoje jmenovane vyhovuji nejvice pomerem cena/kvalita.

xxx3d
19. čer 2018

@just_majka ahoj,
používám taky značku Pampers, premium care, teď momentálně vel.4, malej má skoro rok a možná má už deset kilo, zkusila jsem i ty z DM babylove, byly fajn, jen menší a malej to měl jako slupku, pěkně na těsno, akorát že na spaní moc nebyly, jak sebou vrtěl, šlo to mimo, to se mi s premium care nestalo, takže jsem dopotřebovala balík a další už nekupovala.
Zhruba před třemi, čtyřmi roky jsme kupovali s manželem jeho dceři pro dvojčata plenky Huggies, které byly super, tak jsem je malýmu po velkých peripetiích objednala někde z webu a nejsou už takové. Takže prostě premium care.
Ale občas když ho přebaluji, tak si říkám, jakou mám na rozdíl od mé máti a dob dřívějších kliku, že je takovej obrovskej výběr jednorázovek, protože muset malýho přebalovat látkovkama, tak mě šlehne, ještě ke všemu on má občas (skoro vždycky) tendenci sebou vrtět, kopat nohama, no prostě... tak si uvědomuji jakou mám a ne jen já, kliku, že existují v hojné míře jednorázové plenky 🙂

tensorflow
19. čer 2018

Já sice používám látkovky, ale pozoruji, že synovi pleny protékají, když má nějak nestandardně ohnutého pindíka. Nedávno taky veliký flek po kojení v leže a měl ho ohnutého do polooblouku, takže to nejspíš uteklo vrchem.

just_majka
autor
19. čer 2018

Všem Vám dámy moc děkuji za skvělé reakce! 🙂 Tak my budeme zkoušet a uvidíme ;)

badyr
19. čer 2018

@bartakova_veronika dostala jsem zelené, nenašla jsem si k nim cestu. Naštěstí je dnes velký výběr 😉

alcar
19. čer 2018

@just_majka a kudy ti plenky protekaji? Pres zada nebo pres gumicky? Pokud pres zada, tak plenku vice utahni, pokud pres gumicky, tak dbej pri nasazovani na to, aby byly pekne narovnane a nemely ty papiry kolem tech gumek zmuchlane. Jinak ja nejvic pouzivam oranzove pampers, se kterymi maji skoro vsichni blbe zkusenosti. A vidis, nam treba sedly nejvic.

ryznicka
19. čer 2018

@just_majka Ahoj, používám babylove 3 a zatím se nám nestala nehoda (ťuk ťuk ťuk). U pampersek se mi to párkrát stalo, že protekly. 🙂

bartakova_veronika
19. čer 2018

@badyr ano, ty zelené jsou nejhorší od pampers a potom oranžové .. nejlepší jsou právě care a pants .. už je používám ty care 8 měsíců a pant používám tak 2 měsíce

kaacza
19. čer 2018

Já jsem spokojená s Lupilu z Lidlu. Ty malýmu ještě neprotekly. Ale když je toho hodně, nezvládne to asi žádná plenka 🙂

ajja87
19. čer 2018

Co maminka to jiné zkušenosti, my teda musíme mít jedině zelené Pampers, po všech ostatních se mi oprudi,dokonce i po Pants od Pampers a to by člověk řekl, že jedna značka-stejne složení.Premium care,jsme používali jen v porodnici a teď jsem tedy nekupovala, přijdou mi už dost drahé (přestože zelené taky nejsou nejlevnější),i když třeba by nám taky sedly.
jinak taky se mi občas stane, že proteče,ale spíš v noci,a je fakt, že někdy mi přijde, že ta plinka je hned cítit, že je mokrá,ale já si myslím, že je to spíš, že někdy čůrá víc někdy míň (to vidím i teď, když začíná chodit na nočník). No raději ji ale stokrát přebalim,za pliny připlatim, než aby měla chudák furt olezlou prcinu.

v_erunka
19. čer 2018

V porodnici jsem měla dada plenky, doma jsem pak zkoušela různé značky. Špatné nebyly babylove z DM, docela ušly happy a nejhorší podle mě byly ty z tesca (takový igelit), používám pampers premium care a spokojenost. Sice jsou dražší, ale malá se ani jednou neoprudila. V noci už neprebaluju (pokud necítím,že tam čeká poklad) a vydrží bez problémů do rána. Občas se nějaká nehoda stane, ale je to spis špatně seovnanymi gumickami..

