Pohlaví dítěte - jaké máte vysněné?

klonkytka
25. dub 2019

Ahoj holky, jaké pohlaví dítěte máte vysněné? Holčičku nebo chlapečka? Nebo je vám to jedno, hlavně ať je to zdravé 😊 já sem vždycky chtěla chlapečka, tak se nechám překvapit jednou, až se podaří.... spoustu z vás tu psalo, že se pohlaví dá nějak ovlivnit? Podle mě nedá. Geny se ošidit nedá 😂 když vidím maminky co mají holčičky a jak je čančají, tak si říkám možná bych chtěla i holčičku 😁 ty čelenky a a sukýnky to je prostě 🔝

pipi_puncocha
25. dub 2019

Mně to je třeba úplně jedno a nikdo tomu nevěří. Jsem těhotná a každý se mě ptá co si přejeme a já si opravdu přeju jenom to zdravé vymodlené miminko. Ještě, že si to nevybírají rodiče, opravdu bych nevěděla.😀

barumat
25. dub 2019

Ovlivnit se to dá, ale podle mě tím tu šanci na konkrétní pohlaví zvýšíš jen trochu, rozhodně tím to pohlaví nezaručíš. Jde o kyselost tvého prostředí (ovlivnitelné stravou) a dobu početí (různá výdrž spermií). Ale to chce dlouhodobě řešit úpravou jídelníčku a přesně vědět, kdy je ovulace, což třeba u nás, kteří jsme na každém dítěti pracovali minimálně půl roku (na prvním tři čtvrtě) byl prostě nesmysl, a jak říkám, ty šance to jen zvýší, bůhví o kolik procent. Ale určitě žena vliv má - známý má tři syny s první ženou a se druhou dvě dcery. Takže jen o chlapovi to rozhodně není. Jinak mně to bylo jedno, kvůli chlapovi jsem si přála kluka, ale příroda chtěla jinak a budeme mít druhou holčičku. A za sebe jsem ráda, protože se bude dokupovat míň krámů a hadrů, budou moct byt spolu dýl v pokojíčku, i zájmy a hry budou k sobě přeci jen bližší.

ah1234
25. dub 2019

ja som chcela chlapca, mam chlapca, ale ked idem po ulici a vidim jak su tie dievcatka vymodene, tak ani dievca by nebolo zle :D skoda ze chcem len jedno dieta

juliemichal
25. dub 2019

já jsem u prvního chtěla chlapečka mám ho od druhého jsem chtěla holčičku a máme 3 chlapečky 🙂 manžílek od prvního těhotenství chtěl holčičku,ale bohužel 😀 😀

lauricek
25. dub 2019

Mne to bolo jedno ale muz chcel chlapca, tak som kvoli nemu priala chlapca...máme dievčatko 😂 Ak by sme mali mat druhe, priala by som si kvoli dcere zase holcicku, aby mali k sebe blizko. Muz chce stale chlapca 😂 Ale najdolezitejsie je aby dieta bolo zdrave. Pohlavie je druhorade. 😉

marketa1218
25. dub 2019

Mně to bylo opravdu úplně jedno co se nám narodí, protože jsme se snažili poměrně dlouhou dobu, takže za pozitivní těhotenský test jsem byla šťastná, stejně tak jako můj manžel. Ale ten měl přeci jenom tajné přání, aby první byla holčička a ono se mu to povedlo, čekáme holčičku 🙂

verunka15
25. dub 2019

Já jsem vždycky chtěla holčičku a naštěstí se nám povedlo a mám svoji vysněnou princeznu🙏🥰druhou bYch chtěla taky holčičku,ale uvidíme...když by to byl kluk,už by mi to nevadilo,panenku doma mám😍hlavní je aby bylo zdravé,to je opravdu to nejdůležitější 🙏🙏🙏

dora13
25. dub 2019

Ja jsem vzdycky chtela holku, prislo mi to prirozeny, jsem holka, tak budu mit holku (ano, vim, ze to nema logiku🙂)...a mam dva kluky a jsou skveli. Tim, ze pohlavi je neco, co se proste neda ovlivnit, tak to vnimam tak, ze takhle to ma byt, takhle je to spravne a jen jsem dnes a denne vdecna, ze jsou zdravi. Ono je to nejvetsi klise ze vsech klise na svete, ale je to proste tak. Dovedu si predstavit, ze mi v jistych fazich mozna ten dalsi zensky element v rodine bude chybet, ale jinak si to, ze jsem "boy mom" uzivam, oteviraji mi svety, ktere me doted nezajimaly a nic jsem o nich nevedela -- a aspon mam jistotu, ze v nasi rodine budu vzdycky ta nejhezci a nejmladsi🙂

