Pubertální dotaz. Poradíte, prosím?

16. pro 2021

Prosím vás, ženy znalé, poraďte mi. Dneska jsem byla s dítětem u doktora narazili jsme tam na velikýho sympaťáka. Kromě prohlídky, jsme si tam spolu povídali, smáli se oba, pak jsme šli ještě na kontrolní rtg, odtud zpět, on mezi tím, psal zprávu, a když nám jí šel ven dát, tak si k nám sedl a ještě jsme si 10 minut jen tak povídali, vůbec né o zdravotních věcech. Zítra mu mám napsat mail ohledně ještě nějkých výsledků. Jak mu to mám napsat, aby to bylo lehké, milé, bylo z toho poznat, že bych se s ním ráda ještě někdy potkala, ale aby to nevypadalo, že ho balim. Jako ... dlouho jsem si s nikým takhle nesedla. Já jsem vdaná, zálety neplánuju, ale už jsem doma s dětmi věky, a tak je tohle pro mě událost. Mám kontakty jen s mámama na pískovišti, takový ty "povinně zdvořilý, kvůli dětem"...
PS: klidně se smějte, taky bych se smála :D :D :D

leniczka23
16. pro 2021

Zeptej se manžela, třeba jako chlap poradí. Pokud neplanujes zálety, jistě mu o tom řekneš.😉

autor
16. pro 2021

@leniczka23
Už jsem mu říkala, v podstatě to, co tu píšu.

leniczka23
16. pro 2021

A neporadil?

autor
16. pro 2021

@leniczka23 Ne, smál se, a pak jel do Obi ;)

leniczka23
16. pro 2021

Asi pro lopatu 🤣🤣

autor
16. pro 2021

@leniczka23 Pro sadbovej česnek, lopatu má(me) 🙂

ajja87
16. pro 2021

Když nevíte coby, najdete to v Obi 🤦‍♀️

mateees
16. pro 2021

sympaťák byl ten doktor jo? Vůbec bych si od toho neslibovala, že se s tebou bude chtít vidět i soukromě, někteří doktoři jsou prostě jen milí a komunikativní. Napsala bych mu přesný opak toho, co jsi zmiňovala ty...něco ve stylu, že děkuješ, byl velmi milý, ale doufáš, že ho zase dlouho nebudete muset navštívit...

littleice
16. pro 2021

Jako chápu že, pro mě je taky vždy svěží se s někým takto pobavit, klidně jen na ulici, ale jak tady bylo řečeno, asi bych nic víc nehledala než jen milý pokec. Když tak bych napsala v mailu ať se mu daří, možná i veselé vánoce, nevím a pokud odepíše a nějak se rozepíše tak fajn, pokud ne, tak co už.

mourovatakocka
16. pro 2021

Jakýkoliv kontakt si myslím, že by nepřinesl nic dobrého do budoucna 🤔

elesse
16. pro 2021

A to ja bych mu klidne napsala, ze jsem se s doktorem dlouho tak dobre nepobavila nebo tak neco

katie87
16. pro 2021

@leniczka23 zbytečně moralizujete😉

klokanka31
16. pro 2021

@leniczka23 Nebo pro krumpáč 😄

leniczka23
16. pro 2021

@katie87 rejpanec možná, to sem prostě já, ale podle mě člověk s nadhledem se tomu zasměje..zakladatelka mi to vysvětlila, hezky mě utřela česnekem a tím to skončilo 😉 K žádnému moralizování nedošlo, nevím proč bych měla někoho moralizovat, a ještě někoho koho neznám, na to už jsem dost stará 😁😁

mollyweasley
16. pro 2021

"Moc děkuji za včerejší popovídání, kdybyste nebyl lékař, napsala bych vám, že bych si to ráda zopakovala, ale ve zdravotním zájmu svých dětí Vám akorát popřeju krásný zbytek dne a příjemné prožití Vánočních svátků."

klokanka31
16. pro 2021

@mollyweasley Takhle se chlapovi "vnucovat"? 🙄

mollyweasley
16. pro 2021

@klokanka31 Však se nevnucuj, tohle není tvůj zakládající příspěvek.

wladimira
17. pro 2021

@leniczka23 dlouho jsem se tak nezasmála supr komentáře 😅
@ajja87

Kazdopadne k tématu … nevím jaký mate vztah s manželem ale asi volnější kdyby mě tohle manžel řekl ze chce oslovit sympatickou dr ze už se nudí jen s chlapama u píva tak to bych teda klidná nebyla dostal by rovnou tečku mezi oči 😅 ale říkám každý vztah je jiný ..

