konik_testuje
2. dub 2024
563 

Zkušenosti s dětskou kosmetiku pro děti Bella Baby Happy Sensitive

Na cestě rodičovství narazíme na mnoho drahocenných okamžiků – první koupání, první doteky, první hry na bříšku. Každá z těchto chvil vyžaduje jemný přístup, zvláště když jde o péči o citlivou dětskou pokožku. Vybrat tu správnou kosmetiku, která ochrání a zároveň bude hýčkat něžnou pokožku našich nejmenších, může být výzva. My jsme se vám to rozhodli usnadnit a připravili jsme pro vás testování produktů Bella Baby Happy řady Sensitive, které jsou určeny pro každé děťátko s jemnou, citlivou a náročnou pokožkou, už od prvního dne života.

Co budeme testovat

Dětská kosmetika Bella Baby Happy Sensitive je tvořena jen z několika málo složek. Obsahuje emolienty (změkčovadla), bambucké máslo, extrakt z olivových listů, přírodní oleje. Všechny produkty z řady Sensitive jsou určeny pro děti s jemnou, citlivou a náročnou pokožkou. Jsou vhodné pro pokožku se sklonem k atopickému ekzému.

Emulze do koupele Bella Baby Happy Sensitive21

Pokožku myje a vyživuje. Díky svému složení bez obsahu vody vytváří jemnou ochrannou vrstvu, která chrání pokožku před ztrátou vody a škodlivými vnějšími vlivy. Zanechává pokožku promaštěnou a regenerovanou. Hydratuje a eliminuje také pocit suchosti a svědění. Zklidňuje podráždění. Při kontaktu s vodou se mění na mléko.

Mycí gel na vlasy a tělo 2 in 1 Bella Baby Happy Sensitive20

Myje a vyživuje vlasy a pokožku. Hydratuje, zklidňuje a šetrně čistí pokožku, aniž by narušil její přirozenou ochrannou bariéru. Vlasy zanechává hebké a snadno se tak rozčesávají. Mycí gel je vhodný i jako pěna do koupele, může ho používat celá rodina.

Tělové mléko Bella Baby Happy Sensitive21

Intenzivně hydratuje a promašťuje pokožku. Rychle se vstřebává, aniž by zanechávalo mastný film. Díky své struktuře je ideální pro jemnou masáž novorozence. Tělové mléko Bella Baby Happy Sensitive obsahuje jen několik málo složek a je velmi účinný. 

Krém proti opruzeninám Bella Baby Happy Sensitive20

Vyživuje citlivou pokožku v oblasti plenek. Díky obsahu 10 % zinku vytváří na dětské pokožce prodyšnou ochrannou vrstvu. Pokožku promašťuje, hydratuje a zklidňuje oděrky a zarudnutí. Chrání před dráždivými vlivy vnějších faktorů. Dobře se vstřebává. Je bez parfemace a konzervantů.

Pěna do koupele Bella Baby Happy Sensitive20

Pěna do koupele Bella Baby Happy Sensitive díky svým výjimečně jemným čisticím vlastnostem udržuje přirozenou ochrannou vrstvu pokožky i při častém koupání. Je velmi účinná a dobře pění. Má jednoduché složení a účinně působí. Je jemná, jemně čistí a pečuje o dětskou pokožku, která vyžaduje speciální péči.

Koho hledáme

Na toto testování hledáme 20 maminek a jejich dětičky do tří let. Pokud máte doma miminko nebo batole s náročnější kůží a rádi byste vyzkoušeli celou paletu produktů Bella Baby Happy Sensitive, hledáme právě vás! Tvořivost a chuť objevovat novinky v oblasti péče o děti jsou vítány, stejně jako vaše nadšení pro sdílení dojmů z testování písemně či fotkami s námi na Modrém koníku.

 Jak se zapojit

Napište nám do komentáře, jak pečujete o pokožku svého děťátka. Klidně připojte i fotografii svého malého pokladu a trošku nám ho představte. Nezapomeňte zmínit jeho věk.

