Jak proběhla vaše žádost o ruku? 😊

22. srp 2022

Bude to týden, co jsem (vážně omylem) našla u partnera ve skříni prstýnek 🤭 doufám a předpokládám, že je pro mě, jsme spolu 6 let😄 ale zatím nic. Myslim si, že čeká na něj a kou zvláštní příležitost, poslední dobou jsme byli v podstatě jen doma, i když jsem mu teda kdysi říkala, že nechci být požádána někde mezi stovkou cizích lidí, ale říkám si že možná přecejenom čeká třeba na nadcházející rodinné oslavy, aby to nebyla nuda jen doma u televize 😆
Podělíte se o vaší žádost o ruku? Kdy, kde, jak? 🥰

andelka
22. srp 2022

Na hotelu,kde jsme měli speciální večeři a nocleh ( zámecký hotel s restaurací), slavili jsme jeho 35 narozeniny. Přinesl kytici a náušnice ( mám zásnubní náušnice místo prstýnku, protože dva bych nenosila). Za měsíc jsem našla // a za 3 měsíce jsme se brali.

jana_zofie
22. srp 2022

Na festaku ve spacaku v telocvicne to probehlo asi takhle nejak, presne uz to neslozim:
"Mam te tak rad, ze bych si te i vzal."
(Zertovne)"Mam to brat i jako zadost o ruku? 🙂"
Po chvili zamysleni: "Vlastne asi muzes."
No a byli jsme zasnoubeni. Druhy den jsem dostala prstynek z travy. Co byste jako vsichni chteli vymyslet 😆

uzivatelkapetra
22. srp 2022

Přišla jsem ze sobotního přesčasu, nachystal mi dobrý oběd a když jsem dojídala přišel s kytkou, pokleknul a požádal.
Standardní nuda, která se nám osvědčila jako držák🙂

barunkiss
22. srp 2022

Na Karlově Mostě když jsme byli na dovolené v Praze, 2 roky zpátky. Byla jsem těhotná s první dcerou, chtěli jsme se vzít když dcera bude mít alespoň pul roku. Jenže pak šly peníze do důležitých renovaci a teď jsem otěhotněla znovu, takže jsem zvědavá, kdy k tomu vlastně dojde 😁.

cilkat
22. srp 2022

Hele, my se vlastně během nějakých "hovorů o budoucnosti" shodli, že se chceme nejdřív sestěhovat, dodělat školy (nakonec jen tu jeho), vzít, a pak začít řešit děti... No a někdy v době kolem toho dodělávání školy šel partner oficiálně požádat o ruku moje rodiče ... já před tím na jedné návštěvě jeho rodičů dostala prstýnek po jeho prababičce ...a vlastně jsme naplánovali žádost u mých rodičů, ale jako že by nějak specificky žádal mě, neproběhlo... A pak jsme si nadělili zásnubní cestu parníkem na Slapy ... ale ta byly už jakoby na oslavu.

zrzinda
22. srp 2022

My šli na večeři po tom, co jsme se vrátili z výletu.. Měli jsme jít původně s kamaradama, ale nějak se neozvali, tak jsme šli sami. Ještě cestou domu jsem rikala, ze je divny, ze se neozvali, ze se to normálně tak nestává.
A když jsme otevřeli dveře od bytu, všude byly svíčky a okvětní platky ruzi, kytka… Teď už manžel byl s kamarády domluvenej, ze to připraví, než se vrátíme. Pak si kleknul a hrozne dlouho mi něco říkal. Bohužel si vůbec nepamatuju, co, protože sem byla silene v šoku z toho, ze někdo byl u nás doma a viděl ten bordel, kterej sem po příjezdu nestihla uklidit 😀

jola777
22. srp 2022

Přijela jsem z práce z odpolední, od vchodu až k našemu bytu (třetí patro v paneláku) byla rozmístěna spousta svíček, doma taky svíčky, okvětní lístky růží, romantická hudba a můj muž s prstýnkem... 💖 svatba byla za dva měsíce.

neomenia
22. srp 2022

Na výletě v Jizerkách, na krásné louce s výhledem, nikde nikdo, jen my🙂

zmrzlinka
22. srp 2022

Nijak.Proste jsme se domluvili,že se vezmeme.Žili jsme v té době v zahraničí,takže jsme svatbu organizovalo dálku a taky jsme chtěli začít stavět,tak to tak nějak vyplinulo.

