Ahoj,
mám diagnostikovanou velmi zúženou močovou trubici. Konkrétně mi MUDr. řekl, že mám močovou trubici, jak malá holčička. V noci se absolutně nevyspím, moč musím tlačit a z toho je akorát slabý proud, jdu do postele a zas. Stále pocit nevypràzdněného měchýře. Byla jsem objednaná na operaci OTIS, ale otěhotněla jsem a operace je v nedohlednu. Už nevím, jak dál. Nespím, unavená celý dny a to se mám starat o 2letou dceru. Nemáte někdo radu, co do tý doby dělat? Mám pocit, že asi budu spát na záchodě. 😒😒😒
@hezz17 Tak operovat v těhotenství mě kvuli narkoze nemohou, pak je šestinedělí a pak kojení a to si nejsem jistá, jestli může byt narkoza.
Tak dlouhodobě to není dobrý pro ledviny. Operaci bych zvážila. Kojení se vždycky dá vyřešit. Narkóza v tomto případě je jen krátkodobá. Výkon na pár minut.
Ještě bych dodala, že to není jen pocit nevyprázdněného měchýře. On bude skutečně nevyprázdněný.
@eliska9595 ja pochopila ze tehotenstvi uz probehlo s dite mas. Ne ze jsi znovu tehotna. To pak ano
Otis je asi 5minutový zákrok. Asi bych nešla v šestinedělí, ale jinak v tom nevidím problém.
Nechápu, proč jsi to neřešila dříve. Mohla jsi jít na zákrok už před 1. těhotenstvím. Budeš to muset vydržet a jít po porodu. Přece víš, že to v těhotenství nikdo řešit nebude.
Proc je operace v nedohednu?