Do testování se můžete přihlašovat do 07.04.2024. Během týdne vybereme 20 maminek, kterým se ozveme do interní pošty. 

Těšíme se na vaše komentáře.

Konik_testuje

#test_bellababyhappy_sensitive2

Já bych ráda otestovala na své norozené neteři Sabince, která se narodila přesně 35+0 a nyní jí je rovný týden 😬♥️.
U svých dětí jsem používala konkurenční produkty do koupele i na mazáni, proto bych ráda porovnala 🙂

2. dub 2024

Krásný den. Mám rok a půl starého chlapečka. On i 7leta dcera jsou atopici. Takže jsme nuceni používat pouze šetrnou kosmetiku. S příchodem jara se exem zhoršil, takže musim najít novou kosmetiku, která bude vyhovovat lépe. Ta co používáme přestala fungovat. Syn dostává do vany trošku mycího gelu, aby měl pěnu a mohl si koupel užít a po vytažení z vany a ráno po spinkání ho mažu jemným krémem, který mu exem mírní. Teď mu navíc rostou zoubky, tak musíme mazat i zadeček, kvůli nárazovým opruzeninam. ☺️

2. dub 2024

Syn má dva a půl roku. Od narození má citlivější pokožku, ale taky je pekne cunatko, takže potřebuji kosmetiku, která z něj ten svincik z venku setrne oplachne.

2. dub 2024

Já bych testovala na dvouleté dceři, má jemnou pokožku a po mě sklony k suché pokožce. Zatím používám hlavně čistou vodu, občas sampon na vlasy nebo olej do vanicky.

2. dub 2024

Ahoj, mám 18 měsíčního chlapečka, který trpí na suchá ložiska v obličeji, takže ho mažeme speciálním krémem. Ke koupání používáme stále přípravky pro miminka.

2. dub 2024

Jsem Zdeněček je mi 10 měsíců. Mám moc rád vodu a maminka mi přidává pěnu do vody. Vlásky myje šampónem 😀. A pak mě celého namaže olejíčkem,který krásně voní a krémem než mi dá plínku ♥️. Rádi vyzkoušíme vaši značku.🍀🥰

2. dub 2024

Zdravíme s dcerkou Klárkou (2 roky) 🙂 Je to veselá holčička, která ráda maluje, miluje plyšáky a taky své dva starší brášky😉 Jako miminko měla po těle suchá místa, která jsem vždycky pečlivě promazávala, i teď má pokožku citlivou, například na změny teplot, občas po koupeli..Moc se mi líbí, že se bude testovat takhle cela řada, protože ráda používám produkty právě od takhle jedné značky. O dojmy z testování se ráda podělím tady na MK a taky na svém Instagramu. 🙂 Budu se těšit na případnou spolupráci 🍀

2. dub 2024

Ahoj. Jmenuji se Emilly a je mi 7 měsíců. Jsem strašně podobná svoji mámě. Zdědila jsem samej výběr. Velký oči, odstátý uši a jako bonus atopickej exém. Mimo to jsem ještě extrémně upovídanej a usměvavej anděl. To už teda nemám po mámě. 🤷‍♀️ Od narození bojujeme s citlivou pokožkou. Vyzkoušeli jsme několik přípravků, ale marně. Nakonec mi problémy pomohla překonat Bioderma. Ale pořád to neřeší moje věčně opruzený faldy. Bella Baby Happy ještě máma nekoupila. Tak proč mi neposlat balík na testovaní? Slibuju za sebe i za mámu, že to všechno poctivě vyzkoušíme. A jestli to pomůže, budeme to hlásat do celýho světa. ❤

2. dub 2024

Rádi bychom vyzkoušeli s dcerou (rok a půl) které se nedávno začal objevovat atopický ekzém. Takže teď hledáme nějakou vhodnou kosmetiku která by ji vyhovovala. Teď používáme olej do koupele

2. dub 2024

Dcerka zanedlouho 3 roky, má citlivou kůži. Doteď jsem používala Biodermu, ale začla ji nějak vadit, mívá suchou kůži. Používáme zinkovou mastičku od medarku, na zaparena místa sudocream a na tělo taky Biodermu

2. dub 2024

Mám doma pětiměsíčního kluka. A jelikož mně některá kosmetika vadí, tak si dávám pozor, aby taky neměl nějaký problém. Zrovna vybírám co pořídit na koupání.

