Pro zdraví

Zdraví máme pouze jedno, proto si ho važme a chraňme. Pokud se chcete starat o své zdraví, nejen to fyzické, ale i duševní, jste na správném místě. Vitamíny či doplňky stravy vám pomohou na cestě k lepší pohodě a zdravotnické potřeby vám usnadní péči o sebe či své blízké. Udělejte něco pro své zdraví už dnes. I malý krok může být velkou změnou k lepšímu a kvalitnějšímu životu.

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s produkty pro zdraví

Máš zkušenost s produkty pro zdraví?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Spiridea® krémpasta

permar00  18. říj 2024

Vyzkoušeno na plenkovou dermatitidu.

Zatím vyzkoušeno na plenkovou dermatitidu. Je velice účinný, po prvním namazání se kůže krásné obnovila a zmizelo zarudnutí. Krásně drží na kůži, na zadečku miminka vydrží i po počůrání. Dobrá konzistence a snadná roztíratelnosti. Tím pádem stačí malé množství.

linusha  28. kvě 2024 Ověřená recenze

Omega-3

Ač jsme milovníci ryb tak užíváme doplňky stravy bohaté na Omega-3. Měla jsem strach že budou vonět rybinou ale žádný zápach u nich není. Jakožto bezlepkář moc oceňuji že jsou tablety bez lepku. Dále neobsahují laktózu a sóju. Jsou z oleje ze sardinek a obsahují vitamín E. Tabletky jsou větší ale jdou krásně polknout když se dobře zapíjí. Budeme v nich pokračovat i díky jejich dostupnosti.

linusha  28. kvě 2024 Ověřená recenze

Vitamin D3

U tohoto D moc oceňuji příjemnou manipulaci pomocí kapátka. Testovala ji čtyřměsíční dcerka. Super je, že se dává pouze 1 kapka. Ze začátku testování krásně na něj otvírala pusinku a vždy jej polkla. Poslední dny testování vždy sice kapku do pusinky vzala a pak se ji snažila vyplivnout.
Máme srovnání s Vigantolem. A v Beggs budeme pokračovat, který nám sedí o 100% lépe.

Omega je mega!

Ryby miluju, ale pravidelně je nejím a proto je třeba omega-3 doplňovat i jinak než pouhou stravou.
Byla jsem mile překvapena, že tablety nesmrdí po rybině jako klasický rybí tuk. Jsou poněkud větší, mě osobně to nevadilo, protože kapsle jsou krásně hladké a zaoblené.
Za mě velká spokojenost!

Hořčík

Užívala jsem já a dvanáctiletý syn. Já se cítím méně unavená a syn již nemá noční křeče v nohou.

Vlasy a nehty

Máme 4 děti a buď kojím nebo jsem ve vysokém stupni těhotenství. Tím pádem nejsou vitamíny na nehty a vlasy. U vlasů mám velké podrosty a po užívání začaly vlasy rychleji růst, nehty se tak nelámají. Jen pleť mám malinko horší. Možná se jen čistí, dám tomu šanci.

Omega

U nás užíval hlavně 5letý syn s vývojovou dysfázii.
V pohodě spolknul dvě kapsle i když jsou dost velké. Nesmrdí po rybách a nemá ani rybí pachuť,což některé omega mají.

Déčko

Užívá dvouletá dcera. Bříško nebolí, kapička chutná. Sama otevře pusinku a nastrčí jazýček. :-). Balení je dostatečně velké. S kapátkem se manipuluje dobře.

Omega

Při užívání tohoto doplňku stravy mě hřál pocit, že pro své tělo skutečně něco dobrého dělám, jelikož vím, že ryby nejím často. Vitamínů omega prostě bezmezně věřím, jsou dobře stravitelné a pro tělo dělají maximum. I když to není vidět, naše tělo bude vděčné.

