Ahoj holky, jdu si pro radu ke zkušenějším!
Snažíme se s partnerem o miminko již skoro dva roky a stale nic. Již jsem konzultovala s moji gynekoložkou. Únor a březen jsem měla Clostilbegyt, který jsme vysadili (nenasadili další cyklus) kvůli slaboulince pozitivnímu TT(zpoždění jsem měla 4 dny), ale pak se dostavila MS.
Teď mám za sebou již dva cykly bez Clostilu a dr mi řekla, že znovu nasadíme až po říjnové kontrole.
Tudíž jsem začala s hlídáním ovulace doma (doteď hlídala dle UTZ doktorka).
Dnes jsem měla teplotu 36,52 a začla jsem s ovulačními testy, ale úplně se nevyznám zda je nebo není pozitivní.
Přiložím foto.
Děkuji.
@leniczka23 děkuji za odpověď! Večer jsme plánovali, chceme při tom rovnou udělat i takový ten domácí test mužské plodnosti.. akorát ten ranní sex asi neklapne, když jsou zavřené školky 🤦🏻♀️
Já bych Vám chtěla napsat naši zkušenost. Taky jsme se snažili nějakou dobu, hlídala jsem ovulaci, sex jsme plánovali.. A výsledek? NIC! Mohla jsem se na hlavu postavit a těhotná jsem nebyla.
Když mi doktor predepsal Clostik, s tím, ze ho mám začít brát od příštího cyklu, vykaslala jsem se na všechno a přestala se sledovat.
A výsledek? Teď vedle mě leží 8tydenni holcicka a Clostik je v šuplíku nenačatej ❤️ Držím palce! 🙏 Ale myslím, ze čím víc budete sledovat ovulaci a plánovat podle ni styk, tím je menší pravděpodobnost, ze otehotnite 😔
@zrzinda děkuji za reakci! Bohužel takto jsme to dělali rok, bez plánování a řešení a bez výsledku.. mám nízký AMH a co měsíc cysty proto už to tolik “řešíme”..
Ahoj, doporučuji aplikaci Premom. Fotila jsem od 12DC a 17DC byla ovulace. Poznala bych to i sama, ale nechtěla jsem skladovat testy. Fotila jsem tam i TT zda sílí.😊Držím palce ať to výjde.🙏🏻
@vaju děkuji za doporučení, bohužel tuto aplikaci iOS nenabízí :(
Nabízí, sama ji mám.
@ivya mohla by jste mi prosím vložit foto ikony? Nemohu to najít. Děkuji
Taky mam iOS. Stačí napsat do AppStore Premom a hned to první je ono(aspoň u mě). Mají to nazváno Ovulation tracker by Premom. Po stažení jen Premom. Fialová ikona. Je to pouze v angličtině, ale pochopí to každý i bez AJ.👍🏻
Držím palce aby to vyšlo ❤️ nám se tak po roce snažení podařilo v lednu, koupila jsem si ovu testy a sledovala každý den dokud nebyl test pozitivní a stačilo jednou denně a ejhle..ono to fakt klaplo..tak držím palce aby to dobře dopadlo i u vás. Hlavně žádný stres ❤️
Dva roky se snazite a partner nebyl na spermiogramu? Ze pisete o tom, ze si udelate doma test muzske plodnosti?
Ktery je jen tak mimochodem absolutne k nicemu-vyhozeny penize.
Ovulacni test mate pozitivni, ale.... I pri trefeni se do ovulace je sance asi 15% na otehotneni.
Po dvou letech by opravdu mel partner podstoupit spermiogram.
Já myslím že sex stačí dnes případně i zítra. Častější styk, několikrát denně není záruka otěhotnění. Spermie žijí až 5 dní, takže několik hodin si na vajíčko počkají.
Ale jak už je to psáno, zvážila bych spermiogram, zjistí případně kvalitu i míru neplodnosti.
Ta aplikace vypadá takto, také fotím, jen mě se ještě nepodařilo zachytit pozitivní test.
Dobry den s manzelem se snazime o miminko taky skoro rok. Pul roku jsme to ponechali tak nahode ale ted uz zacinam sledovat ovulaci a vse kolem..kdyz se nedari. Cyklus mam 28-30 dni a ovulaci na sobe citim protoze mam citliva prsa a vetsi chut na sex. Takze vim ze tento cyklus uz ovulace byla. Ale zkousela jsem ovu testy ted posledni 3 dny a jsou pozitivni a carka sili pritom ms bych mela dostat za 4 dny. Jak je to mozne? Prikladam fotku
On ovulacni test reaguje i na těhotenství. Jen tak ze srandy jsem ho zkoušela, když na tehu testu byl slabý duch a v tu dobu byly na ovulacnim testu celkem silné čárky. Ale úplně bych se k tomu neupinala.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, ano toto je pozitivní test. Doporučuju dnes sex večer, zítra ráno i večer a po zítri ještě ráno, nám to takhle vyšlo a 2 kamarádkám taky, možná náhoda možná ne, moc držím.palce