2. dub 2024

Dobrý den, můj syn Vincent má od tří měsíců věku velice náročnou pokožku. Podědil atopický exém po tatínkovi a nám nastal velký kolotoč shánění vhodných přípravků a drogerie všeobecně. Momentálně má rok a půl a dá se říct, že až na malé výkyvy držíme exém v klidu. Do koupele přidávám emulze, oleje a občas i ovesné vločky. Poté mažeme celé tělíčko a bohužel i opruzeniny.

2. dub 2024

Ráda bych testovala pro našeho Jonáška, tříměsíčního chlapečka že odměnu, kterého trápí trochu suchá pokožka na hrudníku a semo tamo i opruzeni v oblasti plenek. Miminkovskou kosmetiku spolu objevujeme a rádi tak poznáme Bella Baby Happy Sensitive, která by mohla Jonaskovi vyhovovat. Rádi přiskočíme na vaši testovací loď.

2. dub 2024

Máme 3 měsíčního chlapečka, používáme pouze šetrnou kosmetiku, má celkem suchá místa od narození hlavně na hlavičce a nožičky. Zatím si jedeme v tom, co nám vyhovuje a tak jsme nic jiného ani nezkusili.

2. dub 2024

Ahoj, ráda bych testovala s dcerkou, 5 měsíců. Vzhledem k tomu, že je buclik, má opruzeniny na faldičkách a trápí ji i suchá místa na nožkách. Zatím jsme zkoušeli různé druhy krémů, ale s krátkodobým efektem, tak třeba by pomohla celá sada.

2. dub 2024

Ráda bych testovala tuto řadu s moji dcerou Nelou, která má teď 2 týdny. Zatím máme odzkoušenou jednu kosmetiku, která není špatná ani dobrá. Ráda bych touto cestou vyzkoušela neco jineho, pro nás lepšího.

2. dub 2024

Ráda bych otestovali kosmetiku s mým synem, ještě nemá ani měsíc. Zatím jsme neobjevili nic, co by nám oběma vyhovovalo..

2. dub 2024

Tak jsem přečetla a vzhledem na podmínku 3 let už vhodný adepti nebudeme, jelikož všechny 3 děti mám o dist starší a čtvrté se narodí teprve v červenci 🙂. Ale pokud by produkty mohly být vhodné pro atopickou pokožku tak tedy zkusím dceři něco zakoupit. Přeji hezký den.

2. dub 2024

Testovali bychom se syny 2 a 4 roky. Koupeme většinou každý den, sem tam promažeme olejíčkem nebo tělovým mlékem, pokud je potřeba mažeme zadeček sudocremem a v zimě obličej krémem proti mrazu 🙂 koupání a mazání různými krémy oba milují, ale umývání vlásků je u nás boj 😅

2. dub 2024

Ahoj, ráda bych se synem vyzkoušela tuto značku, zatím s ní nemáme zkušenosti 💜 synovi se občas udělá ekzém, tak by mě zajímalo, jak by s ním tato kosmetika poradila. Adámek(20 měsíců)

2. dub 2024

Mám syna 3,5 měsíce a 4,5 roku a mladší se teď potýká s ekzémem tak hledám kosmetiku která pomůže.

