Ahoj holky,
malý průzkum - jak často chodíte do kavárny na kávu či jak často si kupujete kávu s sebou? 😉☕
Nepiju a nenavstevuju. Byla jsem asi jednou za život.:D radši kamkoli na “domácí limonádu” 🙂
Za posledních 5 let ani jednou, předtím občas na dovolené v zahraničí. Kafe jsem pila 1x denně v práci nebo na návštěvě, poslední 3 roky vůbec.
Kavu s sebou 1x tydne. Kavarnu nijak pravidelne, tipnu tak 2x do mesice? Jime i docela casto v restauracich.
Nooo... 1x za měsic ale to jen z důvodu že jezdim do města k dr.,jinak bydlime na vesnici a tady kavárna není😅 a až se narodí malá tak to bude jednou za těch pět let jak tu někdo píše😆🤣 (no ona je to vlastně pekarna-kafe,housky,zakusky...)
Teď tak 2-4× měsíčně. Před mateřskou tak 2-3× týdně většinou káva s sebou.
Skoro denně
Tak 1x za rok, možná... Ale jinak piju kávu 2x denně, čerstvě doma namletou, z mocca konvičky, dělá mi lepší den. 😊
Kafe nepiju.
Nikdy jsem nebyla v kavárně a nikdy jsem si nekoupila kávu s sebou. A to mám kávu ráda 🤷😃 Jsem vylezla někde z pralesa🤦🤣
Kafe nepiju, obcas si dam latte bez kofeinu, kdyz si jdu sednout s kamoskami, coz je tak max 3x za rok - neni cas.
Tak dvakrát až třikrát do týdne, vždy sebou.
Furt, dvakrát třikrát týdně? kamkoliv jdu, ochutnám kávu, mám pár vytipovaných míst, kafe s sebou málokde, tam, kde to nabízí je kafe ne úplně top...
@ester_ka Nikdy, kafe nepiju - ani manžel 🙂
Ty jo, tak jednou, dvakrát týdně. Vždy tam, i teď s dětmi (vychovávám si další generaci kavárenských povalečů 😃). Dřív i častěji, ale co máme kávovar, tak si jí udělám radši doma, protože málokde mají lepší. S sebou si jí nekupuju téměř vůbec, bez atmosféry a dortíku to nemá to kouzlo, navíc nesnáším kelímky a jsem příliš líná nosit vlastní nebo řešit re-cupy.
@ester_ka Nikdy, kafíčko jedině doma 😊
Kávu s sebou denně. Posedět tak 3x do měsíce.
Kavárna a případná restaurace 2-3x týdně.
Já chodím každý týden určitě, někdy i častěji, je to pro mě relax.
Mame kávovar a delam si kafe doma, ledovy mi chutná moje víc nez v kavarne. Asi je mi lito utracet za kafe.....
Driv 2-3x tydne, aktualne tak jednou za 2 mesice. Preferuji cajovnu, tam chodim prakticky kazdy tyden nebo ob tyden. Kavu mam doma 2x denne cerstve mletou z kavovaru.
tak jednou za měsíc až dva když jsme někde na výletě. Jinak pro mě jsou ty ceny šílené.
Kávu s sebou vždy do auta, to je můj rituál a kavárna, to je různé. U nás ve městě nechodím, tady není klasická kavárna, jen hospody,ale prcovně jezdíme na šetření někdy i 3x tádně a buď se zastavíme v kavárně nebo si koupíme s kolegyní kafe aspoň na benzíně. Jo a v práci máme automat na kafe, takže já si kafe nevařím, já mám ráno a případně po obědě kafe z automatu
Do kavárny téměř nikdy. Kávu si kupuju jen když jedu na celý den se synem na závody.
Kafe s sebou výjimečně, nesnáším plastový kelímky na jedno použití a nepoužívám je a termohrnek obvykle zapomenu doma, posezení tak dvakrát do měsíce.
Tak petkrat tydne, kelimek vlastni. Ale tady po okoli to je kavovy raj, doubleshot, miners coffee, nordbeans, be berry...na co si vzpomenete. Tezke odolat
Když jsem měla kočárek,tak jsem si chodila pro kafe s sebou pravidelně,tak 1x týdně. Teď si dám kávu jinde než doma tak 1x za měsíc a s sebou v podstatě vůbec, tak 1x za čtvrt , půl roku. 2-3x ročně si dám kafe ve vlaku ( RegioJet). Kávovar máme doma, byl to nejlepší možný vánoční dárek. Jede 2-5x denně.
1x za pět let. 😀