Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    b91
    25. čer 2021    Čtené 63x

    Testování Nestlé NaturNes Bio

    Znáte ten pocit, když něco vyhrajete? Dostanete zadarmo? Perfektní. 

    Nadšeně to hlásím manželovi a mamce, oba se smějou, že jsem jako malá. Kdybych ty kapsičky měla Kubovi koupit, žádnou díru v rozpočtu nám to neudělá. Ale ta radost, zadarmo ...

    BUM.

    Dneska je čtvrtek, odpoledne vyrážíme s manželem na info schůzku do školky, kam Kubu přijali. Venku je snad tisíc stupňů, já 12kg nahoře, v 8.měsíci, je mi takový horko. Hodinka informací a já se peču vlastní šťávě, manžel mi nabízí nanuka, abych se prý schladila. Odpovídám mu, že abych se schladila, potřebovala bych sněhovou bouři, hurikán, bouřku … cokoliv.

    Doma si vlezu do bazénu, hraju si se synem, večeře, koupel a uspat. Nikdy nevím, kdy ho budu naposledy uspávat jako jedináčka, kdy se ta naše malá cácorka začne hlásit o slovo. Nevadí mi, že venku začíná bouřka. Že stokrát po sobě slyším Kubovo: ,,Hromy, blesky, umba bumba. Maminko, já se bojím.“

    Spinká, jdu dolů za manželem, beru do ruky telefon a kontroluju emaily a zprávy, co jsem nestihla vyřídit a přečíst během dne.

    Manžel mi hlásí zprávy z Břeclavi, Hodonína. Máme tam kolegy, kamarády. Najednou nemůžu pustit tu svojí odpolední větu o hurikánu a bouřce z hlavy…

    BUM.

    Je pátek ráno. Poslala jsem DMS na pomoc do zasažených oblastí, manžel poslal větší částku přes bankovnictví. Kamarádka píše, že v sobotu zaveze materiální pomoc do Hodonína, a tak balím deky, ložní prádla, peru další věci, které jsme ještě nedávno používali. Do toho rychle popracovat, nachystat oběd a uspat Kubu.

    Kuba už skoro chrní, když zvoní kurýr GLS, já letím dolů a přebírám balíček. Otevírám nůžkama krabici a Kubovo hysterickou scénu, že jdu sama dolů za pošťákem střídá radost, když vidí, co v balíčku je. 15 ovocných kapsiček od Nestlé. (Na fotce jich je už jen 14, dostal chudák po obědě šílenej hlad přímo na tu jednu speciální kapsičku :D)

    A mně je najednou ještě víc líto, že některý děti teď nemají kapsičky, ani nic dobrýho na chuť, nemají ani postýlku a jejich mámy se trápí tím, co dětem třeba dají ke snídani nebo svačině.

    Tak doufám, milé Nestlé a @konik_testuje, že se na mě nebudete zlobit, když si od každé kapsičky nechám jen jednu na ochutnání a zbytek pošlu do Hodonína nebo Břeclavi. Protože tam teď někomu vážně pomůžou. Slibuju, že dokoupím další Nestlé dobroty - kaše, křupky, sušenky a pošlu je tam dětem. A slibuju, že Kubovi všechny ty darovaný kapsičky vynahradím a koupím znova.

    PS:. Kuba si na první degustaci vybral kombinaci Jablko-Šípek a opravdu mu chutnala 😊.