Jaké pleny používáte?

dominik18
27. říj 2017

ahoj maminky,

chtela jsem se zeptat,jake pleny pouzivate? Chtela bych si zacit kupovat nez se malej narodi,ale vubec nevim jakou znacku atd.

muzete mi prosim poradit?

dekuju moc

iva27
27. říj 2017

Ahoj🙂 já ted používám Babylove z DMka a jsme spokojeni.Vydrží nám celou noc..Asi bych ti spis doporučila,koupit si víc značek na doporučení a třeba po balíku,abys potom sama vyzkoušela,jaké budou malými nejvíc vyhovovat..

marcelka311
27. říj 2017

Babylove jsou super, taky je ráda kupuju. A pak ještě hodně objednávám na internetu Dada plenky.

mijito
27. říj 2017

Já mam také více značek. Zkus na tyhle nákupy a porizovani stránku www.prodeti.cz. Mají tam super ceny a navíc vše co budeš potřebovat..😉

beruda
27. říj 2017

Nekupujte nic dopředu, třeba pak vašemu ditku nesednou, to zjistíte až je začnete používat. Jinak já měla dceru na Bella Happy už z porodnice, občas Dada.

8slunicko6
27. říj 2017

Kupuji vždy pleny v akci...U nás překvapivě sedli Happy mimi (nikdy to neproteklo) a taky používáme z Lidlu Toujours (spíš na den) a občas pleny z DMka nebo Rossmana (ale jsou cenově dražší než výše uvedené)-oboje super... Ze začátku jsme měli i pampers 1 a 2-nemohla jsem si stěžovat ale pak od velikosti 3 najednou zlom-připadalo mi to jako kdyby od týhle velikosti to byla snad jiná značka která nestojí za nic... proteklo to, ráno měla malá úplně mokrej zadek a ještě to páchlo chemií a močí... Myslela jsem, že ten balík snad vyhodím a to bylo poprvé co jsem byla tak znechucená z plen...Takže pampersky už nikdy... Ale musíte to vyzkoušet...Jestli chceš nakupovat do zásoby, protože jsou v akci, tak radši až bude mimčo a vyzkoušíte-akce jsou pořád...

michaela2995
27. říj 2017

Ahoj, od narození používáme Pampers ,malá jiné nesnese je po všech strašně opruzena.Chce to vyzkoušet ,každému dítěti vyhovují jiné.Do zásoby bych koupila až později.Do začátku ,bych koupila jeden balík.Take jsme kupovali zásobu až po vyzkoušení.

verunka11221
27. říj 2017

Prvni asi 2 mesice Pampers bile,pak zelene a na konec jsme skoncili u tesco se sovickami.Zkouseli jsme ruzne ale malej je jak prutokac a k tomu ma suche nozky takze je bud procural nebo mu vytvory vylezly nozkama. Jeste co obstali tak Bella Happy ale pozor prijdou mi mensi oproti Pamprskam nebo Tesco sovickam.A jak uz tu bylo psano.Zasoby bych nedelala co kdyz plinky co koupite nesednou ?

matire
Autor odpověď smazal
Zobraz
kejmyk
27. říj 2017

U nás vedou babylove. Navíc mají gumičky i na zádech, takže toho snesou opravdu hodně. Od vel. 3 taky nejsou špatné toujours z lidlu. Zkusili jsme i albert/tesco i ty pampersky jsme párkrát měli. Nejsou špatné, ale nijak mě neuchvátili. Teď jsme objevili huggies a ty jsou teda top, ale taky jsou dražší. My budeme na druhátko používat zade hlavně babylove.

swetlusska
27. říj 2017

Ty z Lídlu. Když mají akci za 180 kč, jsou měkký a uplně v pohodě.

vladienka
27. říj 2017

Babylove alebo Monperi

ninive211
27. říj 2017

Začínala jsem na bílých Pampers, od dvojek zelené, Tesco a Dada, z těch jsem vzhledem k poměru cena/výkon nadšená. Dají se koupit přes internet, ale ještě lépe vyjdou, pokud máš možnost zajet si pro někdo Polska, tak koupit je přímo tam, v obchodech Biedronka. Já jsem si jednou nechala přivést přes strejdu, zrovna jsme kápli na akci 2+1 balík zdarma a jedna plínka vyšla asi na dvě kačky 😀
Pampersky jsou hodně savé, ale zase jsou o hodně víc parfemované než třeba soví (dříve šmoulí) z alberta -z těch se mi zas první dcera opruzovala v období, když rostly čtyřky a taky věčně protíkala stolice. Později jsem je ale zkusila znovu a pět sedly, no. Syn se mi zatím neoprudil z ničeho. Nejvíc asi udržely ty pampersky, ale taky jsou nejdražší. Anebo pak ty Dada, ty jsou na úrovni pampers, ale cenově někde jinde. Na noc jedině Dada nebo Pampers, přes den dám klidně i ty tescové nebo Albert plenky