westie
17. pro 2021

Rady nemam, na tyhle recicky jsem poleno🤦‍♀️😁. Ale libi se mi, jaky vztah mate s manzelem, ze jsi schopna mu to rict a on se tomu zasmeje👍😉. Naprosto te chapu, ze ti jde o mily pokec a nic vic, mam to podobne a jsem vzdycky rada, kdyz si muzu jen tak pokecat s milym chlapem. A to mam doma velkyho symptaka, se kterym rada travim cas a rozhodne nemame volnejsi manzelstvi. Ale je to proste osvezujici😁

jana7ka
17. pro 2021

Sice neporadím, ale moc děkuji za zlepšení nálady pi ránu.

mandala
17. pro 2021

V tvém vlastním zájmu bych kromě zdraví na jiné téma nekomunikovala. Teď je ti pouze sympatický, ale může se zvrtnout a budeš v tom až po uši. 😉

esmeralda11
17. pro 2021

Ahoj🙂 přidám pohled z druhé strany. Jsem lékařka a kdyby mi nějaký pacient (obzvlášť ženatý s dítětem) napsal něco ve smyslu, že by se se mnou rád stýkal i mimo ordinaci, bylo by mi to dost nepříjemné. Snažím se obecně být na pacienty milá, většina mi to oplatí rovněž milým chováním, ale už se našli tací, co se mě začli ptát, jestli jsem vdaná apod. a bylo vidět, že za mým chováním vidí zřejmě flirt, ale to skutečně ne. Pouze se chovám mile ke svým pacientům (obou pohlaví) a žádný další kontakt s nimi rozhodně nemám v úmyslu.
Nehledě na to, že ve vašem případě by takovou narážku ten doktor troufám se tvrdit 100% považoval za "nabídku k záletu", je to přece chlap😀

autor
17. pro 2021

No dobrá, dobrá, už jsem se z toho taky asi vyspala, napíšu mu úplně normálně. Ale bylo to příjemné, včera 🙂

bruckner
17. pro 2021

Je vidět, že už jste opravdu dlouho doma😄, takhle se chová spousta doktorů, je to jejich práce a někteří si rádi popovídají, nic víc bych za tím nehledala. A úplně nechápu, když píšete, že jste vdaná, na zálety nemyslíte, tak co s tím doktorem chcete dál řešit?🤔😂 Už se vrátil manžel z OBI?😂

autor
17. pro 2021

@bruckner Řešit nic, prostě si normálně povídat s někým, s kým si sednete. Už dávno! ;)

leiladelly
17. pro 2021

Napíši Ti to z pohledu doktorky, také jsem k lidem přátelská, ti, které znám dlouho, sdílejí i leccos osobního (nemoci, úmrtí, děti...). Vždy ale držím profesní linii. Že za Tebou šel pan doktor do chodby a ještě jste povídali, je trochu nadstandard..., já bych to u cizího člověka spíš nedělala, než dělala. Já osobně bych se držela toho, že je do dobrý lékař mých dětí a nic dál nepotencovala.

autor
17. pro 2021

Tak prosím vás, fakt si to vymýšlím? Přišla mi obratem tahle odpověď:

Dobrý den, paní ....,
ještě to tu nevidím, může to trvat klidně do pondělka. Ale jsem rád, že jste se ozvala. Jak jste včera říkala, že jste vyrostla v..., tak na to mám úplně stejné vzpomínky. často slýchám názor, že je to tam o ničem, ale já na to vzpomínám moc rád. Je pěkné občas potkat milého člověka, který vidí věci stejně. No, sloužím víkend, v pondělí tedy nebudu, kdybych na to zapomněl, tak se mi kdžtak ozvěte v úterý.

Mějte se moc hezky!
.....

esmeralda11
17. pro 2021

Ok, tak bud jsem trochu mimo já, nebo on😂🙈 a sázím spíš na něho😀

mandala
17. pro 2021

No tak jde o to, o co jde jemu 😆 Chlapům moc nejde o nějaké popovídání, tím to možná začíná, zřejmě tě balí, radím ti, nezahrávej si... 😉

autor
17. pro 2021

Já si teda myslím, že není možný, aby mě balil. Jako je pravda, že toto já jsem nikdy nepoznala. Ale zrovna včera to byla fakt hrůza - jsem měla přes tu obstojnou část obličeje jsem měla respirátor, jinak vlasy mastný, do spadlýho culíku, obočí nevytrhaný týden, takže mi tam trčely štětiny, jako každý kdo seděl v čekárně, vypadal líp...