Centrum recenzí
9134 produktů, služeb a míst
Kočárky5492Autosedačky1549Kosmetika a hygiena478Pro děti714Pro zdraví125Místa8Jídla a nápoje201Elektronika285Služby70Knihy46Domácí potřeby72Ostatní40Testovali jste54
Nejnovější články
Nejnovější zkušenosti
Máš zkušenost produktem, službou nebo místem?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenostLahvička na učení NUK Perfect Match
Skvělá hlavně pro začátky s lahvičkou u kojeného miminka – dobře se drží, neteče a dcera ji přijala bez problémů.
Tu využíváme momentálně nejčastěji. Stále kojím, takže s lahvičkou teprve začínáme, ale už teď musím říct, že jsme s ní moc spokojení. Dcera zatím odmítá umělé mléko, moje odsáté ale z této lahvičky vypije bez problému a pití ji evidentně baví.
Velké plus je pro mě hlavně to, že lahvička nikde neteče. Dcera je velmi aktivní a v postýlce s ní občas doslova dělá kotrmelce 😄, ale i tak mléko zůstává tam, kde má. Díky ouškům se jí navíc dobře drží. Určitě plánujeme používat dál.
Kojenecká lahvička NUK Perfect Match
Větší lahvička je ideální spíš pro starší miminka, která už zvládnou lahvičku lépe sama držet a vypijí větší objem mléka.
Tu zatím nevyužíváme tolik, protože dceři momentálně stačí menší objem mléka. Bez oušek se jí navíc ještě hůře drží samostatně, takže zatím preferujeme menší variantu. I tak je lahvička kvalitně zpracovaná, dobře se myje a věřím, že ji naplno využijeme později, až bude dcera větší a vypije více mléka.
Kojenecká lahvička NUK Perfect Match
Dobře se drží, neteče a dcera ji přijala bez problémů.
Za nás super
Měli jsme možnost s dcerkou Sofinkou testovat NUK učící lahvičku. Za nás super. Ze začátku měla Sofi problém přijít na to, jak lahvičku držet, ale trocha tréninku a pije jak ostřílené batolátko 😅
Kojenecká lahvička NUK Perfect Match
Cerka z ní pije moc ráda.
Měli jsme možnost s dcerkou Sofinkou testovat NUK lahvičku. Za nás je super. Dcerka z ní pije moc ráda.
Lansinoh Zklidňující tělové máslo s hořčíkem
Moje večerní záchrana
Tohle máslo mi fakt sedlo a stalo se mým nepostradatelným večerním rituálem. Těžko říct, jestli je to čistě tím hořčíkem v balení, nebo prostě tím, že jsem si každý večer poctivě masírovala nohy, čímž jsem si rozproudila krev a lymfu. Pravda bude asi někde uprostřed, ale ten výsledek za to stojí. Nohy jsou po něm krásně uvolněné, pocit napětí zmizel a díky levanduli se mi i mnohem lépe usíná. Je to taková příjemná tečka za celým dnem, která mě hodí do klidu.
Lansinoh Padsicles poporodní chladivě-uklidňující vložky v bylinné směsi
Záchrana pro bolavé tělo
Po porodu, kdy mě trápilo větší poranění a otoky, byly tyhle vložky naprostý „game changer“. Přinesly mi okamžitou úlevu ve chvílích, kdy jsem si nemohla ani pořádně sednout. Chladivý efekt v kombinaci s bylinkami (aloe a vilín) je neskutečně příjemný a cítila jsem, že se díky nim všechno hojí mnohem rychleji. Stačilo je hodit na chvíli do lednice nebo mrazáku a ta úleva byla nepopsatelná. I když jsou zmražené, zůstávají měkké a skvěle se přizpůsobí tělu, takže nikde netlačí. Za mě povinná výbava do tašky do porodnice!
Balzám proti vypadávání vlasů L’Oréal Paris Elseve Growth Booster
Snadné rozčesávání a příjemná vůně
Krémová konzistence, tři minuty domácího wellnessu při působení a vlasy, které se dají snadněji rozčesat. To jsou pocity po prvním umytí.
Při dlouhodobějším používání můžu potvrdit menší vypadávání a růst nových "baby vlásků".
