Ahoj maminky, dcerka ťape a nejlíp ji sedí boty od D.D. Step jsou úžasný celoroční.. ale nemají na zimu ty co bych chtela.. od superfit máme taky dvoje, ale není to ono.. moc extra ji nesedí..
Shanim prave nějaké hezke, ale i hlavně dobré boty na zimu a zalíbili se mi tyto.. co myslíte? Jsem taková mama co má rada módu, nechci mít fialové boty a třeba růžovou čepici.. rada si dcerku oblekam, ale hlavní je pro mě to aby to plnilo funkci.. aby ji bylo teplo a dobre se ji chodilo.. tak nevím.. děkuji za radu
Za mě moc růžové, ja jsem naopak praktická máma, myslím na to, že stačí jedno proběhnutí louží a budou špinavé jak prasátko a bude po parádě 🙂 za mě raději tmavší, tahle barva je na zimu nepraktická. Co se týče kvality, tuto značku neznám, tak neporadím.
@neomenia Malá nosí normálně i bílou bundu na pískovite, problém mi to nedělá 🙂 šlo mi jen o ten typ boty, zda s tím někdo má zkušenosti
Aha, ok🙂
@andelka Četla jste popisek? Psala jsem, ze jsem mama co má rada styl ALE ze je pro mě prioritní zdraví, takže určitě nebudu brát boty, jen ze jsou krásný, proto taky máme od dd step a superfit, kvalitní a hezké, kdyby dávala jen na vzhled, máme úplně jiné.
Co se týče těchto bot, mě zajímalo zda s nimi zkušenost někdo má.. jde mi o zimu.. přece jenom bude sníh, bude v něm chodit.. tak když nebude mít nad kotník, aby ji tam nezapadl, zda mi rozumíte… 😃
Rozhodne bych se podivala, jestli maji atest (zirafka). Nebo bych rovnou zasla do specializovaneho obchodu. Jestli ji sedi DDStep (jsou pokud vim na sirsi nozku) superfity ji asi nesednou (uzke). Barvu bych u ditete vubec neresila, dulezite je, jestli sednou. Takze dokud jeste nevis, ktere botky ji sedi a ktere ne, doporucuju opravdu zajit do kamenne prodejny a vybrat tam. I za cenu fialovych bot a ruzove cepice. Nebo treba zjistit, ze by se dala objednat jina barva, ale sedi ji tahle botka.
@jana_zofie Já už tam prave byla, vše máme zmerene a víme co a jak.. jen proste nemají naše velikosti 21 jsou proste skoro všude vyprodané 😏
Zkusila bych od DD Step třeba tento model : https://www.boty-detske.cz/produkty/zimni-obuv/... z Barefoot řady. Boty bez zkoušení bych si úplně netroufla, ale syn taky nosí DD Step a vím, že mu sednou, když jedu stejnou řadu, jen o velikost větší. Bota by měla mít hlavně místo ve špičce a dostatečný nadměrek
Ja bych sla do prodejny a vyzkoušela. Syn má např tlusty vysoký nárt a velký tlusty palec a polovina bot, co se mi líbí, tak se do nich ani přes ten nárt nedostane. Takže vždy vyberu online, pak jedem zkusit a kupujeme osobně na prodejně. A vzdy nám říkají nechat ještě min 1,5cm nadmerek, na ponozky a na pohodlný došlap. U zimních bot se tak dostal na vel 25, a to ma 18mesicu.
Hele prodávají se v Ccc, atesty nemají určitě, šla bych do kvalitních, zdravých bot, aspoň teď, když je malinka.
Třeba tyhle, ale cena je jinde, za 700 se dobrá zimní bota asi nesezene...
https://www.babooca.cz/barefoot-obuv/froddo-bar...
@zoyee jste poklad! ❤️ Přesně toto chci a potřebuji. Jsou nádherné a super na nohu! Děkuji moc❤️❤️❤️❤️❤️
@zoyee objednáno, strašně moc děkuji ❤️❤️❤️
Neřešila bych barvu a styl boty jako základ. Řešila bych předně tvar boty, aby malému děťátku neutlačovala prsty a mohlo jimi hýbat. Nedávala bych botu vysokou nad kotník, aby se mohlo přirozeně hýbat. Hledala bych měkkou ohebnou podrážku, aby se drobná něžná nožka začínajícího chodce nemusela tolik namáhat. Takže tyto boty rozhodně ne. DD step má mnohem vhodnější boty, BF řady, 070,073..Hledala bych dál. Pořádně změřila nožku, kotník, nárt, tvar prstů..A pohodlí a zdraví dítěte bych postavila nad styling.