Ahoj holky. Jaké máte zkušennosti s užíváním nosifolu? Nějaké pozitivní zprávy? Také vám připadá že funguje i tak trochu jako projímadlo??? ☹
Díky za odpovědi
K.
Ahoj, já myslela, že pozitivní zprávy ohledně Nosifolu poznám podle toho, jestli proběhla ovulace, případně jestli jsem otěhotněla nebo ne... Teda tak mi to řekla dr. a že až ho začnu brát tak , že to pozná podle folikulometrie..tak nevím, co jiného zpozorovat?Teprve mám začít, tak uvidíme, slyšela jsem velké ohlasy...
Jj taky jsem to spíše myslela tak, jestli se někomu po ročním snažení a pití nosifolu podařilo otěhotnět... Popřípadě i to druhé, protože já jsem teda docela nafouklá a celkem často lítám na záchod ☹
@kacenka_p ty už to bereš tak dlouho?
@sarkad2856 Nee, napsala jsem to špatně. Skoro rok se snažíme a teď piju první balení... 🙂
@kacenka_p Aha,tak to jo 😉 tak počkám zda někdo po tom otěhotněl 🙂
Ty problémy máš jen po tom pití?
@sarkad2856 já jsem četla nějaké pozitivní výsledky ohledně otěhotnění, ale už to bylo staršího data, tak jsem právě myslela jestli nemá někdo aktuálnější info...
Jj jen po tom pití...:-/
@kacenka_p A jsou tam psané vedlejší učinky?
No třeba se někdo ozve kdo vyloženě po tom otěhotněl 😉
@sarkad2856 Právě že v této krabičce je pouze 20sáčků, žádný "návod k použití"... Jen to co je psané na krabičce, a tam žádné vedlejší účinky uvedené nejsou...
@kacenka_p Aha,tak to je celkem blbé 😒 pokud je to na přírodní bazy tak bych si pomohla třeba boruvkama ty jsou dobré na střeva at sušené nebo zavařené
@sarkad2856 Děkuji za rady. A jak jsi na tom ty? Snažíte se? Jak dlouho?
@kacenka_p nz 😉 jj snažíme již několik let ☹ a ted jsem byla na operaci a min týden na kontrole a můžeme jít do toho,po roce nás pošle na odborné pracovičtě ☹ tak snad už bude vše ok a zadaří se,jinak mě už z toho klepne
To chápu... My se snažíme od konce minulého roku. Mě je 25 a přítel o dva roky starší ...
ahojky, já beru už druhé balení nosifolu. Zatím teda těhotná nejsem,ale měla jsem snad poprvé v životě ovulaci bez pomoci hormonů a cyklus se mi upravil z 23 dnů na krásných 28 dnů. 🙂
Tak uvidíme 😵
Ahoj holky, dnes poprve jsem užila NOSIFOL.... dala jsem 1 baleni i chlapovi, tak 1 krabicku si bude brat on, a dalsich 7 je pro me... už jsem vazne po 7mi letech zoufala, tak zkousim co se da...
Já si ho koupila a než sem ho začala užívat tak sem zjistila že jsem tehu 😀
Já už mám vypite tři balení a za sebe můžu říct že mi krásně zpravidelnil cyklus a po dvou baleních jsem prodělala biochemicke těhotenství které ale odešlo samo. 😉 zase prý mám pohnojíno.
Jestli budete mít někdo zájem, tak prodávám nosifol 3 krabičky to je 60 sáčků 🙂.
@tetr moc drzim palce,taky zacnu brat po ms, asi rovnou 2 denne. Kdyz uz tak uz🙂
Berete az po ms nebo prvni den cyklu,tj. v den kdy to prijde?
@uzivatelkapetra Děkuji, taky držím palce...já už mám plodné období,ovulku očekávám ve st, tak teď už jen tulení🙂
Ahoj holky ! Můžu se zeptat, za jak dlouho po začátku pití Nosifolu jste na sobě pozorovaly nějaké změny ? Já začala s pitím teď v pátek 21.10. a hned od soboty 22.10. mě začaly bolet vaječníky, což trvá doteď, jen s menší intenzitou. Jsem teď 16 DC, takže přemýšlím, jestli to může být známka probíhající ovulace nebo je běžné, že vaječníky při Nosifolu bolí permanentně ? A je vůbec možné, aby to začalo hned po prvním/druhém sáčku ??? 🙂 Díky moc.
@lindaatobias no ja jsem to ted tady procitala jelikoz jsem taky zacla akorat s inofolicem(coz by melo byt uplne to stejne) a pochopila jsem to tak, ze by se to po ovulaci nemělo dal brat. Takze bych asi zkusila ovulacni test a pokud probehlo tak uz to ucel splnilo.
Jinak ja dnes 6dc, uzivam od druheho dne a necitim celkem nic, jen velmi velmi mirny tlak vespod, spise jen pocit.
Uz zacinam byt docela nestastna, ze porad zadne pocity ani zmeny nevidim a necitim. Jakoby to vubec nijak nefungovalo. Snad to bude pouze tim, ze nejsem takova cita nebo nevim.
@uzivatelkapetra No vidíš a mě právě mudr říkal, že mám Nosifol brát celý cyklus 😉 Myslím, že tohle jsem slyšela ve vztahu ke kontryhelovému čaji, že se má pít jen do ovulace. Každopádně snad mudr ví, co říká 🙂 Ovulační testy mi právě gyndař vymlouval, že jsou nespolehlivé v tom smyslu, že si uděláš test ráno a je bez reakce a odpoledne už tam může být kontrolní čárka jak vyšitá. Říkal, že daleko lepší je sledovat hlen nebo měřit teplotu. Ani jedno nedělám 🙂
@lindaatobias tak jasne, kdyz rekl doktor, mel by vedet o cem mluvi🙂
Ty testy asi orientacne neni spatne delat(kor kdyz to neni kdovijak drahe), kdyz se bude delat denne v priblizne stejnou dobu tak by se to snad melo podchytit. Ta teplota je asi spolehlivejsi, ale jaksi mi je to neprijemne se merit a uz vidim jak by se na to tvarila moje polovicka:D
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nakoupila jsem si ho 5 balení a nepozorovala ani pozitivní ani negativní účinky