Déčko

Perfektní kapky se skvělým kapatkem, využívám pro sebe i naše tři děti. Stačí jedna kapka, děti si nestěžují na bolest bříška jako po vigantolu. Během užívání ještě neměli ani rýmu, což je u nás skoro zázrak. Moc všem doporučuji, jedna kapka a imunita se nádherně posiluje.

Vlasy, nehty

V tento produkt jsem nejvíce věřila, neboť mi šíleným způsobem padají vlasy. Bohužel, vlasy mi strašně vypadávají dále. Není to lepší, možná to je horší. Nehty jsou ale silnější. Užívám 3x denně tabletu, budu v užívání pokračovat dále a věřit, že se to srovná. Tablety mají dobré složení, po užití nepozoruji žádné vedlejší účinky.

Nemám křeče

Po pravidelném užívání mi došlo, že mi ustaly křeče v lýtkách. Tablety jsem brala pravidelně, dvě denně. Velice oceňuji vegan složení, nedělaly mi žádnou neplechu. Nebránila bych se většímu balení, 30 tablet zmizelo jako nic.

kraftinka  24. kvě 2024 Ověřená recenze

Naprosto super!

Teda tenhle rybí olej mě naprosto překvapil!!!
Já moc ryby nejím a tak jsem byla naprosto nadšená, že kapsle nejdou cítit po rybě a že mi po nich není těžko🙏👌. U kapslí zůstanu a budu objednávat pravidelně 😍.

kraftinka  24. kvě 2024 Ověřená recenze

Bez bolení bříška

Jelikož má syn alergii na bílkovinu kravského mléka a střevo trošku pošramocené, měla jsem strach, že nám vitamin D bude dělat neplechu jako ten od pediatra. Ale je naprosto skvělý!!! Bříško nebolí, když ukážu kapatko, tak dobrovolně otevře pusinku❤️. Můžu vřele doporučit 😊.

Beggs Kids Vitamin D3 400 IU BIO Olive Oil (30 ml)

Bříško nebolí, kapky dokonce chutnají

Kvalitní olivový olej není jen zdraví prospěšný, ale je to dokonce vyhlášená delikatesa v oblasti středozemního moře. Proč nespojit příjemné s užitečným? Protože vitamín D je rozpustný v tucích, je nejlepší jej miminku podávat již naředěný. Tento vitamín má velké plus, že je rozpuštěný v oliváči, je chutný, plní svou funkci. Na doporučení pediatra jsme dávali dvě kapičky 1x denně a sama jsem si občas dala taky. Ta chuť je prostě skvělá! Už chyběla jen čerstvá bageta!

Jo a bříško nebolelo ani syna ani mě! Vigantol už nikdy víc!

misice80  23. kvě 2024 Ověřená recenze

Krásná pleť

Díky těmto vitamínům se mi zlepšila pleť i vlasy, které mi přestali vypadávat. Jsem nadšená.

Beggs

S těmi dětmi energie ubývá 😅. Po brání vitamínů jsem si tolik unavená nepřišla a o to víc jsem se mohla věnovat doma dětem 😊.
Za sebe můžu doporučit a určitě i já si objednám, tabletky se dobře polykají a nijak nejde cítit ani zápach ani nějaká nepříjemná chuť.

Beggs Complex

Za mě lehce stravitelná tabletka. Po porodu se mi zhoršila pleť a musím říct, že díky vitamínům se dle mého hodně zlepšila. A nejen pleť ale i vlasy.

Omega 3

Byla jsem na vitamíny hodně zvědavá, hlavně nejím ryby a většina vitamínů co jsem zkoušela chutnala nebo smrdela rybynou.
Vitamíny jsou lehce stravitelné 😊. Jen je malé balení 😁.

Naše testování vitamínů D Beggs Kids

Tento vitamín D mě osobně velmi nadchl nejen kapátkem, které je úplně super, ale i tím, že jsem měla strach zkrs bolení bříška u malého a bez problémů :)
Za nás můžu jen Doporučit.