2. dub 2024

Ahoj koníku, já bych ráda otestovala kosmetiku na svém synkovi Vojtíškovi (3 roky mu budou v červnu). Od narození má citlivější pokožku, se sklonem k atopickemu ekzému (zatím na koznim nepotvrzeno). Při změně počasí se mu často udělá červený flek vzadu na krku a na hřbetu ruky. Protože je velký lenoch a nechce se mu moc chodit na záchod, tak má stále plenky. Občas mu prdelka zčervená a sám říká, že jo chce namazat. S mazanim těla mi casto pomáhá sám, má svůj vlastní malý krém, který se snaží rozetřít na bříšku 😂
Navíc máme skvělou zkušenosti s plenkamy happy, takže věřím, že kosmetika by nám také vyhovovala.

2. dub 2024

Mladší dcera 2,5 roku . Do roka měla hrozny ekzem na tváři podařilo se zalecit teď nám obcas vyskočí na zádech tak rádi vyzkousime kosmetiku Happy 🤗🌷

2. dub 2024

Pěkný den, mému rošťákovi je 6,5 měsíce a od jeho narození jsem vsadila na dlouhými léty osvědčený Aviril. Ovšem začínají se nám klubat zoubky a s tím máme spojené i střevní problémy. Časté přebalování je na pokožce znát a zadeček máme občas jako pavián 😅 Proto bych se ráda zapojila do testování a vyzkoušela jestli mu Bella Baby Happy Sensitive nepomůže 🩵

2. dub 2024

Dobrý den.
Ráda bych tuto řadu vyzkoušela na čerstvém dvouleťákovi . Velice rád se koupe i sprchuje, venku vše rukama prozkoumává a s příchodem jara je v písku či záhonech pečený vařený.
Po zápalu plic, prodělaném v zimě , má kůži výrazně citlivější a náchylnou ke svědění, je třeba ji často mazat, hlavně nenechavé ručky. Uváděné výrobky by u nás našly uplatnění všechny 🙂

2. dub 2024

Dobrý den,
Mám doma 6ti týdenní dcerku. Každý den mažeme celé tělíčko, aby to nebyla malá sušenka 😊 do koupele přidáváme mycí gel. Používám kosmetiku na doporučení známých, ale ráda bych zkusila něco nového. Všechny výrobky bychom s radostí využily.

2. dub 2024

Rada bych vyzkoušela pro 22 měsíčního syna 😊 od narození měl problémy s ekzémem. Teď musím zatukat máme klid, ale ne každá kosmetika mu sedne. Radi bychom vyzkoušeli ale něco nového 😊

2. dub 2024

Poklady mám rovnou dva 🙂 starší má 2 roky a mladší teprve 6 měsíců 🙂 Děti se už občas společně koupou, případně rychlá sprcha. Používám mycí emulzi a občas je namažu tělovým olejem. Mladší má citlivější pokožku, která má začervenalé ložiska a jsou potřeba častěji mazat. Na zadeček občas krém na opruzeniny z lékárny.

2. dub 2024

Máme doma dva kluky,skoro 10 let a skoro 2 roky. V srpnu přibude další Kluk. Používáme kosmetiku od Naturprodukt. Mladšímu vyhovuje. U staršího byl problém s nalezením vhodné kosmetiky. Používali jsme Sebamed. A cca 2 roky zpět i starší používá kosmetiku od Naturprodukt. Na zadeček používám bepanthen a nebo sprej od Linteo.

3. dub 2024

zatím se mi velmi osvědčila kosmetika přírodní, nyní využíváme značku weleda baby s měsíčkem, která je za mě parádní, a i mě se po ní zlepšila a zvláčňila pokožka.

3. dub 2024

Čekám miminko každým dnem a tak bych se ráda zapojila do této soutěže,protože po narození budeme zkoušet co malému bude vyhovovat... 🤗

3. dub 2024

Kosmetiku používáme šetrnou k pokožce, jelikož já i syn máme atopický ekzém. Synovi jsou dva roky.

3. dub 2024

Naší holčičce je 20 měsíců a běžně během koupele používáme kosmetiku šetrnou k dětské pokožce. Jemný sprchový gel, na vlásky dětský šampon a nakonec naolejuji a nebo namažu dětským krémem. Dcerka má po mně hodně citlivou pokožku, takže si dáváme pozor na složení 🙃

3. dub 2024

Otestovala bych na 15 měsíčním synovi, má atopický ekzém a citlivou pokožku. Kdyby mu tato kosmetika seděla, bylo by to fajn.

