Ahojky holky, byla jsem dnes na Screeningu a jsem 13+2tt a doktorka už mi řekla pohlaví a viděla chlapečka. Chtěla jsme se zeptat jestli s tím už opravdu počítat a nebo se ještě muže ukázat holka?
tak s tím bych moc nepočítala, vím o mamince tady na MK, co čekala chlapečka a porodila holčičku....
Pokazde nam rekli holcicku, na tom prvnim screeningu je to takove nejiste, nam to i tak rekli, ze "vidi holcicku"... ale mame to potvrzene snad 4x, i MUDr. Vlasinem (2.screening), tak snad... bychom mu pokazili statistiku 😅
Nám doktor řekl na 95 % holka a máme ji. Ale byla příhodne natočená. Moc jsem se k tomu neupinala a počkala si na další potvrzení, než jsem začala nakupovat holčičí
Nám řekla paní doktorka pohlaví až v 16. týdnu a ve 22. nám jej potvrdil MUDr. Vlašín. Naštěstí se pak už u porodu žádné překvápko neodehrálo a máme holčičku, kterou nám řekli i doktoři 😉
V 13. tt bych to od lékařů brala ještě s rezervou a co tak čtu, tak jsem překvapená, že evidentně mýlit se mohou až do poslední chvíle 😀
Ještě, že to nebyl náš případ - my jsme jméno pro kluka vůbec neřešili 😅
Mně totiž doktorka přišla tak na 100% jistá ☺️ Jen mi to přišlo strašně brzy, vůbec jsem to nečekala. Říkala, že chlapečci mají hrbolek nahoru a holky mají rovně ☺️
Já čekala jistojistě chlapečka, ještě se tahal za pindika na ultrazvuku 😂😂 a porodila jsem holčičku kupodivu bez pindika 😁😁 a to byl ultrazvuk někdy 21 tt, na dalším se mimco schovavalo a jiný už se nedělal.
@zmrzlink jak pisou holky, jisty je to az po porodu. Kazdopadne nam bylo taky receno pohlavi uz na prvnim screeningu. U prvnino syna nam pani doktorka rekla, ze na 70%kluk a u druheho syna si byl pan doktor dokonce jisty,ze kluk. Ale mam kamaradku a ta cekala holcicku a narodil se chlapecek. Takze i to se stat muze 😀
Nám řekli ve 13+1 holčičku a pak to jen potvrzovali
Ano, taky nám řekla přesně ve 13+něco ze je to kluk a opravdu to tak bylo, v 18tt potvrdili na 100% i z důkazem. :D
2 těhotenství, 2x mi ve 12. Týdnu řekli chlapce a mám 2 syny 😉
Tak koukám holky je to stále 50/50 😁 Ale četla jsem,že většinou se u kluků už moc nepletou 😁
Ve 13+ tt jsem to na utz bezpečně poznala i já 😉
mne take rekla doktorka ve 13.tt, ze to vyoada na kluka a byl... ten kluk se asi odhaduje lip
13+2 je 14tt, to zaprve. Zadruhe - zalezi na tom, jak je v tom ta lekarka zkusena. Znam lekare, ktery ve 14tt urcuje pohlavi celkem bez problemu, a znam vetsinu jinych, kteri to v tomto tydnu rikaji jen tak 60/40 atd.
Ano to vím, právě doktorka Říkala jak má hrbolek směrem nahoru 🙂
Ani jednou jsem to az do porodu nechtela vedet. Ale zajimalo by me (ted zpetne), jestli to dr. na 1. screeningu videl.
My jsme měli v 11TT a v 16TT kluka a ehjle ve 24TT máme holčičku 😁
Ahoj, nám řekla pani doktorka na genetice ve 13tt, že to bude chlapeček na 85% poté na utz 20tt chlapečka potvrdila a já byla i s manželem na 4D utz (29tt+4) a už byl vidět jak pindík tak ostatní věci 🤣
Vše máme do modra tak snad to nakonec nebude holčička 🤣🤣🤣
Já se s tím holky nemůžu stále nějak ztotožnit 😁
Třikrát mi na prvním screeningu řekli, že kluk, u prvních dvou se to na dalších kontrolách jen potvrzovalo a trefili se. Potřetí mi na druhém screeningu sdělili, že kluk ani náhodou, a přestože jsem tomu do poslední chvíle nevěřila, opravdu se narodila holka :D takže já bych s tím ještě nepočítala.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@zmrzlink vse je jiste az po porodu...