ee.liska
22. srp 2022

Pozval mne na večeři, pak mne vzal na naše oblíbené místo a požádal mne 🙂 dostala jsem zásnubní prstýnek jeho prarodičů ❤️

rnika
22. srp 2022

Sami dva v noci, když přijel po delším pobytu ze zahraničí. Jsem ráda, nikoho bych u toho snad ani nechtěla.

madbetka
22. srp 2022

Bylo nám tak 18, s obyčejným pouťovým prstýnkem se mě tenkrát zeptal, jestli si ho jednou, až to půjde, vezmu 😊
Když pak manžel začal pracovat, tak jsme se už jen domluvili, že už by to teda vlastně asi šlo a tak byla svatba (asi o tři roky později po té žádosti) 🙂

limali
22. srp 2022

@andelka Na jeho oslave 30 narodenín. Pozval tam všetkých našich najbližších, asi 30 ľudí, bolo to na krásnej chate s bazénom. Večer sme mu všetci priali, spievali, bolo to hrozne emotívne. On to potom zakončil príhovorom kde spomenul menovite každého kto tam bol a čo pre neho ten človek znamená. Skončil u mňa keď povedal že ma miluje a ďakuje za všetko čo pre neho robím. Potom si pokľakol a vytiahol prsteň. Jeden z najsilnejších zážitkov v mojom živote 😊 Najvtipnejšie na tom bolo ale to, že cca pol roka pred tým sme sa bavili o svadbe a on na mňa vybalil že sa ženiť nechce a ja som mu to smutne odkývala, že ho milujem a že s nim budem aj bez svadby. Už v tej dobe čakal na ten prsteň, hajzlik jeden 😂

lnovic
22. srp 2022

Vytáhnul mě na večeři do steakhousu a pak do sauny. Ale cestou na večeři, na místě, kde jsme si dali první pusu. Zastavil a poklekl a požádal mě o ruku. Bylo to strašně romantické.

veruuu_kubesovic
22. srp 2022

Na naše výročí, poklekl s tehdy 2mesicni dcerou v náručí...řekla jsem mu ať neblbne🤣

hasara33
22. srp 2022

Můj to ještě ani sám nevěděl ten den, že mě večer bude žádat o ruku 😅....Šel s kamarádem na pivo, kde se prý rozhodl zničehonic, že prostě půjde koupit prstýnek a požádá mě 🙈😅 tak šli s kámošem vybírat prstýnek, pak mi přišla smska jestli bych si dala víno až přijdu z práce 😉 prstýnek ležel pod nachystanou sklenicí s vínem a když jsem jí zvedla, tak si klekl, vzal prstýnek a požádal mě 😊 prostě neplánované akce jsou ty nejlepší 😁

gracinka7
22. srp 2022

V listopadu mi jednou ve městě řekl, ať si vyberu prstýnek. S tím, že si ho zatím schová, než vymyslí nějaký krásný okamžik. Vánoce, ohňostroj, romantické procházky, Valentýn... A nic .. Pokaždé jsem si říkala, že už by mohl a pořád nic.
Vzhledem k tomu, že jsme v lednu domluvili s farářem termín svatby, koncem února už jsem to nevydržela a zeptala se ho, kdy se vlastně hodlá vyžvejknout oficiálně 😁 Prstýnek přinesl a zaklekl vedle gauče.
Pak z něj vypadlo, že tak hrozně chtěl naplánovat něco tak úžasného, že mu žádná příležitost nepřišla dost dobrá 🙈

pampeliska1313
22. srp 2022

Hah.) prvně úplně spontánně - ani neměl prstýnek. Prostě se mě na jednom rande zeptal jestli si ho vezmu, přitom jsme se o tom do tý doby vůbec nebavili a kecali jsme o škole, kde jsme oba studovali, bylo to z ničeho nic. A že je při smyslech ( Nepil alkohol) a tak nemůžu říkat, že to nemysli vážně. Další den jsem mu napsala, že když to bude dva roky klapat, tak teda jo. A rok na to o Silvestru. Čekala jsem źe něco bude, byli jsme venku jen my, byla půlnoc a teprve až když jsem se chystala do baráku, tak si kleknul. A já si nasadila prstýnek na špatnou ruku.🙂..teď říká, že už co se “zeptal” poprvý věděl, že si ho vezmu, jen sbíral odvahu.:D

