Teploměr. Jaký používáte pro děti?

nelinka5217
3. kvě 2020

Jaký teplomněr používate pro deti děkuji

jjasmina
3. kvě 2020

Digitální s ohebnou špičkou. Ale opravdu používám teploměr.

neomenia
3. kvě 2020

Také tedy používám teploměr. Take digitální.

alcar
3. kvě 2020

Dogitalni do zadku, ktery meri opravdu rychle. Vybirala jsem ten, ktery meri do 10 sek.

ariadna12
3. kvě 2020

Digitalni do zadecku a jeste bezkontaktni na celo.

jaja01k
3. kvě 2020

Obyčejný digitální.

marti89
3. kvě 2020

Na rychlou kontrolu čelní a když se mi něco nezdálo (výsledek zvýšený), udělala jsem kontrolu ještě klasickým v zadečku. Kamarádka si chválila i dudlík-teploměr, asi je to spíš o vlastním pocitu, které variantě dát přednost a probrat si pak nabídku na trhu.

sobist
3. kvě 2020

Obyčejný digitální - ty mám dva, abych si v případě nejistoty mohla porovnat výslednou teplotu (když docházejí baterie apod.). Na Vánoce jsme dostali digitální bezdotykový a je fakt super, měří stejně a pohodlněji. 🙂

krupka3
3. kvě 2020

Digitalni Thermoval Baby. Nemusis dite v pripade potreby budit merenim v zadku v noci.

zuzkasim
4. kvě 2020

Klasický rtuťový, nikdy jsem se nesetkala s digitálním, který by měřil přesně. Nejlepší to bylo na pohotovosti, kdy syn měl 38,6 a v ordinaci mu digitálním naměřili 36,8🙂

jjasmina
4. kvě 2020

@zuzkasim Bohužel již není k sehnání hlavně

zuzkasim
4. kvě 2020

@jjasmina Stačí trochu zapátrat na netu. Vzhledem k tomu, že syn je rozbíječ, už 3x jsme dokupovali na netu, jsou různé inzeráty, protože tuším na Ukrajině se stále prodávat mohou, lidi to sem vozí a prodávají.

hojda
4. kvě 2020

Tenhle byl super jako náhrada rtuťového https://www.zbozi.cz/vyrobek/teplomer-traxit-de... Vyšel dobře i v testech teploměrů.

nelinka5217
autor
4. kvě 2020

@hojda škode,že je nedostupný ☹,ale děkuji

popelka1984
4. kvě 2020

Dvakrát po sobě jsem měla digitální, ani jeden neměřil přesně
Druhý měřil hned po zakoupení vyloženě nesmyslně, obvykle jsme byli totálně podchlazení i když měl syn viditelně teplotu. V lékárně mi poradili vyměnit baterky ale moc to nepomohlo. Vrátím se ke klasickému skleněnému.