Jaký teplomněr používate pro deti děkuji
Také tedy používám teploměr. Take digitální.
Dogitalni do zadku, ktery meri opravdu rychle. Vybirala jsem ten, ktery meri do 10 sek.
Digitalni do zadecku a jeste bezkontaktni na celo.
Obyčejný digitální.
Na rychlou kontrolu čelní a když se mi něco nezdálo (výsledek zvýšený), udělala jsem kontrolu ještě klasickým v zadečku. Kamarádka si chválila i dudlík-teploměr, asi je to spíš o vlastním pocitu, které variantě dát přednost a probrat si pak nabídku na trhu.
Obyčejný digitální - ty mám dva, abych si v případě nejistoty mohla porovnat výslednou teplotu (když docházejí baterie apod.). Na Vánoce jsme dostali digitální bezdotykový a je fakt super, měří stejně a pohodlněji. 🙂
Digitalni Thermoval Baby. Nemusis dite v pripade potreby budit merenim v zadku v noci.
Klasický rtuťový, nikdy jsem se nesetkala s digitálním, který by měřil přesně. Nejlepší to bylo na pohotovosti, kdy syn měl 38,6 a v ordinaci mu digitálním naměřili 36,8🙂
Tenhle byl super jako náhrada rtuťového https://www.zbozi.cz/vyrobek/teplomer-traxit-de... Vyšel dobře i v testech teploměrů.
@hojda škode,že je nedostupný ☹,ale děkuji
Dvakrát po sobě jsem měla digitální, ani jeden neměřil přesně
Druhý měřil hned po zakoupení vyloženě nesmyslně, obvykle jsme byli totálně podchlazení i když měl syn viditelně teplotu. V lékárně mi poradili vyměnit baterky ale moc to nepomohlo. Vrátím se ke klasickému skleněnému.
Digitální s ohebnou špičkou. Ale opravdu používám teploměr.