Bolest hlavy týden po porodu

hankaaa90
17. dub 2019

Ahojky mamci, pred tydnem presne jsem porodila. Porod suprovy, rychly .. akorat uz druhy den me hrozne tresti hlava ... nejradsi bych si na bolest neco vzala, ale vaham, protoze kojim .. chci se zeptat, jestli to muze byt hormonama nebo to proste jen tak prislo, popripade jak dlouho to tak bude trvat ... ? a jestli si od bolesti teda muzu neco vzit nebo vubec..? Dekujuuu 😆

neomenia
17. dub 2019

To může byt i z nevyspani, vem si klidně Paralen, muze se.

hlasimse
17. dub 2019

Jen pro zajímavost, měla jsi epidurál?

lv
17. dub 2019

@hlasimse taky mne napadl postpunkční syndrom.. pokud tě nebolí hlava vleže, ale jen vzprimene poloze, mohl by to být. Paralen můžeš.

syrinxka
17. dub 2019

@hankaaa90 také mě dost bolela hlava, nijak jsem neřešila a odeznelo to po nějaké době samo. Já mela ale pořád žízeň, možná to bylo nějak spojené s kojením, hormonama, netuším.

hankaaa90
autor
17. dub 2019

@hlasimse mela i kdyz uz ho prakticky nepotrebovala 😂 oni mi ho pichli a ja za asi ctyri minuty zacala tlacit 😂😂

ninka115
18. dub 2019

auuu

drep
18. dub 2019

Jestlis měla epidurál, tak bych to nepodceňovala. Bolí tě víc vestoje nebo vsedě? Konzervativně se postpunkční bolesti řeší lehem, kofeinem, dostatečnouhydratací a paracetamolem ( kojení nevadí, stejně jako ibuprofen). Pokudto nebude stačit a bude to děsné, tak sepak píchá krevní zátka (vlastní krev do místa toho epidurálu, ucpe tu dirku).