Ahoj 🙂 chci se zeptat snažíme se půl roku o mimi zatím se to nedaří. Dnes jsem byla u dr. a říkal že, to vypadá na ovulaci. Potvrdil mi to také i ovulacni test. Na ultrazvuku jsem viděla jeden velký fotikul nebyl prasklý jedna větší taková kulička nevím zda se to přesně nazývá fotikul tak mě neukamenujte prosím 😂 znamená to že, vajíčko je už na cestě nebo to teprve příjde? 😆
Jde mi o to že se doporučuje mít sex ob den zkrs spermie. Měli jsme sex včera večer zajímá mě zda mít sex pro jistotu i dnes nebo až zítra večer bohužel jsme oba dva v práci 12hodinové služby jinak to nejde. 🙂 děkuji vám za odpovědi
Dobrý večer, co mi poradíte, když ovulaci vůbec nemám? Už přemýšlíme, že prostě navštívíme kliniku..
@marketanova Ano, navstivit kliniku.
Ahojte holky přemýšlela jsem jestli sem napsat nebo ne. 13 let už neberu antikoncepci mám vztah a s partnerem se snažíme 1 a 3 měsíce o miminko ale mám tu problém tím jak dlouho neberu qntinu tak mám pocit že se mi hormony zbláznili proroze kdysi sem to dělala tak že sem buď brala nebo nebrala antikoncdpci a neřešila sem jestli budu těhotná nebo ne a tím pádem se mi zpozdili i měsíčky. Teď to mám že měsíčky mám pravidelné ale vždy se mi to posune o dva nebo 3 dny že je am nez bych to měla a po pravdě nepoznám kdy mám ovu 😂 okazde když si ji udělám má jednu čárku. Minuli rok sem si značila jak teplotu tak styk a menzes. Ale kdo na to má furt myslet tak si spon znzcim menstruaci. Ale jde mi o to kdy nebo jak započítat ovu abych mohla zapadnout. Vím je to trapné se takhle ptát a eipzdsm si hloupě ale už nevím jak na to.
@petulelelka Treba ani neovulujete, kdyz se vam ji nepodarilo nikdy zachytit.
Nechte se vysetrit i s partnerem na reprodukcni klinice. Pokud chapu spravne ze “1 a 3mesice” znamena jeden rok a tri mesice snazeni.
@ema90 ano ano s partnerem se snažíme o miminko rok aa 3 měsíce. Mám v plánu zajít k ženskému a říct mu aby mi vypsal zadznku na přítele aby si zašel na spermio graf
@petulelelka Zadanku nepotrebujete. Nevim, odkud jste, ale plno reprodukcnich center dela zakladni spermiogram zdarma. Staci si zavolat. To stejne u vas ohledne hormonalnihi profilu.
@ema90 dobře děkuji moc za info
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dobii 😉 Já bych zvolila styk i dnes, skrz tu ovulaci. 🙂