3. dub 2024

JOSÍFEK 1 rok starý- TADY JSEM!
Chci zkusit se umýt Vaším suprovým šampÓnem 😊.
Miminko jsem s pokožkou citlivé⭐️,
vůbec nejsem plačtivé 😊
Emulzi do koupele, mycí gel, tělové mléko, krém na opruzeniny , 💧💦
vyzkoušet bych chtěl, aby mi každý můj neopruzený zadeček a hebkou kůži záviděl!✨
Maminka myjeme mě a maže kosmetikou všelijakou,
občas jsem však celý den se suchou kůží jako sušenkou!🍪🥠
Tak testovat chceme moc,
budeme se těšit a doufat že nás vyberete celý den i noc!

3. dub 2024

Máme 1 a třičtvrtě roku starou dcerku a má po mně citlivou pleť (já sama trpím na atopický ekzém). Naše mycí rutina je napustit vanu a přidat do ní olejovou emulzi Linola Fett Ölbad a dcerka se ve vaně pak čvachtá 😃. Zatím tedy nepoužíváme ani šampon ani mycí gel a možná už je na čase nějakou kosmetiku pro citlivou pokožku vyzkoušet.

3. dub 2024

Zatím používám jiné produkty na citlivou pokožku malého miminka, ty od Bella Happy bych ráda vyzkoušela také na své 4 měsíční holčičce ❤️🌷

4. dub 2024

Eliáškovi bude 15 měsíců, používáme různé krémy, ale na vyrážky netrpí. Moc rád se cachtá ve vaně 🙂

4. dub 2024

Rádi otestujeme, Štěpánkovi jsou 2 roky a o pokožku pečujeme různými krémy.

4. dub 2024

Ráda vám představím syna Erika ❤️ je mu čerstvě 9 měsíců a o zadeček pečujeme sudocremem,od malinká ho má citlivější,o tělíčko se to nějak střídá ,porad zkoušíme jiné a jiné tělové mlíčko,na koupání jsme vyzkoušeli HiPP ,linteo a nyní máme weledu 😊. Koupání miluje ,kdyby mohl je tam i hodiny 😅

4. dub 2024

Dobrý den, mám dva chlapce, kteří měli po narození suchou pokožku, tak zde jsem musela promazávat mastnými krémy. od půl roka je jeich pokožka krásná a mažu jen preventivně a při potížích. Synům je rok a druhému budou 4.

4. dub 2024

Synkovi jsou 2 roky. Koupání miluje. Musí mít ve vaně plno hraček. Do koupele většinou přidám pár kapek oleje. Poté používám jemné mycí prostředky vhodné pro dětskou pokožku. A po koupeli ještě natíráme nějakým krémem nebo olejíčkem ☺️😁

4. dub 2024

Krásný den, zdravíme vás s mojí sedmitýdenní Johankou. Pokožka novorozenců je velmi citlivá a proto se o ni staráme každý den již od narození. Kosmetika Bella Baby Happy Sensitive by tak mohla být tou pravou volbou pro nás a proto bychom ji společně s Vámi rády vyzkoušely a objevily tak něco nového, co by poté třeba Johanka používala ráda i nadále.
Z případné spolupráce bychom měly velkou radost ❤️

4. dub 2024

My me 2,5r dceru, ktera je absolutne nenarocna, takze jen nekdy po sprse mazneme kremem a ve vane ma sve mydlo, ktere ma hlavne na penu :D. A za par tydnu pribude braska, takze tam jsem zvedava, jakou kosmetiku bude mit rad, vubec jsem nebedela, ze bella nejakou ma, plinky byly u dcery uzasne, takze bych rozhodne zkusila🙂.