areh
22. srp 2022

Já jsem budoucímu manželovi už k 25 narozeninám dala 25 ručně vyrobených poukázek. Na jedné bylo "cokoliv jen chceš", už tehdy prý věděl, že ji použije k žádosti o ruku. Ta proběhla o pár let později cestou na dovolenou. Zastavili jsme se v GaPa a on mě tam mezi můstkama požádal. Byl tak nervózní, že si ani neklekl. 😁 Což mi nevadí, naopak. Nakonec z toho byla zásnubní dovolená 🙂

kami1984
22. srp 2022

V Řecku, při západu Slunce, ale žádné pokleky. bylo to moc pěkné...

felixfelicis
22. srp 2022

@areh to je krasny❤

95newmommy2020
22. srp 2022

Seděli jsme vedle sebe na gauci, když mi řekl, ze bychom se měli asi vzít ne ? Ze už jsme spolu dlouho a když chceme to dítě, tak ať ještě muzu zachlastat. 😁 No a já řekla ok, můžeme no, ale dítě se jmenuje po mě, a on na to. Já chci stejně tvoje příjmení. A bylo to. 😁

liberol
22. srp 2022

My jsme se doma jednoho únorového večera chystali na ples, já v šatech, on v obleku a stáli jsme před zrcadlem a říkali si, jak nám to sluší 💃a on najednou klečel 💍 (co Vám budu povídat, rozmazala jsem si make-up 🤣🤦‍♀️)

sylvka
22. srp 2022

Chlap mluvil o svatbě a že by do toho šel,bylo lehce před Vánoci.logicky jsem tedy předpokládala,ze prstýnek bude pod stromečkem. Ovšem tam nebyl . Co vám mám říkat....vypila jsem litr vodky a probrecela celou noc. 25.1 jsem měla narozky.probehla super oslava a když jsme se večer mazlí u krbu,odešel a přišel s prstýnkem 😁 v březnu jsem otěhotněla,v červenci proběhla svatba a malá se narodila v listopadu 😁

neria55
22. srp 2022

Na naše 10. leté výročí od prvního setkání. Zařídil natajno hlídání na oslavě, kde jsem byla já s malým.
Pak volal že nás vytopili sousedi zase ať hned přijedu.
No jaké překvapení když jsem nabroušena přijela a on stál za dveřmi s mega pugétem stovkou růží a krabičkou ❤️.

eleanor151515
22. srp 2022

Na termin a miesto nezabudnem 🤭
11.9.2021 (20 rokov od padu dvojiciek) rano pri vychode slnka na Snezke ❤️ s potleskom publika 🤭
Partner predpokladal, ze tam nik nebude a ono maly Václavák 🤣 hromada ludi..
Nuz, do roka a do dna svadbu nestihame - zasnuby boli uspesne a uz sme traja 👨‍👩‍👧

athena91
22. srp 2022

U nás proběhla hrozné romantický jely SME na výlet do Šumperka a cestou zpět mirekl ze musíme ještě do nového bytu do kterého se stehujeme ze tam zapomněl papíry no tak SME tam přijely já se zouvala na chodbě a když sem otevřela dveře do obivaku na stole na me čekala kytice lilií a krabička s prstynkem romantické moooc

susmevem
22. srp 2022

Naprosto nečekaně, ráno, oba dole v obýváku na gauči, ještě v županech 😀. Miluju Kinder vajíčka, manžel mi je kupuje pravidelně i teď. Podává mi vajíčko a já úplně nadšená, že dostanu vajco. Rozbaluju alobal, lámu čokoládu, a manžel najednou říká, že se mu děsně potí ruce, tak na něj koukám, jak na blázna a ptám se proč? Vtom otvírám ten plastovej vnitřek a vidím, jak si manžel kleká. Zírám s pusou dokořán, nejdřív na něj a pak na prstýnek s rubínem místo hračky ♥️♥️♥️. Bylo to tak spontánní a milé, nikdy nezapomenu. Bylo to na naše půlročí. Svatbu jsme měli a nebyli jsme spolu ani rok 😀. Příští rok to bude 10 let...♥️

mary.jane
22. srp 2022

Prstynek jsem rozbalila pod stromeckem o prvnich Vanocich v nasem spolecnem byte 😉

drep
22. srp 2022

Na Pradědu, šetřil si na ten výlet nejlepší trekový kalhoty.