barumat
25. dub 2019

@dora13 Hele ale nejsi sama, mně taky bůhví proč přijde prostě normální mít holku, když jsem přece taky holka 😂 Jako ve smyslu ze pes přece taky nemá koťata 😂😂😂

barumat
25. dub 2019

Jinak já jsem asi jiná, holčičku mám, ale od miminka prostě nečančám. Lítá v tričkách a kraťasech nebo legínách, kecky a mikina na zapínání. Nesnáším volánky, kraječky, takovou tu selátkovskou růžovou, vyblitý pastelový barvy, flitry, čelenky... Obecně se mi víc líbí klučičí móda. Dceři taky, miluje modrý tričko s vesmírnou obludou, pruhovaný námořnický triko s nápisem DEJ SI BACHA, tmavě červenou mikinu, antracitový kapsáčový kraťasy. Jediný holčičí jsou na ní culíky, který musí mít dva, z jednoho jí vylézají po stranách vlásky a rozčilujou jí v obličeji 😁 Věčně otřískaný kolena, pořád někde visí jako opice, předvádí se před klukama, do postele si nejvíc přála deku s autíčkama 😁 Tak kdo ví, co to vlastně mám doma 🤷

jaja01k
25. dub 2019

Když jsem byla poprvé těhotná, toužila jsem po holčičce. Vůbec jsem si nedokázala představit, že bych mohla mít kluka. Prostě k představě roztomilého miminka mi kluk neseděl. A když mi doktorka řekla, že to bude kluk, kupodivu mi to vůbec nevadilo. Byla jsem ráda kvůli manželovi, který si moc přál syna. A taky jsem si říkala, že takhle je to lepší, že první má být kluk, druhé bude holčička. Když jsem byla podruhé těhotná, pořád mi všichni říkali, jak by mi přáli tu holčičku. Jenomže já už ji nechtěla a přála jsem si druhého kluka. A taky ho mám. Kdybychom náhodou někdy šli do třetího, asi bych trochu víc chtěla holčičku 🙂

gruyerre
25. dub 2019

Mně to bylo poprvé i podruhé jedno, mám 2 chlapecky a jsem moc šťastná, protože jediné na čem záleží je zdraví. A hrozně mě iritují kecy okolí, že na potřetí se to už povede a že teď tu holčičku, a dokonce, jestli mi to není líto? Ne, není mi opravdu líto, že mám dvě krásné zdravé děti. Jestli bude někdy třetí, tak si zase budu přát jen, ať je to zdravé miminko 🙂

6miska4
25. dub 2019

Celý život jsem díky staršímu bráchovi vyrůstala a kamarádila se s klukama, takže jsem automaticky chtěla a počítala s tím, že to bude kluk. Upřímně jsem obrečela, že to má být podle ultrazvuku holčička. Miluju jí víc než cokoliv a jelikož je po mě, tak bude velet místní bandě kluků tak, jako já 😂 Takže je vlastně jedno, že není kluk.. 😀

hawah
25. dub 2019

Já si přála holčičku, manžel taky a čekáme druhého chlapečka 🤣 Ale je to asi fakt jedno, hlavně že je v pořádku, je úžasnej, mazlivej a už se na brašu, jak mu říká, těší 😁
@barumat kdybych jednou měla někdy ještě holčičku, vidím to s tím oblíkáním a čančáním úplně stejně, taky volánky nesnáším 😁

zzuzinda
25. dub 2019

Já jsem si vysnívala holčičku, když jsem otěhotněla, první týden jsem tvrdila, že to je slečna. Pak jsem začala mít silný pocit, že ve mě roste kluk jako buk a opravdu na nás vykouknul a já z něj byla a jsem nadšená. Když jsem čekala druhé dítko, moc jsem si přála holčičku, aby velký brácha měl malou ségru 🙂 Měla jsem pocit, že čekám slečnu, ale říkala jsem si, že je to přání otcem myšlenky 🙂 A pak na nás vykoukla krásná buclatá mrňavá slečna, ze které byl její velký bratr nadšený a já jsem moc spokojená a neměnila bych. A i kdyby to bylo jinak, bylo by mi to asi úplně jedno 🙂