4. dub 2024

Dceři jsou 2 a půl roku. Má od mala citlivou pokožku se sklonem k atopickému ekzému, takže o ni musíme pravidelně pečovat. Dvakrát denně ji promazávám celé tělo, choulostivější místa dle potřeby někdy i častěji. Na sprchování, koupání a mytí vlásků používáme přípravky vhodné pro citlivou pokožku které jsou nedráždivé a mají šetrné složení.
Určitě bychom moc rády tyto přípravky otestovaly, dcera si mazání různými mastičkami a sprchování velmi užívá a mohla by to dělat dokola celý den 🙂

4. dub 2024

Rádi bychom se synem (8 měsíců ) otestovali , protože kosmetiku zatím jsme žádnou nepoužili a myslím, že už bychom mohlizačít 😊 Používáme tedy zatím olejíček , ale po olejíčku (jednom nejmenovaném) měl syn alergickou reakci . Myslím si , že pro něj bude složitější vybrat i celkově kosmetiku , proto bychom byli moc rádi za možnost testování …

4. dub 2024

Moji dva kluci 👨‍👩‍👦‍👦 mají citlivou pokožku nejspíš po mě. Kosmetiku používáme konkurenční, ale stále zkouším, co bude pro ně to nejlepší. Používám sprchovou pěnu 🫧 nebo taky bublinky ve vodě mají moc rádi 🤩 poté tělové mléko i krém na zadeček.

4. dub 2024

Ahoj, ráda bych testovala s mou 10 měsíční dcerkou Laurinkou❤️ od porodu používáme koupelovou pěnu a po koupání olejíček. Ikdyž ji každý den pečlivě po koupání promasíruji a promažu, tak má pořád suché flíčky na bříšku. Nějak jsem ještě ale nepřišla na to, zda je to zrovna koupelovou pěnou a nebo olejíčkem🙏🏻 třeba by ji Vaše kosmetika sedla😊 rádi vyzkoušíme.

4. dub 2024

V rámci péče používáme jemný mycí gel. Někdy koupel obohatíme o olejíček či koupelovou pěnu. Ve vaničce jí to náramně baví. Když však jdeme v daný den na plavání, dopřeji dcerce (20m) jemnou zklidňující koupelovou sůl pro miminka. Od nemoci má problémy s opruzeninami a drobnými ekzémy, proto péči nechci podcenit.

4. dub 2024

Jmenuji se Adrianka a mám 1 měsíc. Rodiče se o mne starají a dopřávají mi péči proti opruzeninam, masážní olej na bříško proti prdikum. Zatím máme vyzkoušenou kosmetiku značky Weleda. Rádi vyzkoušíme nabízenou značku. Velmi nás zaujala.

5. dub 2024

Pěkný den přeji,
mám 7 měsíčního chlapečka Jonáška 😊 malého už od miminka koupeme v Linole (ten olej mám moc ráda, ale přítel mu rád dopřává při chystání koupele, takže vlásky malého vypadají jako kdybych na nich mohla něco smažit 😀) tak bych chtěla vyzkoušet i něco jiného, protože jsem zkusila koupit jiný produkt a z toho se mi malý bohužel osypal. Po každé koupeli malého mažeme měsíčkovým malzámem, který mu pomohl na atopický ekzéme 😊 ale už nám dochází, tak skvělá příležitost vyzkoušet něco nového 😊

5. dub 2024

Ráda bych se synem (skoro 2 roky) otestovala tuto kosmetiku. Před nedávnem se z něčeho osypal a od té doby má hrubou pokožku a nemůžeme se toho zbavit.
Při koupání mají s bráchou pěnu, vlásky myjeme šamponem, ráda používám olejové přísady do koupele a pak už nemažu. Olejíček po koupání nepoužíváme, raději mám produkty, co se rychle vsáknou. Jako veliké plus jsou pro nás produkty s pumpičkou 😀

