Doporučíte spolehlivé testy ? Několikrát během ročního snažení o mimi se mi stalo s výše uvedenými značkami, ze se objevily falešné slabší druhé čárky - v limitu (opravdu patrné, žádní pidi duchové).
Kromě digi Clear blue ?
Děkuji Vám za názory holky
@hanca27 jakoze byly pozitivni a pak ne nebo jsou pozitivni furt a stale?
A nešlo o biochemická? Mě vyšel falešný duch jen jednou v testu intime, ale třeba mamatest beru za celkem spolehlivý.
@jana_zofie zkratka mi ihned nabehla druhá slabší carenka (žádná dálnice to ne, výrazný duch nebo slabší čárka) a ve skutečnosti jsem těhotná nebyla ..večer třeba už byl snehobily, ráno zase carecka z jiného balení ..o těhotenství neslo ani jednou .. vždy jsem se už radovala (pochopitelně) , takže bych rada dostala doporučení, které testy toto nedělají ? Žádná druhá čárka, byť slabá, když nejsem těhotná .. a naopak když tam něco najdu (myšleno viditelného na první pohled ne žádné loveni), aby se dalo na výsledek spolehnout ..samozřejmě vím, ze to nezaručuje úspěšnost těhotenství, ale mělo by mi to zaručit výsledek v danou chvíli 🙏🏻🤦♀️
@krisstina93 nene určitě ne, za hodinu jiný test bílý ..třeba ..zkratka úplně falešné výsledky
@hanca27 no a ty mamatesty, napriklad, mas pozitivni stale nebo i ony chodi potom uz negativne?
To, že je za hodinu test negativní, je jasné, když to není ze stejného vzorku moči, ne ranní. Mamatest používám 3/4 roku a ani jedna "falešná" čárka, jen jedno biochemické těhotenství.
@jana_zofie měla jsem 2 krabičky, čili 4 ks testů, a 2 mi vyšly + a 2 - ..třeba mama mi vyšel pozitivní a z té samé moci jiný test neg..šílené 🤷🏼♀️
@ivya to nemá význam ta ranní moc, jednak jsem testovala z jedné moci 2 testy ..protože mi to už přišlo divné ..a jednak nemůže mi něco vyjít pozitivně, poté negativně, ráno zase pozitivně a další testy nějaké Benu neg.všechny ..dodávám opět o těhotenství se nejednalo ..jde mi jen doporučení značky testů., o víkendu má přijít MS a nechci mít zase půlku testu pozitivních a půlku negativních 🙄
Tady se dost shodují, že něj kvalita je mama test. Jak víš, že nešlo o těhotenství? Byla jsi na krvi? Test se ti asi sám od sebe jako pozitivní nezabarví.
@aselluska asi zabaeví, když jiný test z te samé moci je úplně snehobily ..MS jsem měla přesně na den, jiné testy jiných značek byly úplně negativní ..a stalo se mi to xxx krát během toho roku, co se snažíme
Mě jen zajímá, které testy holky používají a jsou spojené, mamatesty už rozhodne kupovat nebudu ..děkuji 🙂
Za mě je mamatest / sluníčko nejlepší test . A jak víš že se nejednalo o biochemické ?? Mamatest má hodně barviva takže i když si dělala 2 značky z jedné moči tak mamatest to pobral a ten druhý jednoduše ne . My se snažily skoro 3 roky a mamatest nebo sluníčko mi to nikdy neudělal.
@hanca27 my se snažíme dva roky a nikdy jsem žádnou značku neměla pozitivni ani dušík, až teď když jsem byla těhotná tak jsem měla dusika a na jiné značce nebylo nic až později a ta první značka sílila víc než ta jiná. Mohlo ný to být tím , že některé testy mají více barviva a mohlo by se jednat o biochemicka těhotenství. A co zkusit od clear blue ten normální? Jakoze jsou fakt drahé ale prý jsou taky moc dobre jako digital. Když jsem měla dušíka na papírkovém digital mi ukázal už 1-2tt , ale ty normální odzkoušené nemám. To co mi nikdy neukázalo falešné se jmenuji life light.