Jen zase u této řady musím zhodnotit potřebu mýt si vlasy častěji kvůli výraznějšímu maštění.
Šampon proti vypadávání vlasů Elseve Growth Booster
Díky svěží unisex vůni mi ho bral i manžel 😃
Šampon má příjemnou gelovou konzistenci, pění tak akorát a po umytí vlasy hezky voní. Po pár týdnech jsem opravdu mohla zhodnotit, že vlasy padají méně a nové rostou.
Brzy po umytí se mi ale vlasy začaly mastit, ale to záleží na typu vlasů.
Brzy po umytí se mi ale vlasy začaly mastit, ale to záleží na typu vlasů.
Sérum pro podporu růstu vlasů Elseve Growth Booster
Na tomhle séru mě nejvíc bavil super aplikátor
Tady byla opravdu příjemná aplikace samotného séra - díky úzkému a dlouhému uzávěru si dáte třeba jen pár kapek na problémová místa nebo prostě pohodlně jedete přímo po pěšince. Voní moc hezky a "baby vlásky" rostou po pár týdnech. 👍🏽
Akorát mi přišlo, že vlasy jsou po aplikaci matnější, ale to záleží na typu vlasů.
Mě osobně šampon velice vyhovoval
Mě osobně šampon velice vyhovoval
A po umytí a vyfoukání jsem pozorovala větší objem a na hřebenu méně vypadanych vlasů
Balzám proti vypadávání vlasů L’Oréal Paris Elseve Growth Booster
Balzám na vlasy s příjemnou vůní
Krásně se po aplikace vlasy rozčesávají
Vynikající sérum
Sérum na vlasy určitě doporučuji
Je bez oplachové a krásně voní
Je bez oplachové a krásně voní
Sérum pro podporu růstu vlasů Elseve Growth Booster
Cítila jsem rozdíl - vlasy byly pevnejsi a vypadavaly mene a mene.
Skutecne, jiz po par dnech, jsem citila na mych vlasech rozdil - byly pevnejsi a vypadavaly mene a mene.
Balzám proti vypadávání vlasů L’Oréal Paris Elseve Growth Booster
Tento balzam jsem si opravdu oblibila
Tento balzam jsem si opravdu oblibila, jde po nem krasne rozcesavat vlasy. Vlasy jsou pak krasne pevne a svezi.
Šampon proti vypadávání vlasů Elseve Growth Booster
Fajn sampon - Zda se, ze vlasy opravdu nevypadavaji.
Za me fajn sampon, vlasy vypadaji opticky hustsi, mozna i opravdu jsou. Zda se, ze opravdu nevypadavaji. Jen se rychle masti.
Kojenecká lahvička NUK Perfect Match
Skvělá lahvička, nás nadchla.
Kojenecká lahvička nás nadchla. Určitě jí budeme používat i nadále a přikoupíme další. Oproti jiným značkám je mnohem levnější, přičemž na kvalitě to nic neubírá. Syn si ji narozdíl od učícího hrnečku velmi oblíbil.
Lahvička na učení NUK Perfect Match
Krásná lahvička, ale syn pití z ní bojkotoval
Lahvička a její provedení se mně osobně velmi líbily. Nemám co vytknout. Velikost akorát, ouška akorát do ruky. Snadno se sestaví i vyčistí. Velká výhoda je, že lze používat savičky co vypadají jako brčko. O to větší je mi záhadou, proč z takhle kvalitní lahvičky syn 11m odmítal pít a nevzal jí na milost ani po výměně savičky. Zkoušela jsem to asi 3 dny a pak jsem to vzdala. Je to holt konzervativní chlapák a odmítá nové neznámé věci. I tak bych ale lahvičku s čistým svědomím doporučila. To že neseděla nám byla spíš výjimka a jiným mimčům vyhovovat nejspíše bude.
Lahvička na učení NUK Perfect Match
Syn si ji okamžitě zamiloval.
V jednoduchosti je krása a této skvělé lahvičce nemám co vytknout, syn si ji okamžitě zamiloval.
Kojenecká lahvička NUK Perfect Match
Syn nechce pít z normálních lahviček a tuhle si zamiloval.
Jsem moc spokojená. Syn nechce pít z normálních lahviček a tuhle si zamiloval.