Covid 19. Jaké jste měli příznaky?

helcakab
24. říj 2020

Je tady někdo, kdo prodělal nebo má koronavirus? Jaké jste měli priznaky? Diky

jaja01k
24. říj 2020

@helcakab Já a manžel kašel, bolest v krku, hlavy, celého těla, hrozná únava. 5letý syn lehká rýma a kašel, 6letý syn úplně bez příznaků.

neomenia
24. říj 2020

Mam teď. Únava, slabost, bolesti celého těla, pocení, zimnice, ztráta čichu, mírná rýma. Šestileta dcera jen dva dny rýma.

malinkaelinka
24. říj 2020

Pouze jsem ztratila čich. Jinak mi nebylo nic.

elyey
24. říj 2020

Měla jsem zvýšenou teplotu a zimnici asi dva dny. Pobolívala mě hlava, kašel a rýma.

misicka1988
24. říj 2020

Mě jen 2 odpoledne bolela hlava, jinak nic. Ale bůh ví, jestli to vůbec bylo k tomu. Jinak jsem byla naprosto v pořádku. Trochu i pochybuji jestli jsem ho vůbec měla.. dle ale trochu pomotanych testů prý ano.. 🤔

calvac
24. říj 2020

@helcakab manzel byl pozitivni dlouhych pet tydnu. Jedinym priznakem u nej byla ztrata cichu. Manzel je jinak uplne zdravy.

helcakab
autor
24. říj 2020

@misicka1988 tak to je dobrý. Píšu proto, že jsme doma všichni nachcipani, začal to syn, který to dotáhl že školky a jak je teď ta hysterie tak mě příbuzní straší, že to je covid.

jaja01k
24. říj 2020

@helcakab U nás to začalo právě tím, že syn dotáhl ze školky rýmu.

calvac
24. říj 2020

@helcakab a jste nejak rizikovi? Jako zadravotne? Pokud ne , snazte se byt alespon v klidu. Ja teda z covidu nemam primo strach, respekt ale urcite ano. Jsem alergik a mam problemy se stitnou zlazou. Mam strach o sve rodice, oba jsou stari, mamka rizikova. Ma astma a je onkologickym pacientem. Drzim palce.

luciesvag
24. říj 2020

Holky je tu nějaká tehule co to chytla? Jak to probíhalo u vas?

krtcice
24. říj 2020

První den kašel, pak se spustila rýma a po asi 3 dnech jsem na 3 dny ztratila chuť. Jinak nic.

pavlajc
24. říj 2020

Moje sestra je těhotná a měla covid. Měla jeden den zimnici a horečku 39. Ztratila čich, ale vše u ní trvalo 3 dny a pak už byla jako by ji nic nebylo. Já netehotna-ztrata cichu a chuti, bolest v krku, jeden den teplota, po 5ti dnech od těchto příznaků kašel a tlak na hrudi. Symptomů se nemůžu zbavit už dva týdny. Za chvilku začínám třetí a stále pokuckavam, a nejvíc mě štve ztráta cichu a chuti. To mě omezuje neskutečně.

misicka1988
24. říj 2020

@helcakab Taky mám podezření že to přinesla dcerka že školky. Protože měla cca 3 týdny před mým testem jednodenní horečku, ale pak jako když utne, a byla ok. To samé ve stejnou dobu i sestrin syn, bydlíme kousek od sebe - děti se stykaly. Nespojovala jsem to vůbec s koronavirusem, ale pak moje sestra tak týden na to dostala kašel, bolela ji hlava, a byla unavená. Pro jistotu šla na odběr, a ten ji vyšel pozitivní. Na to konto jsem šla i já a moje rodina. Všem nám vyšel výsledek negativní, ale za dva dny mi volali z odberové ho centra, že byl můj test špatně vyhodnocen, a že byl pozitivní. Tak jsem šla následující den znovu na odběry, a test byl opět negativní. V laboratoři mi to vysvětlili tím, že ten první test měl ještě nějakou zbytkovou hodnotu viru, kterou nejprve vyhodnotil jako negativní, ale na hygieně jako pozitivní. A když jsem šla na ten druhý test, tak ta hodnota klesla na takovou úroveň, že byl již vyhodnocen jako jasně negativní. Takže jsem koronavirus prodělala, ale dozvěděla jsem se to až když v podstatě bylo po všem.. Otázkou je, zda to takto neměl i zbytek rodiny, kterým vyšel test negativní. Možná kdyby jsme šli o několik dní dříve, test by jim vyšel jinak... 🤔

helcakab
autor
24. říj 2020

@calvac ne já se léčim se stitnou a to je cely

majena39
24. říj 2020

@helcakab pouze ztráta čichu cca týden

prostenika85
24. říj 2020

Mohu se zeptat, jestli se u někoho jako příznak projevil průjem? U nás ve školce se covid objevil. Dítě bez příznaků, manžel krátkodobá horečka, bolest kloubů a průjem, já to odnesla jen průjmem. Do dnes nevíme, jestli to teda bylo vončo nebo ne...

victress
24. říj 2020

vy, co jste měli covid, jaká hygienická opatření jste dodržovali v rodině, abyste nenakazili ostatní členy, pokud to tedy neměla celá rodina? kdybych to dostala, stejně bych se nemohla izolovat od dětí, protože by se o ně neměl kdo postarat....díky za odpovědi..

goovana
24. říj 2020

@helcakab manžel: pozitivni test příznaky
Bolest v krku, bolest hlavy, únava, bolesti kloubu, kašel
Já test negativni
Stejně příznaky jsko manžel
A dcera: 10 měsíců pozitivni test včera
A není ji vůbec nic

miki19
24. říj 2020

@luciesvag Ano jsem na konci 23tt a test vyšel pozitivní. První den bolest hlavy (spíše migréna, chtěla jsem házet hlavou o zeď), kašel a zvracení. Druhý den bez bolesti hlavy i bez zvracení, ale pořád kašlu (jako kdybych měla nastydlé průdušky a hlasivky, ale nedusím se). Bez teplot či vysokých horeček. Dnes je to 5 den. Miminko je ok. Pěkně mi v bříšku rotuje 🙂..kolik jsi tt?

kuttu
24. říj 2020

Únava,ztráta chuti a čich,pár dni jsme pokašlávala

ploutvicka59
24. říj 2020

Včera mi vyšel pozitivní test. Od středy jsem párkrát zakaslala... A v pátek ráno zvýšená teplota a celkově mi bylo na nic. Věděla jsem že budu pozitivní protoze sem přišla do kontaktu s pozitivní matkou.
Dneska jako při chřipce, k tomu plný nos, ztrácím chuť (chlap musel dochutit oběd), bolí mě celé tělo a sem tam taková divná bolest nohou. Přes den jsem bez teploty, uvidím večer.

luciesvag
24. říj 2020

@miki19 ahojky, je fajn, ze uz ti je lepe a miminku se dobře daří. Zitra začínám 36 tt, ale děsně se ted bojím. Ted jsem samozřejmě hodně přibrala, takže + k tomu riziková vč vysokého tlaku.

lenuli89
24. říj 2020

Ahojky, tak ja jsem dnes 38tt, včera jsem.byla na testu - 5 dní od manžela, kterému vyšel test v úterý pozitivně. Jeho priznaky zimnice, rýma, kašel. Já se o něj starala al nic. V momentě kdy v úterý zjistil že je pozitivní se mi zvýšila teplota ale byla max 37.4°C, a trvala do středy. Ve čtvrtek již bez teploty ale se ztrátou chutí a cichu. Doposud čekám na výsledky. Miminko v brise se od včerejška nějak moc hýbe a kopa.
Jinak beru paralen...

calvac
24. říj 2020

@victress mame maly byt, tudiz jednim z opatreni bylo, ze mel manzel stale rousku. Za dalsi jsme casto dezinfikovali veci v byte a samozrejme deti k manzelovi nelezly. Izolace nehrozila, v nasem byte se neda hrat ani na schovavanou.

helcakab
autor
24. říj 2020

@misicka1988 pak se v tom vyznejte!

kristyn.g
24. říj 2020

@prostenika85 ano průjem je též příznak častý, ptala se mě na to lékařka

prostenika85
24. říj 2020

@kristyn.g Děkuji za zkušenost. Snad to tedy máme zdárně za sebou bez újmy 🙂

barussska1
24. říj 2020

@goovana ahoj, meli jste narizeno testovat dite? Nebo to bylo dobrovolne?

barussska1
24. říj 2020

Jinak ja na testu nebyla ani manzel, ale ve ctvrtek oba dva desna bolest hlavy. Manzel 37,7 dva dny a celkova slabost a zimnice a ja mam unavu, vnitrni tres, 2x po sobe ŠILENEJ prujem. Malej obcas davivy kasel a ryma... zustaneme ted 14 dni doma a pak pujde manzel na test (potrebuje ho do prace) jestli je to uz dobry.

ploutvicka59
24. říj 2020

@barussska1 já třeba musela nechat testovat