@hanca27 to je ale tezka domluva fakt... Mne nezajima, jestli ze stejneho vzorku vysel nektery test ruzne znacky negativne nebo pozitivne. Mne zajima, jestli ti ten mamatest chodi pozitivni furt. To jsem se v odpovedi nedocetla. Proc se ptam? No, protoze ty se testu ptas, jestli jsi tehotna, ale test ti odpovida, jestli nasel HCG. To neni totez. A ted jsou dve moznosti. Ta lepsi je, ze maji pravdu ty negativni testy, hcg tam neni a mamatest reaguje na neco jineho, coz je sice, dle zkusenosti nezvykle, ale vyloucene to neni. I kdyz by me v tom pripade zajimalo na co, ale to asi nezjistim, temihle kvalitativnimi testy se nikdo zabyvat nebude.
To, co by te ale melo zajimat vic je ta druha moznost. Ze ma pravdu mamatest a to HCG tam je, mas ho trvale zvysene z jinych pricin nez je tehotenstvi a kdybynti nekdo ted, klidne pred menstruaci vzal krev, tak ho tam najde. Nutno podotknout, ze je opravdu mozne, ze nektere testy by mely horsi detekci hcg vznikleho jinak nez tehotenstvim a ze pokud mas uvysene hcg a tehotna nejsi, tak opravdu, ale opravdu chces vedet proc.
Jinak je samozrejme mozna, a dokonce i nejvice pravdepodobna, ta teorie s biochemickym tehotenstvim. V tom pripade by mel mamatest pravdu, ta hodnota by byla nizka a jine testy by ji proste tak dobre nedetekovaly.
Já se teda musím přidat k holkam, mamatest mi ukázal ze sem těhotná jak u zamlkleho těhotensví, tak u biochemickeho a i teď kdy těhotensví zatím pokračuje. Nikdy sem na mamatestu neměla žádneho falešného ducha, buď test byl a nebo nebyl pozitivni 🤷🏼♀️ Takže souhlasím, buď se muže jednat o biochemická těhotenství nebo ti hcg zvedá něco jiného. Jak už tu bylo psáno, každý test má jinak barviva,za mě je mamatest opravdu spolehlivý, no a pak digitální clearblue o který nemáš zájem 😊
Ja teda napisu v podstste to same, co vsechny ostatni. Mamatest ma vic barviva nez treba dr. Max. Jednou jsem mela biochemicke tehotenstvi (chodili jsme do caru, mam to potvrzene z krve) a dr. Max v jeden den byl bily a mamatest se slabou carkou a bylo to ten samy den ze stejne moci. Hcg bylo ten den asi 11 jednotek, dr. Max tuhle hodnotu proste nepobral.
Jinak k otazce, za me nejlepsi mamatest a in time nebo tak nejak.
Tak mozna zkusit mene citlivy test a hlavne testovat ve chvili, kdy se testovat ma, ne driv.
@jana_zofie já nechci vědět, jestli jsem těhotná, nejsem těhotná, 😂 ani se na to neptam, ptám se na zkušenosti s testy, které přišly holkam spolehlivé, protože za mě mamatest není (nepotřebuji k tomu vysvětlení, vím, jak tělo funguje) ..a když ponořim 2 ks mamatest do stejné moci a jeden mi vyjde jasne pozitivní a druhy ne..na to třeba Clear Blue digi taky negativní, tak určitě o žádné těhotenství nejde ..Všechny testy byly poté neg. a MS přišla jak hodinky, o biochemko se nejedna ..to jsem měla a testy se chovají úplně jinak, jsou stejné, carky se nezvyraznuji a pomalu mizí ..a ne ze mamatest pozitivní, druhy negativní ..jiná značka negativní ..a další den to stejné..a další cyklus to stejné, ze 4 ks mama 2 pozitivní a 2 negativní ..ostatní značky včetně digi negativní, vidím problém v testech ne v tělu nebo pochopení. Chci jen poradit značku testu, která nedělá falešné duchy a zároveň to není mamatest nebo Clear, který je super spolehlivý, ale cena je někde jinde taky .. Neptam se na těhotenství, nevím, kde si to vzala 🤷🏼♀️
