Jsem těhotná? 🙂

tereza0127
15. črc 2019

Ahoj dámy, potřebují od vás poradit🙂
Vysadila jsem antikoncepci cca před 2 měsíci. Menstruaci jsem dostala hned po měsíci. Po svatbě (15.6.2019) jsme spolu začali spát bez ochrany. Teď jsem měla před týdnem dostat měsíčky a nedočkala jsem se, ale bolí mě břicho (jak kdybych to měla dostat), je mi divně od žaludku a občas ne bolí prsa. Tak jsem si o víkendu začala dělat těhotenské testy a v příloze posílám i fotky 🙂 na gynde jsem byla dnes, ale řekl mi, že tam ještě nic nevidí. Mám přijet za 2 týdny. Tak by mě zajímalo, jestli už se ve mně něco začíná dít....🙂 děkuji za Vaše komentáře

jitka_cv
15. črc 2019

Krásná čárka, gratuluji.

ariadna12
15. črc 2019

Takhle mi tehotenstvi presne zacalo. Asi budes v tom🙂. Udelala bych si kontrolne jeste jiny test, kdyby byl tenhle vadny, ale spis to vidim na tehu.

tereza0127
autor
15. črc 2019

Na fotce je 5 testů vedle sebe a všechny tak podobné 🙂

ariadna12
15. črc 2019

@tereza0127 jezis, jsem slepa😂. Tak v tom pripade to je jasne, gratulace!

tereza0127
autor
15. črc 2019

Já to vyfotila tak na rychlo, než já jela na gynekologii, tak to je takový nepřehledný 😀 tak se omlouvám 😀 🙂

volfelova
15. črc 2019

Určitě jste těhotná měla jsem to stejně dělejte test ob den a čárka by měla sílit .. já bohužel v 6 týdnů potratila přestal se vyvíjet plod .. vám preji hodně štěstí ...

makiska1
15. črc 2019

@tereza0127 Já myslím že je to jasný 🙂 gratuluji, ať je vše v pořádku 😊 jsme na tom stejně, já aktuálně takhle

tereza0127
autor
15. črc 2019

Tak vám gratuluji, to už máte výraznější čárku na testu 🙂 🙂 já to mám ještě slabší, ale musím počkat ještě 2 týdny na vyšetření na gynde, ať to potvrdí...ale už jsem taková nedočkavá 😀 🙂

tereza0127
autor
15. črc 2019

@volfelova to mě mrzí.... Snad se to příště pořadí lépe a budete mít krásné zdravé miminko 🙂

makiska1
15. črc 2019

@tereza0127 to už je 6 dní zpoždění... na týdnů jsem ještě ani nevolala, až koncem týdne asi... držím pěsti, ať je vše ok 😊

tereza0127
autor
15. črc 2019

Ještě posílám lepší fotografii testů 🙂

tereza0127
autor
15. črc 2019

Já si prvně říkala, že to je vynechání menstruace kvůli vysazení antikoncepce, na internetu jsem četla, že někdo nedostal menstruaci klidně i několik měsíců. Ale radši jsem si udělala test a vyjelo na mě toto 🙂 netušila jsem, že to přijde tak rychle 🙂 🙂 snad to dobře dopadne

jaja01k
15. črc 2019

@tereza0127 To jsou jednoznačně pozitivní testy, gratuluju 🙂

makiska1
15. črc 2019

@tereza0127 no tak ty už jsou krásné, to už je jasný 😊 gratuluji, ať je vše v pořádku!

makiska1
15. črc 2019

@tereza0127 určitě bude vše v pořádku... my to taky zkusili v červnu poprvé, byli jsme na dovci v Řecku a zrovna mi tam vyšla ovulace no a zařadilo se... nevěřila jsem tomu... na dceru jsme čekali 9 měsíců, tak mě to překvapilo...

tereza0127
autor
15. črc 2019

Tak vám moc děkuji za příspěvky 🙂 mám z toho hroznou radost, ještě aby to vyšlo za 14 dní na ultrazvuku a budu skákat radostí 😀 ještě se zeptám, nevadí kdyz beru tyto vitamíny? Je to vitamín C. Nevím, třeba aby to nějak neškodilo.

monika76301
15. črc 2019

@tereza0127 byz tebou obetuju 400 a jdu na test hcg jako samoplatce... Čekat 14 dnu bych nevydržela... Carky jsou uz krásne ale dle narustu hcg uvidíš...

tereza0127
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
tereza0127
autor
15. črc 2019

@monika76301 a to testují kde? Ještě jsem o tom neslyšela

jazizalova
15. črc 2019

Také vidím samé pozitivní testy, gratuluji 🙂

monika76301
16. črc 2019

@tereza0127 v laboratoři v nemocnici řekneš ze si chceš zaplatit test hcg naberou krev a za pul hodiny je výsledek předem do laboratoře zavolej a řekni že jsi samoplatce

astyna88
16. črc 2019

Super,vypada to nadejne. Jeste pockej na potvrzeni gynekologa.

tereza0127
autor
16. črc 2019

Všem vám moc děkuji za příspěvky a rady 🙂 věřím v to, že to dobře dopadne a čekáme zdravého broučka 🙂

makiska1
16. črc 2019

@tereza0127 držím pěsti 😊 a připojuji se... snad nám broučci porostou jak mají 😊😊

tereza0127
autor
16. črc 2019

@makiska1 to už jsou pěkné čárky 🙂 moc gratuluji

makiska1
16. črc 2019

@tereza0127 děkuji 😊 už tomu i věřím... týden zpoždění, zítra začátek šestého týdne, asi už zavolám doktorce a objednám se na kontrolu...

radu98
16. črc 2019

@tereza0127 ten modrý fest jsem měla taky a byl čárka byla ještě mnohem slabší 😊 no a za 7 týdnů na nás vykoukne 😁

michaelamondokova
17. črc 2019

Ahoj holky jdu si pro radu , mela jsem ovulaci na konci cyklu - cerven, 4.7 jsem si udelala tehotensky test slabe pozitivni a ten den jsem dostala ms. 8.7 jsem sla na kliniku ivf aby mi udelali rozbor hcg vyslo mi 9, a dr ze to na tehu nevypada ale v tydnu jsem si udelala testy a byly pozitivni i od clearblue. Za tyden 15.7 jsem sla na odber krve ke svoji dr a vyslo mi 27 a ze mi posila na kliniku ivf tak jsem tam sla 16.7 znova udelali naber hcg vyslo mi 39 a ze to nevypada na tehu a ze mozna mimodelozni. Dnes jsem sla do nemocnice na testy a hcg bohuzel kleslo na 24. Samozrejme moje dr i na klinice nic nevideli na utz ( podle me je jeste brzo kdyz budu ve ct 2 tydny od ms ) je mozne ze by to mohlo byt jeste tehu? Kolisal nektere taky hcg a dopadlo dobre? Dnes jsem si udelala tt kdyz jsem prisla z nemocnice a // a byly silne. Diky za rady. Posilam fotku tehotenskeho testu ze vcera a dneska

michaelamondokova
17. črc 2019

Prostredni fotka testu je ze vcera , ostatni dva z dneska nevim proc se ty fotky prehazely

jitkaem
17. črc 2019

Testy jsou pozitivni. Zbytek uz potvrdi jedine lekar 🙂 Ted uz jen drzet pesti, at je vse tam, kde ma byt...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru