Jen otázka - Je to duch?

tygrpotapec
3. únor 2021

Ahoj holky.. v životě jsem nikde nepsala, spis jsem četla a hledala diskuze.. už přes rok se snažíme o mimi.. stále nic. Nemám ani testovací manii, hlavně nemám proč , protože mám ms opravdu pravidelnou na den. Nyní mám zpoždění 2 dny a bolí mě prsa ( to se mi ještě nikdy nestalo) .. No tak jsem zkusila test. A nevím jestli to opravdu duch je nebo ne.. jsem z toho jelen . Co myslíte vy?

b91
3. únor 2021

@tygrpotapec vidím 🙏🏼. Zkus za dva dny znovu, pokud ms nedorazí. Držím pěsti 🙏🏼.
(Ber citlivost testu 10.)

tygrpotapec
autor
3. únor 2021

@b91 takže opravdu tam něco je? 🙈🙏🙏 tak snad už nepřijde 🙈🙈😍

terezz29
3. únor 2021

asi tam taky něco vidim, držím palce

tygrpotapec
autor
3. únor 2021

@terezz29 tak dekuji .. snad jo 🙂 myslíte , ze mi třeba ten digitální test clearblue za dva dny ukáže více?

pajasala
3. únor 2021

@tygrpotapec vidím krásnou čárku. Myslím že za dva dny ti Digi určitě ukáže

tygrpotapec
autor
3. únor 2021

@pajasala mám strašnou radost, ze to tam taky někdo vidí a nejsem blázen.. ale nechci se raději ještě moc radovat .. zklamání už bylo dost .. tak snad už nepřijde 🙏🙏🙏

terezz29
3. únor 2021

@tygrpotapec to nevim, já používala vždy mamatest 🙂

violetlily
3. únor 2021

Ahoj holky, co myslite? Mam 9 dni spozdeni, na testoch slaba ciarka, uz tyzden . Mam ale cystu, lekar videl nieco malinke max 1,5 mm ale nebol si isty. Za tyzden dalsia kontrola, Co vy na to?

b91
3. únor 2021

@tygrpotapec clearblue ukáže určitě. Mám s ním dobré zkušenosti 🙂

tygrpotapec
autor
3. únor 2021

Tak to není duch.. teď jsem začala špinit 😔takže zase nic 🥺😔

veronicka89
3. únor 2021

@tygrpotapec to nemusi nic znamenat!!! Ja u obou spinila dost a vzdy vse ok... Ani mi nedavali zadne leky 🙂

tygrpotapec
autor
3. únor 2021

@veronicka89 a to jsi spinila v rannem tehu?

veronicka89
3. únor 2021

@tygrpotapec jj uplne na zacatku.. Tak mi furt merili hcg.. Ktere stoupalo jak melo... A ani pri silene vysokem. Cisle kdy uz ma videt srdicko neviděli nic..

Ale mela jsem tyden po ms terminu

tygrpotapec
autor
3. únor 2021

@veronicka89 tak uvidíme , ale asi nebudu mít takové štěstí .. 😏

b91
3. únor 2021

@tygrpotapec neházej flintu do žita. Pokud se ms nerozjede úplně, udělej pozítří test 🙂

tygrpotapec
autor
3. únor 2021

@b91 uvidíme.. snažíme se už od září 2019.. tak by bylo už na čase 😏

b91
3. únor 2021

@tygrpotapec a jak to vypada? Špiníš nebo se to rozjelo?

tygrpotapec
autor
3. únor 2021

@b91 zatím jenom spinim 🤷‍♀️ Uvidíme spis zítra.. protože první den vždycky spinim u ms a druhy a třetí den to mám vždycky šílené a pak zase spinim.. ozvu se zítra 🙂

b91
3. únor 2021

@tygrpotapec tak drzim pesti 🙏🏼

tygrpotapec
autor
3. únor 2021

@b91 dekuji ❤️

tygrpotapec
autor
4. únor 2021

Tak opravdu nic.. rozjela se mrcha na plné opratky 😔

b91
4. únor 2021

@tygrpotapec ten duch tam byl, klidně to mohlo být biochemické těhotenství. Proto se dělají testy až po vynechané ms. Ale to je vlastně dobrá zpráva, znám spoustu holek, co hned po biochemickém otěhotnělo ❤️. Držím pěsti, ať se Ti brzy zadaří 💕

tygrpotapec
autor
4. únor 2021

@b91 je pravda, ze jsem to dělala 2 den po vynechané ms a ze to bylo třeba brzo.. 🙂 za ten rok a půl se mi toto stalo prvne .. testovala jsem pouze 3x , protože se mi za tu dobu opozdila pouze třikrát..tak snad priste .. moc dekuji za podporu ❤️

losice32
5. únor 2021

Když mě máma čekala, tak normálně 4 měsíce menstruovala naplno. A hele, jsem tu. Taky držím palce 😉

anik93
17. únor 2021

Ahoj holky, dnes mam 12 DPO, 32DC a na testu vidim pidi dusika, vidite ho tam take? Jestli neprijde MS (mela byt 30DC, pouze vecer jsem mela takove jednorazove spineni a bolesti jak pred MS, pak uz nic) tak budu testovat dal.. snazime se pul roku. Dekuju 🙂

pajasala
17. únor 2021

@anik93 vidím

anik93
17. únor 2021

@pajasala To je super, rano manzel nevidel nic, ja ano, rikala jsem si, jestli to neni moje sugesce. Pak jsem ho vyndala z krytu a uvidela jasneji. Budu jak na trni 😄

anik93
Autor odpověď smazal
Zobraz
pajasala
17. únor 2021

@anik93 zkus zase za dva dny stejným testem a přeji ať sílí

anik93
17. únor 2021

@pajasala zkusim, dekuju🙂👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru