Jsem těhotná?

karolinacze
6. led 2017

Dobrý den, Už dva týdny jsem nedostala menses, před dvoumi měsíci jsem vysadila HA Lunafem která mi nesedla. Pak jsem dostala slabou menstruaci se zpožděním 4 dnů (většinou mám zpoždění cca 2 dny). Teď mám zpoždění dva týdny a těhotenské testy vycházejí negativně. V břiše se mi ozývají střeva i když nemám žádné zažívací problémy. Nezpozorovala jsem bolesti prsou ani nic jiného, s přítelem jsem měla chráněný pohlavní styk před týdnem. Je možné že by mi hormonální antikoncepce mohla narušit můj cyklus, nebo se mohlo dostat nějak sperma ven z kondomu? Je mi 16 a nemohu si těhotenství dovolit. Předem děkuji za odpověď.

lucpop94
6. led 2017

Podle mě je to jen reakce těla na změny. Já jsem brala HA od 15ti let do 20ti a první měsíc jsem to nedostala vůbec a druhej měsíc jen slabo a potom se to rozjelo. Být tebou se určitě objednám k doktorce,ať máš jistotu,že jsi v pořádku 😉 držím palce !

kika_21
6. led 2017

@karolinaczetaky hrají roli nervy, nemoc atd. Tělu trvá, než se srovná. Je dobré, že se chráníte, děti vyžadují spoustu pozornosti. Testy nelžou-aspoň u nás nikdy ne-takže klídek.

operetka
6. led 2017

Někdy trvá 2-3 měsíce po vysazení HA, než se cyklus ustálí. Pokud se chráníte (za to palec nahoru) a testy jsou negativní, tak stopro těhotná nejsi. Pro svůj klid si zajdi na gyndu, třeba ti dá vyvolávačku a nebo tě aspoň ujistí, že je všechno v pořádku.

karolinacze
autor
6. led 2017

@operetka Děkuji za odpověď 👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru