Co se Vám dnes povedlo? 🙂

amerix
25. led 2024

Ahoj holky, vím, někdy to máme všechny těžké (já teď jsem těžká celá, neboť čekám prvního potomka) 😀DD Ale říkám si, co založit za pozitivní diskusi..... Možná si toho ani moc nevšímáme a bereme to jako samozřejmost, ale "Copak se Vám dnes povedlo?" Já vykopnu jako první a musím říct, že jsem dnes dlělala jehněčí po burgundsku s těstovinami a bylo to fakt dobré... Maličkost, ale udělala mi radost. Copak se povedlo Vám? Pochlubte se 🙂)

pavca1982
25. led 2024

Všechno 😊

zlatik1
25. led 2024

@amerix I když je leden tak jsme dnes malovala spajz

anakolut
25. led 2024

@amerix Podařil se mi návrat do práce po prodelanem covidu, chřipce a zánětu průdušek. Zvládla jsem to lépe, než jsem čekala.

misicka1988
25. led 2024

Při cestě na pohovor do nové práce, jsem radou pomohla mamince které se dusilo dítě. Vše dobře dopadlo 😊

reeeza
25. led 2024

😇 nevybouchnout nebo se psychicky nezhroutit pri jiz ctvrty den trvajici tiche domacnosti😂

martinka_33
25. led 2024

Povedlo se mi přežít další den 💪 Teda skoro, jeste neskoncil 😅

areh
25. led 2024

Mě se povedlo skřípnout si prsty do dveří u auta a nepočůrat se bolestí 🤣

amerix
autor
25. led 2024

@pavca1982 Super 🙂

amerix
autor
25. led 2024

@zlatik1 A povedlo se to ke Tvé spokojenosti? Posílám pozdravy do mrazáku jménem Česko 🙂

amerix
autor
25. led 2024

@anakolut To je nepříjemné..... Já měla před nedávnem angínu a užila si své☹ Na druhou stranu je super, že jsi všechno tak zvládla. Já v březnu rodím, tak už nepracuju a trošku mi to chybí 🙂

amerix
autor
25. led 2024

@misicka1988 Super, velká gratulace, kéž by byli takoví všichni 🙂 Pohovor v práci dopadl ke Tvé spokojenosti? 🙂

amerix
autor
25. led 2024

@reeeza Jeeeeej, to bych asi tak dlouho nevydržela. Doufám, že všechno bude ok 🙂 Nevím co se staalo, ale možná bude lepší spolu mluvit, než ticho. Zkus to promyslet.😉

amerix
autor
25. led 2024

@martinka_33 No právě,kdo ví, co se ještě semele 😀

amerix
autor
25. led 2024

@areh Auuuuu, už jen z popisu mě to bolí 😀

petlep
25. led 2024

@amerix podarilo se me prezit den s moji chorou kolegyni v praci. A chtela bych napsat, ze se mi podarilo prezit dalsi den s migrenou coz ale neni pravda protoze jeste nejdu spat ach jo :(

mishka87
25. led 2024

@amerix mě se povedlo nespálit ani jeden bramborák k večeři 😁. To se mi už dlouho nestalo, páč musím vždy někam odběhnout. Mezitím mi tu dítě vydávalo skřeky a křičelo do záznamníku v telefonu. Takové malé Bohnice no🤷

misicka1988
25. led 2024

@amerix Ale jo, musím si to ale ještě promyslet 😊

amerix
autor
25. led 2024

@petlep Chorou jako nemocnou virově, nebo nějakou špatnou kolegyní? Ať tak, či tak, gratuluju 🙂😀

amerix
autor
25. led 2024

@mishka87 Tyyjo, škoda, žee jsem tak daleko, bych se stavila na večeři. Bramboráky miluju..... Jo a co se týká dětí, taky mě to čeká, nebooj 😀

klokanka31
25. led 2024

@amerix Mně se povedlo odhadnout manželovu diagnózu a poslat ho k doktorovi (po zlém,ale povedlo se 😃).

amerix
autor
25. led 2024

@klokanka31 Tyjo, někdy je to s chlapama těžký, co? 😀

petlep
25. led 2024

@amerix nejlepší výraz je asi hloupa. Byla jsem z toho fakt unavená a spatna. Přítel mi řekl, přece se nebudeš trápit zrovna s někým jako je ona ( zná ji) a je mi lip.

klokanka31
25. led 2024

@amerix Co těžký, strašný. Vzbudil se po noční, mlel z posledního, a že ho bolí záda a klouby. Vypadal jako když umírá, ale že je v pohodě. Blbec neřekl že ho bolí v krku, až když jsem mu donesla polévku, tak že nemůže jíst. Tak že mu kouknu do krku. Dobu odmítal, tak jsem na něj musela už houknout, ať se nechová jako děcko a tu pusu otevře. Krk šílený, tak ať jede k doktorovi. A on že ne. Jsem říkala že tohle je na antibiotika a ať neblbne. Že ne, že nechce antibiotika. Tak jsem musela nadávat ať mě už nese*e, a kouká jet. No doktor se taky zhrozil, a hned dvoje antibiotika na 10 dní 🤦‍♀️ A teď se modlím aby to nechytla naše malá.

mishka87
25. led 2024

@petlep taky mám v práci kolegyni, se kterou se cítím totálně vyšťavená na konci dne.

mishka87
25. led 2024

@amerix bylo jich málo, ale byli výborný 😁

amerix
autor
25. led 2024

@klokanka31 Jojo, hrdinové, někdy se to ale vůbec nehodí, dělat drsňáka 🙂 - "Jsem v pohodě" když ví, že není :(

Držím palce, ať to zvládnete 🙂

klokanka31
25. led 2024

@amerix Snad jo, ale bude to boj 🙄

zlatik1
25. led 2024

@amerix jo jo povedlo, ještě dlažba a bude zase nový .. už jsme bouchla a tak si to mam udělat sama.. tak se stalo ..

jaja01k
25. led 2024

Přišla jsem do práce včas, a ne o 3 minuty pozdě jako obvykle 😄
Absolvovala jsem se synem první sezení u psycholožky, byla jsem z toho dost nervózní, ale nakonec z toho mám dobrý pocit 🙂
Uvařila jsem večeři, která manželovi moc chutnala, starší syn ji snědl bez frflání, mladší snědl knedlík a dvakrát kousl do masa, což je u něj úspěch.

petlep
26. led 2024

@mishka87 to mě mrzí. Je to náročny. U nás jsme malý kolektiv , já nedokážu házet věci za hlavu . Budu se snažit s ní vůbec nebýt v kontaktu ale mě stačí když ji vidím. Co ty, musíte být hodně spolupracovat?