@hanca27 dělá plastový kde se druha čárka ukáže jako plus pokud je pozitivní… nemám odzkoušené, ale myslím že budou kvalitou stejné jako digi ☺️ Ale dobra zkušenost i s life light když jsem nebyla těhotná nic tam nebylo jednou jsem měla náznak ale spis to byla ryska bylo to trosku šedé, ale to že jsem byla těhotná ukázal už 7 dní po transferu a na livsane to bylo skoro neviditelné… test postupně sílil ale stejně to nedopadlo… takže pokud nemusíš testovat nějak brzo tak bych počkala co nejdéle (i když to někdy nejde😃)
@gangam life light.., to mi vůbec nic neříká, mrknu na Google děkuji 🙂 ..jasně, ze testuji dříve, ale každý je jiná osobnost, já se Ti nijak nestresuji, mě to baví 😅 hlavně už vyhlizim toho sourozence k malýmu skoro rok a je mi to proste divné, když malý byl hned ..ale hold, ještě asi nebyla ta správná konstalace ..ale imunolog mi říkal zrovna před týdnem, ze ikdyz první dítě jde hned tak neznamená …ze půjde i druhé, naopak, ze by na to nespoléhal ..ze tělo se mění ..stačí nějaká překotná reakce na infekci, skryty zánět ..všechno možné a ze to prověří 🙂 naštěstí je fajn a hlavně iniciativní, to můj gynekolog má vše na parku..🙄
@hanca27 Jo já to chápu my se snažíme bez malá dva roky… ale ber to tak jednoho máš a zadarilo se tak někdy je lepší na to netlacit, ale sama vím jaké to je. My nemáme žádné a teď se to tak zkomplikovalo ze jsem musela na laparku kvůli mimodeloznimu což se naštěstí nepotvrdilo a měla jsem jen revizi☺️ Jakoze pokud tam to miminko je a správne se vyvíjí, tak tam bude i v době menstruace a to myslím ze už ukáže snad každý test správně 😃 ale je to těžké se udržet naše lidská zvědavost 😃
Za me byl nejlepsi livsane ruzovy. Mel hodne barviva, tak nebylo treba lovit duchy. Ale mne teda falesne pozitivni vysel jen test Pepino, mama testy bez problemu 🤷♀️
A že to děje jen tobě. Všichni s nimi mají dobrý zkušenosti.
@aselluska co tím chceš říct ? 😂 já tady neřeším spolehlivost mamatestů ..klidně ať je spokojených 99% lidi ..to mě nezajímá, chtěla jsem tipy na jiné druhy testu ..a nad to, nemáš vůbec pravdu, kdyby sis dalu tu práci než něco takto příkře okomentujes, a zadala do diskuzi mamatesty zde a na emimino, zjistila bys, ze problém nemám jen já a ze hodně holek píše., ze se mamatesty pokazily a dělají falesnaky. Ale díky za jistě podnětný koment 🙄
@hanca27 Zakladem pro uspesne testovani je pochopeni toho, co test vlastne detekuje a jak funguje. Test funguje na bazi chemicke reakce a reaguje na hormon hCG, ktery je v moci. Pokud tam hormon hCG neni, dtuha carka se neukaze. Proc se ti ukazala carka a za hodinu ne? Protoze test ma citlivost 10 jednotek, coz odpovida stari embrya zhruba 8-10 dnu od oplodneni. No a pokud tehotenstvi neprosperuje, hladina hCG velmi rychle klesa. Pokud mas navic zredenejsi moc, uz zkratka test hladinu hCG nezachyti a ukaze se jako negativni. Biochemicke tehotenstvi muzes mit klidne kazdy druhy mesic, vse odejde s mirne opozdenou menstruaci. Nekdy se muze stat, ze tehotensky test pred menstruaci zachyti i hladinu jinych hormonu, ktere se zvysuji tesne ored periodou, ale presne proto je v navodu psano, ze se ma testovat az po vynechani menstruace.
Zjratka a dobre. Falesne pozitivni test, anobrz falesnak, je nesmysl. Je to dukaz toho, ze doslo ke spojeni vajicka a spermie a pokud carka s dalsim testem slabne ci uz se neobjevi vubec, znaci to biochemicke tehotenstvi, kterych kazda z nas zazije klidne desitky a kdyz netestujime, ani o tom nevi.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.