penelopaw
27. říj 2017

U chlapečka jsme používali Pampers sensitive, vydržely dlouho, neprotekly, ale jsou ovoněné, takže některým dětem nemusí vyhovovat a opruzují se. Stejnou službu později poskytly plenky Natuvelle z globusu, ale ty prodávají až od velikosti 3. Přitom cenově vychází naprosto parádní a savost mají stejnou jako Pampersky. Teď u holčičky kupujeme plenky v rossmannovi (v SRN vyjdou levněji než u nás) nebo v DM (oboje ty jejich značky, plete se mi Babylove a ta druhá), s obojím jsem spokojená, i když mi přijde, že ty z Rossmanna táhnou gumičku trochu přes kyčel miminka, takže pro děti, které musí mít dvojité balení na kyčle asi nejsou vhodné. Ale z hlediska savosti super + mám ráda takový ten detekční proužek, který ukazuje, zda miminko čůralo a je třeba ho přebalit. DM i Rossmann ho mají.

dandaa
27. říj 2017

Měla jsem balík bílých a zelených pampers ,oboje tragédie(protecou,opruzeniny a smrdí chemii). Zkoušela jsem i z tesca sovicky které nejsou špatné. Nakonec vedou Dada plenky a nově používám kolorky které jsou sice dražší ale za nás top plenky.Je potřeba vyzkoušet,každé miminko je jiné.

novamamina
27. říj 2017

Za mě pampersky nikdy víc. Po dvou prebalenich totálně opruzena. U nás teda jedině Bella happy. Ty jsou top.

bayt
27. říj 2017

nějaké pleny předem si člověk koupit musí, já vzala Pampers Premium Care, dle recenzí mi přišly nejlepší

beruda
27. říj 2017

@bayt nemusí, stačí vám balík jakýchkoli jedniček do porodnice a pak není problém kdykoli dokoupit, nebo pořídit jiné.

sobist
27. říj 2017

Mám vyzkoušené:
Dada - jedničky a dvojky (bílé balení Little One) a úplně super, pak trojky Premium (fialové balení) - taky super, nemám co vytknout.
Babylove z DM dvojky a i s těma jsem byla moc spokojená.
Pampers vzorky - měla jsem dva vzorky po dvou plínkách - jedny z DM jedničky, ty byly docela ok, a pak dvojky z krabice pro novorozence, co jsme fasovali v porodnici. Jako nebyly špatné, ale odporně smrděly, plus ty dvojky měly dole takovou síťku a ta se malému v obou případech ošklivě nalepila na zadeček a fakt se mi nelíbilo, že to z něj sundávám jako nějaké lepítko.
Pampers activ-baby dry trojky - dostala jsem je. Jsou navoněné, což je fajn když ráda čucháš plenky před tím, než je dáš miminku.. :D :D moc v tom nevidím smysl a považuji to za zbytečné, funkčně jsem s nimi moc spokojená.

Malý se mi neoprudil po ničem, žádná z plenek mi neprotekla, ale cenové rozdíly jsou proti Dada opravdu velké, protože mě Dada naposledy vyšly 2,80Kč/ks.
Jinak můj kluk čůrá jako divý, tak myslím, že v tomhle ohledu mám plenky fakt prověřené.
Se stolicí je to "horší" a jediné nehody, co se mi staly, byly když měl stolici řidší a bylo jí hodně, tak se to tou plenkou protlačilo nahoru až na oblečení. :D Každopádně tohle kadění přišlo zatím vždycky, když jsem kojila, tudíž už vím, že musím jít okamžitě plínu vyměnit a nenechávat ho v tom válet a rukou mačkat, čímž ten efekt protlačení mezi kůží a plenkou podporuju - to jen tak na okraj, sama bych byla ráda, kdyby mě něco takového napadlo dřív, než se to stalo poprvé. :D

Pak občas látkuju - klasické libštátské čtverce 70*70 a na to svrchní kalhotky Batolini. Jsem spokojená, ale dítě se musí hlídat, protože jak hodně čůrá, tak to proteče a hlavně se mu v mokré plence obvykle nelíbí. Vyhovuje mi, že ho můžu zabalit i jinak, je to pak poznat i na pokožce, že není "zapařená" stejně, jako z jednorázovek - není to zapaření, ale prostě ta kůže se v mokrém přece jen chová v obou případech jinak. S praním problém nemám a tím, že to jsou čtverce je rychlé i schnutí. Investice 149Kč jedny kalhotky, 250Kč 10ks plínek (mám dvoje kalhotky, 20ks plen - vystačím si s tím na cca tři dny, zatím mi to vždycky uschnulo přes noc).

kajsav
27. říj 2017

Od narození jsem dávala Pampers Premium Care, ve větších velikostech už to pak byla bída, tak jsem je přestala kupovat. Zelené Pampers mi přijdou jako každé druhé obyč plenky a oranžové jsem jen viděla a zkoušela na omak a to jsou snad úplně nejhorší pleny, co jsem měla v ruce. Spokojená jsem s Bella Happy, DM Babylove jsou OK, ale zas cenově to není kdovíjak levné, Tesco pleny nejsou úplně špatné, ale už nějakou dobu kupuji pro syna pleny v Albertu (dřív šmoulové, dnes také sovičky) a s těmi jsme zcela spokojení, navíc balík plen za 179,- když jsou v letáku. 😉

bayt
27. říj 2017

@beruda no právě minimálně do porodnice, já tedy předpokládám že spíš na první týden dva by měl mít člověk nějakou zásobu 🙂

nikuu
27. říj 2017

Bojovali jsme hrozně u dcery s ekzémem pod plenkou. Teď používám Bella happy a je klid. Dají se pořídit i za pěkné peníze v akcích. Jiné už nezkouším.

beruda
27. říj 2017

@bayt tak naštěstí žijeme v době, kdy může tatínek koupit zásobu miminkem schválených plínek až pojede pro maminku a dítě do porodnice. Moje dcera například koupené pampers premium care odmítla - měla po nich velmi ošklivou vyrážku, a proč se pak trápit s přeprodejem?

haaaluska
27. říj 2017

U nas sovicky tesco aj albert a spokojenost

bayt
27. říj 2017

@beruda Jo tak neříkám mít šest pytlů, ale dva balíky bych koupila, ne? Taky záleží, jak dlouho je maminka v nemocnici, jestli vůbec, co tam dávají za plenky. Já si každopádně dva balíky beru 🙂

sthanina
27. říj 2017

@dominik18 Ahojky, u nás pampersky úplně pohořely. Syn je pokaždé pročúral☹ měl mokrý i pyžamko a povlečení v postýlce... Kupuji na den Albert pleny se šmoulama, jsou supr a na noc jedině Huggies, spolehlivé a krásně drží a sedí na zadečku. Synovi vydrží až 14hodin...🙂

bayt
27. říj 2017

@sthanina a to byly ty Premium Care nebo jiné?

sthanina
27. říj 2017

@bayt Premium care jsme měli do 5kg, ty úplně nejmenší, synovy se ale
na nožičce v místě stahovací gumičky udělal ekzém, pereme se s tím doteď a kožařka říkala, že už se to zřejmě neztratí. Tak jsem je zavrhla, zbytek plen jsem vyhodila. Pak jme měli pampers new baby dry (byl to dárek) a to byla právě katastrofa! Dávala jsem mu je jenom na den a opravdu jenom na max 2 hoďky... A pak jsme dostali Active baby dry a názor jsem nezměnila. Nám absolutně nevyhovovali. Sleep and play jsem po přečtených recenzích ani nezkoušela. Naopak narazila jsem na recenze Hugggies, vyzkoušela a už bych neměnila. Jsou opravdu kvalitní. Syn spinká spokojeně celou noc a neprotečou.Mimochodem mají je taky v Albertu za pěkné peníze...😉 pak nám tchýně jednou přinesla Albertky a na den cca 3-4hod jsou taky v pohodě... jinou značku už zkoušet nechci...🙂

bayt
27. říj 2017

@sthanina Aha, tak ty vyzkoušíme taky 🙂 Myslím Huggies.

aklin
27. říj 2017

Za me nejlepsi byly latkove. Dcera byla v nich spokojena, neoprudila se ani jednou. 50 ks ctverce T-tomi, 4 svrchnaky, fleesove separacky, vkladacky.

ariadna12
27. říj 2017

My nakoupili pampersky, at bile nebo zelene snasi potomek dobre, ale furt mazeme kremem na zadecek. Nicmene procurava je. Jeste mame nakoupene Babylove z dm, ale zatim nevyzkouseno.