Zúžená močová trubice. Co dělat?

eliska9595
14. pro 2024

Ahoj,
mám diagnostikovanou velmi zúženou močovou trubici. Konkrétně mi MUDr. řekl, že mám močovou trubici, jak malá holčička. V noci se absolutně nevyspím, moč musím tlačit a z toho je akorát slabý proud, jdu do postele a zas. Stále pocit nevypràzdněného měchýře. Byla jsem objednaná na operaci OTIS, ale otěhotněla jsem a operace je v nedohlednu. Už nevím, jak dál. Nespím, unavená celý dny a to se mám starat o 2letou dceru. Nemáte někdo radu, co do tý doby dělat? Mám pocit, že asi budu spát na záchodě. 😒😒😒

hezz17
14. pro 2024

Proc je operace v nedohednu?

eliska9595
autor
14. pro 2024

@hezz17 Tak operovat v těhotenství mě kvuli narkoze nemohou, pak je šestinedělí a pak kojení a to si nejsem jistá, jestli může byt narkoza.

pavca1982
14. pro 2024

Tak dlouhodobě to není dobrý pro ledviny. Operaci bych zvážila. Kojení se vždycky dá vyřešit. Narkóza v tomto případě je jen krátkodobá. Výkon na pár minut.

pavca1982
14. pro 2024

Ještě bych dodala, že to není jen pocit nevyprázdněného měchýře. On bude skutečně nevyprázdněný.

hezz17
14. pro 2024

@eliska9595 ja pochopila ze tehotenstvi uz probehlo s dite mas. Ne ze jsi znovu tehotna. To pak ano

drep
15. pro 2024

Otis je asi 5minutový zákrok. Asi bych nešla v šestinedělí, ale jinak v tom nevidím problém.

1pomnenka
15. pro 2024

Nechápu, proč jsi to neřešila dříve. Mohla jsi jít na zákrok už před 1. těhotenstvím. Budeš to muset vydržet a jít po porodu. Přece víš, že to v těhotenství nikdo řešit nebude.