5. dub 2024

Určitě by vyzkoušela dcera Nikolka, která má 3 roky 🧒 a zároveň bychom společně vyzkoušely na miminku, které bude již brzy s námi 🙋👶 Zatím jsem se nerozhodla pro kosmetiku pro novorozené miminko, takže by tato kosmetika určitě byla vítána 👍🛁🚿

6. dub 2024

Miminko se mi teprve narodí, bude to chlapeček, jelikož je to naše vymodlené Mimi, chci aby o jeho pokožku bylo hezky postaráno 👶🏻🩵 jsem prvorodička, takže nevím úplně po čem sáhnout, budu moc ráda když budeme moci vyzkoušet kosmetiku 😊🩵

6. dub 2024
Autor komentář smazal

Vyzkoušeli bychom na synovci Vojtovi (2 roky), který má stejně citlivou pleť jako naše Gábi se sklonem k opruzeninam. Používáme Niveu,ale s radostí bychom vyzkoušeli i něco jiného 😉

6. dub 2024

Ráda bych představila Maxíka, šestitýdenního chlapečka, který přináší do našeho života spoustu radosti a štěstí. Maxova pokožka je něžná a citlivá, a proto jsme zvláště opatrní při její péči. Používáme měkké a šetrné dětské produkty, které jsou určeny speciálně pro citlivou pokožku novorozenců. Po každém koupání otíráme Maxovu pokožku čistým ručníkem a pak aplikujeme jemný hydratační krém, abychom udrželi jeho pokožku hebkou a hydratovanou.

Máme velmi dobrou zkušenost s plenkami a vlhčenými ubrousky značky "Bella Baby Happy", proto bychom rádi vyzkoušeli i jiné produkty právě dané značky.

PS: Bohužel nám nelze do komentáře vložit foto, z daného důvodu přidáváme popis bez fotky a velice se omlouváme. 😒

6. dub 2024

Termín porodu mám přesně za týden, ale naši třetí holčičku čekám každou chvilku 🙂 moje starší děti mají problémy s pokožkou, starší občas flíček, mladší velké problémy, drbání v noci, nespí, budime se obě, mažeme po nocích, v podstatě nedělám nic jiného než zkouším kosmetiku a dávám velký pozor na to, co použiji. U miminka si rozhodně nerisknu použít jen tak nějakou kosmetiku, rozhodně nechci nic podcenit. Očekávam podobné problémy jako u mladší dcery a modlím se, aby nebyly horší, takže výběr kosmetiky už do porodnice je pro mě víc než důležitý!

7. dub 2024

Krásný den, dcerce budou v červnu dva roky, vždy používám pěnu do koupele, mycí gel a hlavně krém na tělíčko po koupání. Tím, že máme doma všichni citlivou pokožku, musím vždy vybírat i šetrnou kosmetiku, moc ráda bych tuto otestovala.

7. dub 2024

Mám doma 2 měsíční miminko a kromě oleje po koupání se snažím používat při koupeli nějaké šetrné prostředky. Kůži má spíše sušší, určitě by to chtělo vyzkoušet ještě něco dalšího.

8. dub 2024

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@adajon, @amsetka, @andy2018, @anonym2001, @b91, @barunkasem, @bertoldina, @buubblinka, @caffelatte1, @diankadol, @drobnix, @eli_1602, @erbenka91, @esmska, @firefly13, @gambi000, @hance89, @inka___, @janicka_7, @janousekzhk, @julianastela, @kochichak84, @krisstina93, @kristyna199, @krnovacka1402, @kykysek, @ladyes, @lucie0777, @luckamv, @mamikajuli, @michme, @mickey100, @misaa56, @miska03, @molymoly, @msgracia, @nickyname, @nikola38, @nikous621, @nikyliz, @petapetula89, @petep, @petrajonas, @pettule2, @petulai, @piskotek2023, @renata_a22, @romiisek1, @rotoprdka, @sasakrusty, @tangerina, @teerca1, @telios, @viperaberus, @vlahy, @vlaxyz, @zijemesrozumem, @zstickova, @zuzanka152

16. dub 2024

Začni psát komentář...

Odešli