klonkytka
autor
25. dub 2019

@hawah jj asi každá žena chce druhé dítě holčičku, aby si jednou rozuměli jako žena ženě 😊😊 ale je důležité, aby bylo dítě zdravé a šťastné. 😊😋

klonkytka
autor
25. dub 2019

@6miska4 haha 😀 na tom jsme stejně. Já mám staršího bráchu o dva roky a celé dětství s ním a s jeho kámošema. Proto mám ráči může, jak v práci, tak i doma. Není to, že bych neměla ráda ženy,ale můži se tak nepomlouvaji a nic neřeší jako my ženy 🤣 jednou bych chtěla asi první své dítě kluka ♂️ 🤣 ale i ty holčičky jsou krásné..dají se víc oblíkat a zdobit

klonkytka
autor
25. dub 2019

@zzuzinda je pravda, že když žena čeká kluka, není ji po fyzické stránce zle????

klonkytka
autor
25. dub 2019

@6miska4 jj bude se cítit ve společnosti můžu lépe jako já...nevím čím to je....😊

klonkytka
autor
25. dub 2019

@pipi_puncocha tak je upřímná a hezká odpověď 😊 asi je to fakt jedno...co má narodit, to už je asi dané 😊 hlavní je zdravé dítě. Gratuluji...

klonkytka
autor
25. dub 2019

@ah1234 jaktože jedno? Ale je to každého věc. V dnešní době je i jedno dost. Starosti, peníze atd...asi to není jednoduché 😊 jsem na sebe sama zvědavá. Fandím všem maminkám, jak to zvládají..

klonkytka
autor
25. dub 2019

@marketa1218 super, gratuluji...😊

ah1234
25. dub 2019

@klonkytka nikdy som viacjak jedno nechcela ☺️ A moje dieta bolo prve 2 mesiace strasne uplakane, vobec nespalo, takze mam strach zeby sa to opakovalo a teraz je zase strasne narocny na obsluhu lebo od 5.5 mesiaca lozi a na polroku sa zacal stavat. Ja dost citim ze s druhym dietatom by som toto prve proste "zanedbavala" jak vyzaduje konstantnu pozornost, plus aj financna stranka a tak 🙂

kvmatonka
25. dub 2019

@klonkytka prvorozený je kluk a problila jsem celé těhotenství 😂

kvmatonka
25. dub 2019

@klonkytka jinak u prvního jsme si pohlaví říct nenechali. Bylo nám to jedno. Máme kluka. Teď u druhého máme zase překvápko.

hawah
25. dub 2019

@klonkytka není to pravda, u o obou sem blila do 5. měsíce a cítím se strhaná jak špagát od hajz*u 🤣 Už se nemůžu dočkat otoků, jak se oteplí a dalších šmakulád, které určitě ještě přijdou 😁 Ale každá to má jinak, nejde to brát obecně, že u kluka je to tak a u holky tak či onak 😉

leilinka1234
25. dub 2019

První těhotenství přišlo byť po svatbě, ale neplánovaně, takže jsme dopředu neměli ani já, ani manžel nějaké vize, touhy a přání. Ale po počůraném testu to samozřejmě přišlo. Byl to jasnej kluk. Věděli jsme jméno, bylo jasné, že bude hrát fotbal... Bum, na prvním screeningu "rána pod pás"...je to holka! Máme holku, co chodí s tátou na fotbal, nesnášíme volánky, čelenky máme jen funkční na kolo a modřin na nohách se nezbavíme asi nikdy. A druhý miminko? No jasně, že to měla být druhá holka... Tak jsme si tu malou cácoru zamilovali, že manžel od začátku "výroby" druhého dítka tvrdil, že je jasný, že dělá druhou... Co jiného by to asi mělo být 🤷‍♀️😀 a povedlo se 🙂 máme dvě buchty a jsme přešťastný... Hlavně proto, že jsou zdravý 🙂

zzuzinda
26. dub 2019

@klonkytka Není 🙂 Mě bylo zle u obou, u Báry, pravda, hůř, ale to asi bylo i tím, že jsem byla starší a opotřebovanější a Bára byla od početí docela náročný človíček 🙂

ivuska1986
26. dub 2019

@klonkytka já měla stejný názor, do doby než jsem ty sukynky začala žehlit 😇😵 trošku peklo 😇 taky by mě zajímalo, jak se dá ovlivnit pohlaví

zelenaesmolda
26. dub 2019

@klonkytka
pri trose stesti se ti narodi transsexual,cast zivota bude kluk a pak zenska nebo naopak.budes mit 2v1,to se vyplati 🙂