Síla tt testu. Vyjdou stejně různé značky testu?

leniiid
25. kvě 2020

Ahoj, prosím zajímalo by mě, jestli různé značky testů vyjdou stejně? Myslím výsledek... mám no name testy, 5 ks a na všech duch, dnes už výraznější ale pořad to není ono . Jsem dnes 13.DPO, to už bych si představovala viditelnejsi čárku. Tak zvažuji koupit clearblue, jaký je vás názor na testy? Dekuji 🙂

marta_kovar
25. kvě 2020

@leniiid Každý má jiný obsah barviva 😊 Zkus GS mamatest. Clearblue je fajn když už to máš vážně potvrzené lepší čárkou. A je to spíš pro zvědavce. Jinak účinek jako ostatní testy. 😊

majsina
25. kvě 2020

Je docela brzo na silné čárky... Testovala jsem každý den ráno po probuzení a čárka sílila...

leniiid
autor
25. kvě 2020

@marta_kovar dobře díky, a myslíš ze když si ho udělám odpoledne ze to taky zachytí ? Dam sem fotku těch duchů..

leniiid
autor
25. kvě 2020

@majsina no některé holky co jsem koukala na jejich testy tak už 13 den měly dost viditelnou

marta_kovar
25. kvě 2020

@leniiid Já jsem si dělala první test večer. A byla tam podle mě hezky viditelná čárka. Pak jsem se snažila testovat ráno. Ale ikdyž jsem dělala občas odpoledne tak sílila. Ono asi jak komu. 😊

leniiid
autor
25. kvě 2020

@marta_kovar a který den dpo?

marta_kovar
25. kvě 2020

@leniiid Tak to vážně netuším ale měla jsem mít asi 10 dnů do menstruace. Ale ovulace byla o týden dřív. 🤷🏽‍♀️😊

leniiid
autor
25. kvě 2020

@marta_kovar no tak já mám mít dnes ms, což si myslím ze už by jít vidět mělo pokud tehotna jsem :/

jjasmina
25. kvě 2020

@leniiid Já tam tedy nic nevidím asi, možná na tom posledním něco pidi, jinak já jsem měla tři dny před ms už slušné viditelnou čárku, ale každý to může mít jinak, Jinak co se týče sílících se testů, tak ani na to spoleh není, loni jsem sledovala duchy až po slušnou dálnici a nedopadlo to, pak jsem měla jen dva a nebyla tam ani dálnice a mám z toho holčičku.

majsina
25. kvě 2020

@leniiid já tam něco vidím... A já u obou těhotenství začínala duchy... Pokud jsem těhotná nebyla, neměla jsem ani ducha... Zkus zítra ráno ten mamatest 🙂. Odpoledne bych to zbytečně nezdimala, když je ještě slabý.

majsina
25. kvě 2020

@leniiid můj duch 12.dpo...a kdy jsem měla ovulaci vím přesně. Jsem ve 21.tt

leniiid
autor
25. kvě 2020

@jjasmina tenhle je dělaný v sobotu ráno..

leniiid
autor
25. kvě 2020

@majsina nooo já pravé na to specham dneska- máme dnes s manželem výročí rok od svatby, tak bych mu to právě chtěla říct, ale záleží jestli je co. :( moč mám ještě odlozenou chci si dnes koupit ještě clearblue, ten by to mohl ukázat ne?

majsina
25. kvě 2020

@leniiid tak zkus a uvidíš...nikdy jsem ho nezkoušela. Na mamatestu jsem měla už jasnou čárku o 2 dny později. Tak držím palce, ale za mě to vypadá slibně.

jjasmina
25. kvě 2020

@leniiid jj tady taky vidím 🙂

leniiid
autor
25. kvě 2020

@jjasmina tak potom nechápu když ze soboty jde docela vidět a dnes o dva dny později je snad skoro stejně viditelný, to už by měl být výraznější ne ? :/

marta_kovar
25. kvě 2020

@leniiid Tak pak udělej Clearblue a budeš si snad jistější. Ale je to zvláštní, že nesílí. Ale tak uvidíš. 😊

hanulkaha
25. kvě 2020

@leniiid udelej si dnes novy test z nove moči. Ja byla testovaci maniak a delala si klidne i tri testy denne, a vždy mi vysla silnejsi carka odpoledne, nez z ranni moci.
Drzim pesti 🍀

leniiid
autor
25. kvě 2020

@hanulkaha fakt? Ale vždyť ráno by měl vyjít nejlépe.. když přes den člověk pije ji atd... zkusím ten clearblue. Ale ze tam za 3 dny není rozdíl no nevím nevím, ale druhá čárka tam je určitě, naživo to jde vidět ještě lip, ale za ty 3 dny moc nezesilila

jjasmina
25. kvě 2020

@leniiid Zkusit to můžeš, ale hlavně Clearblue je citlivost až 25 a Matest či Dr max je citlivější, je tam citlivost 10, Takže ten digi ti muže vyjít i negativně

jjasmina
25. kvě 2020

@leniiid Jinak já dělala testy vždy bud odpoledne nebo až navečer, hned po ránu jsem si na to vzpomněla málokdy

sudylichozrout
25. kvě 2020

@leniiid Pokud mas takhle slaboucke testy a spinis, tak se bohizel priprav na to, ze z toho nic nebude. Tehotenstvi zanika driv, nez vlastne zacalo, asi je neco hodne spatne. Deje se to casto.

leniiid
autor
25. kvě 2020

@sudylichozrout nepsala jsem nic o spineni. Nic takového se neděje, bolí mě prsa, tlačí v podbrisku a na testech duchy. Ms měla být dnes

leniiid
autor
25. kvě 2020

Tak jiná značka a takto viditelná 🙂))))

majsina
25. kvě 2020

@leniiid gratuluju 🙂 a přeji hezké výročí 🙂

sudylichozrout
25. kvě 2020

@leniiid Promin, spletla jsem si te s jinou holcinou.

leniiid
autor
25. kvě 2020

@majsina dekujiiiii ještě koupím ten clearblue tak doufám ze něco ukáže

eleanorrigby
25. kvě 2020

Clearblue je super, ale prijde mi lepsi ten carkovy nez digitalni. Digitalni se casem vypne, krasny krizek Ti zustane na pamatku 🙂 a hlavne zadni duchove, bud se druha carka zbarvi nebo ne

lexa2000
25. kvě 2020

Nevím jestli ti to bude k něčemu :D ale tohle jsem si dělala já. První 3 dny skoro nic, na fotce to vidět nejde, v reálu tam mini duch je protože jsem pak zjistila že jsou citlivost 25, kdyby byli 10 šlo by to vidět lépe.. a clear blue jsem si dělala 12dpo a už tam bylo + a 1-2 týdny 🙂 jinak ten 32dc měla přijít ms.

sudylichozrout
25. kvě 2020

@eleanorrigby Ne, i tento papirkovy clearblue dela ze zacatku jen duchy. Jako kazdy tehotensky test. Zalezi na hladine hcg v moci, ne na znacce preci. Kdyz se testuje 10 dpo, je ho sotva na diagnostiku. Kdyz se testuje 15 dpo, je tam uz normalni druha a syta carka, protoze hladina hcg v moci je vyssi.