tyna2608
19. čer 2018

Ahoj můj syn má dva a půl měsíce a 5.9kg ..... Zkoušeli jsme Pampers a teda na to jak jsou drahé a nacichle od plastů či co to je tak me zklamali. Mela jsem dada pleny a supr pak začli protékat prý to může být tim že jsou už male.Pak jsem zkusila bella fialove a taky spokojenost. Teď používám Tesco loves baby se sovickou 4-9kg a paráda asi ani už jine nebudu kupovat. Z Lidlu nejsou taky špatné ale přece mi přijdou o něco lepší ty z Teska a v akci se dá pořídit 96ks za 300kc 😉😉 nám s tím protekanim pomohlo koupit větší velikost.

luciklim
19. čer 2018

@just_majka a mas ji pekne nasazenou nahoru, gumicky vyndane? Ja nez se to naucila, tak byl procurany porad 🙂 jo a pak mi taky kamaradka rekla, ze musim davat dolu pindika, coz jsem predtim neresilav:D jinak taky pouzivame Pampers a jsem spokojena 🙂

bartakova_veronika
20. čer 2018

@ajja87 zkuste nakupovat na feedo tam mi jedno balení vyjde na 333 a ne kolem 500 jako v obchodě a ještě jich tam je méně

bartakova_veronika
20. čer 2018

@v_erunka vám ty care vydrží celou noc? malá ráno měla vždy mokré pyžámko takže jsem na noc přešla právě na ty pants a do rána je suchá i zadeček 🙂 u care byl mokkrý i zadeček

v_erunka
20. čer 2018

@bartakova_veronika vydrží v pohodě těch 12 hodin cca 🙂 koupu v půl 8 a vstává mezi šestou a osmou, jak kdy. V noci už neprebaluju, protože jí to začalo budit tak, že jsme si musely hrbatá na to nemam 😄 ale ráno je většinou pekne nacucana.

bartakova_veronika
20. čer 2018

@v_erunka tak to závidím ... já právě musela pořídit ty pants protože ty care jí 12 hodin nevydrží ... care jsou pročúrané a pants jsou pěkně nacucané ale neprotečou .... kolik je prckovi?

sell1
20. čer 2018

Pampers nam protékají pokaždé od doby, co ma syn více než 4 kg 🙂)
Používám Babylove z DM a absolutní spokojenost. Pampersky nam už neprojdou nikdy přes práh domu - předražené a jeste spatne.. :(

bartakova_veronika
20. čer 2018

@sell1 a které pampers jste používala že vám protékali? malé je 8 měsíců a má 6,5 kg a zatím nám neprotekly .. tedy pokud je nemá celou noc .. na to jsou vyhrazené právě ty pants 🙂

cuuza
20. čer 2018

Z Pampers jsme přešli na babylove a super. Příjemnější materiál a hlavně žádný chemicky puch. Jsou i levnější, to už beru jen jako příjemný bonus.

sell1
20. čer 2018

@bartakova_veronika zkoušela jsem oranžové a pak ty bílé. Mám tady vzorky plenkovych kalhotek a mám tak spatne zkušenosti, ze je ani nechci zkoušet. Me to přijde zbytecne drahé na to, ze slyším ze všech stran stejnou zkusenost. :( Ale kdyby nebylo aspon par maminek, kterým Pampers nevyhovuje, pak by ta značka na trhu už asi nebyla. Vlastně jsem si nemyslela, ze bych někdy mela používat jinou značku :D až praxi jsem zmenila názor :D

bartakova_veronika
20. čer 2018

@sell1 co jsem slyšela tak ty oranžové a zelené nejsou moc dobré ... nezkoušela jsem tak nevím ... ty bílé máte namysli ty care? tak ty zase nám vyhovují a jsem právě ráda, že mají ten zbarvovací prouček ... happy jsou taky dobré, ale nevýhoda toho proužku .... malá mi v počúrané plínce moc dlouho nevydrží takže často přebaluji ... a ty kalhotkové tak ty jsme s nimi spokojené přes noc .. krásně v ní vydrží 12 hodin a nic neproteče ... ale drahé mi nepříjdou pokud člověk kupuje v akci .. v obchodech jsou strašně předražené ... nechápu jak je můžou prodávat kolem 500 kč když je kupuji za 333 a někdy i méně ... a ty kalhotkové pants jsou ještě levnější než ty care ...