Ahoj, prosím zajímalo by mě, jestli různé značky testů vyjdou stejně? Myslím výsledek... mám no name testy, 5 ks a na všech duch, dnes už výraznější ale pořad to není ono . Jsem dnes 13.DPO, to už bych si představovala viditelnejsi čárku. Tak zvažuji koupit clearblue, jaký je vás názor na testy? Dekuji 🙂
Je docela brzo na silné čárky... Testovala jsem každý den ráno po probuzení a čárka sílila...
@marta_kovar dobře díky, a myslíš ze když si ho udělám odpoledne ze to taky zachytí ? Dam sem fotku těch duchů..
@leniiid Já jsem si dělala první test večer. A byla tam podle mě hezky viditelná čárka. Pak jsem se snažila testovat ráno. Ale ikdyž jsem dělala občas odpoledne tak sílila. Ono asi jak komu. 😊
@marta_kovar a který den dpo?
@leniiid Tak to vážně netuším ale měla jsem mít asi 10 dnů do menstruace. Ale ovulace byla o týden dřív. 🤷🏽♀️😊
@marta_kovar no tak já mám mít dnes ms, což si myslím ze už by jít vidět mělo pokud tehotna jsem :/
@leniiid Já tam tedy nic nevidím asi, možná na tom posledním něco pidi, jinak já jsem měla tři dny před ms už slušné viditelnou čárku, ale každý to může mít jinak, Jinak co se týče sílících se testů, tak ani na to spoleh není, loni jsem sledovala duchy až po slušnou dálnici a nedopadlo to, pak jsem měla jen dva a nebyla tam ani dálnice a mám z toho holčičku.
@leniiid Tak pak udělej Clearblue a budeš si snad jistější. Ale je to zvláštní, že nesílí. Ale tak uvidíš. 😊
@leniiid Pokud mas takhle slaboucke testy a spinis, tak se bohizel priprav na to, ze z toho nic nebude. Tehotenstvi zanika driv, nez vlastne zacalo, asi je neco hodne spatne. Deje se to casto.
@sudylichozrout nepsala jsem nic o spineni. Nic takového se neděje, bolí mě prsa, tlačí v podbrisku a na testech duchy. Ms měla být dnes
@leniiid Promin, spletla jsem si te s jinou holcinou.
Clearblue je super, ale prijde mi lepsi ten carkovy nez digitalni. Digitalni se casem vypne, krasny krizek Ti zustane na pamatku 🙂 a hlavne zadni duchove, bud se druha carka zbarvi nebo ne
Nevím jestli ti to bude k něčemu :D ale tohle jsem si dělala já. První 3 dny skoro nic, na fotce to vidět nejde, v reálu tam mini duch je protože jsem pak zjistila že jsou citlivost 25, kdyby byli 10 šlo by to vidět lépe.. a clear blue jsem si dělala 12dpo a už tam bylo + a 1-2 týdny 🙂 jinak ten 32dc měla přijít ms.
@eleanorrigby Ne, i tento papirkovy clearblue dela ze zacatku jen duchy. Jako kazdy tehotensky test. Zalezi na hladine hcg v moci, ne na znacce preci. Kdyz se testuje 10 dpo, je ho sotva na diagnostiku. Kdyz se testuje 15 dpo, je tam uz normalni druha a syta carka, protoze hladina hcg v moci je vyssi.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@leniiid Každý má jiný obsah barviva 😊 Zkus GS mamatest. Clearblue je fajn když už to máš vážně potvrzené lepší čárkou. A je to spíš pro zvědavce. Jinak účinek jako ostatní testy. 😊