Ahoj holky, vím, někdy to máme všechny těžké (já teď jsem těžká celá, neboť čekám prvního potomka) 😀DD Ale říkám si, co založit za pozitivní diskusi..... Možná si toho ani moc nevšímáme a bereme to jako samozřejmost, ale "Copak se Vám dnes povedlo?" Já vykopnu jako první a musím říct, že jsem dnes dlělala jehněčí po burgundsku s těstovinami a bylo to fakt dobré... Maličkost, ale udělala mi radost. Copak se povedlo Vám? Pochlubte se 🙂)
Při cestě na pohovor do nové práce, jsem radou pomohla mamince které se dusilo dítě. Vše dobře dopadlo 😊
😇 nevybouchnout nebo se psychicky nezhroutit pri jiz ctvrty den trvajici tiche domacnosti😂
Povedlo se mi přežít další den 💪 Teda skoro, jeste neskoncil 😅
Mě se povedlo skřípnout si prsty do dveří u auta a nepočůrat se bolestí 🤣
@misicka1988 Super, velká gratulace, kéž by byli takoví všichni 🙂 Pohovor v práci dopadl ke Tvé spokojenosti? 🙂
@martinka_33 No právě,kdo ví, co se ještě semele 😀
@amerix Ale jo, musím si to ale ještě promyslet 😊
@amerix Mně se povedlo odhadnout manželovu diagnózu a poslat ho k doktorovi (po zlém,ale povedlo se 😃).
@klokanka31 Tyjo, někdy je to s chlapama těžký, co? 😀
@amerix Co těžký, strašný. Vzbudil se po noční, mlel z posledního, a že ho bolí záda a klouby. Vypadal jako když umírá, ale že je v pohodě. Blbec neřekl že ho bolí v krku, až když jsem mu donesla polévku, tak že nemůže jíst. Tak že mu kouknu do krku. Dobu odmítal, tak jsem na něj musela už houknout, ať se nechová jako děcko a tu pusu otevře. Krk šílený, tak ať jede k doktorovi. A on že ne. Jsem říkala že tohle je na antibiotika a ať neblbne. Že ne, že nechce antibiotika. Tak jsem musela nadávat ať mě už nese*e, a kouká jet. No doktor se taky zhrozil, a hned dvoje antibiotika na 10 dní 🤦♀️ A teď se modlím aby to nechytla naše malá.
@klokanka31 Jojo, hrdinové, někdy se to ale vůbec nehodí, dělat drsňáka 🙂 - "Jsem v pohodě" když ví, že není :(
Držím palce, ať to zvládnete 🙂
@amerix Snad jo, ale bude to boj 🙄
Přišla jsem do práce včas, a ne o 3 minuty pozdě jako obvykle 😄
Absolvovala jsem se synem první sezení u psycholožky, byla jsem z toho dost nervózní, ale nakonec z toho mám dobrý pocit 🙂
Uvařila jsem večeři, která manželovi moc chutnala, starší syn ji snědl bez frflání, mladší snědl knedlík a dvakrát kousl do masa, což je u něj úspěch.
Všechno 😊