Myslíte, že to vyšlo?

lujhu
27. lis 2024

Včerejší test dělany večer a druhý dnes rano

felis
27. lis 2024

@lujhu trochu něco vidím... zkus za dva dny znova 🙃

lujhu
autor
27. lis 2024

@felis dekuju no jsem docela v šoku jsem par dni po ms 😀

felis
27. lis 2024

@lujhu jo?
No, mě se takhle ukázal pozitivní v září skoro uprostřed cyklu a těhotná jsem nebyla.
Tak uvidíš.

lujhu
autor
27. lis 2024

@felis fakt jo? že by i mamatesty dělaly falešný čárky 🙆

volfikovi
27. lis 2024

@lujhu já to mám takto jsem 10 DC takže po MS. Taky nechápu jak je to možné

lujhu
autor
27. lis 2024

@volfikovi a těhotná nejsi?? Mě se ta čárka ukázala hned nechápu že by mohly bejt falešna

felis
27. lis 2024

@lujhu u mě to určitě falešné bylo. Bohuzel uz to nemuzu najít v telefonu, ale už to byla celkem carka.

felis
27. lis 2024

@lujhu me se taky ukázala hned, ale nebylo to

felis
27. lis 2024

Jooo, už jsem ten svůj falešný našla... druhá carka byla pěkně v limitu a přesto jsem těhotná nebyla.

lencaa11
27. lis 2024

@lujhu asi bych vzala jiný test a vyzkoušela řekla bych že je to možná falešná čárka záleží jaka Ms byla zda jako vždy nebo jiný ..

volfikovi
27. lis 2024

@lujhu další testy jsem nedělala takže nevím.

lujhu
autor
27. lis 2024

@lencaa11 no krvácela jsem jen dva dny a pak jen slabý špinění

lencaa11
27. lis 2024

@lujhu vzala bych jiný test a udělala nový test no to vám dá jasnou odpověď ( zda to nejsou rysky)

lujhu
autor
27. lis 2024

@lencaa11 našla jsem ještě 3 test stejný značky tak zkusím za dva dny teda jiný

felis
27. lis 2024

@lujhu tenhle mi prijde negativní

lencaa11
27. lis 2024

@lujhu tento je jasne negativní počkala bych za pár dní udělala jiný a ten vám řekne zda ano nebo ne

lujhu
autor
27. lis 2024

@lencaa11 zkusila jsem ještě zn Livsane růžový a taky tam je lehký duch tak zkusim zas až za 3 dny

lencaa11
27. lis 2024

@lujhu máte foto když bude za 3 dny zas duch tak to TT neni

petra166
29. lis 2024

@lujhu ja si myslím , ze i kdyby si teoreticky těhotna byla , tak to bohužel asi dobrý nebude , pokud si teda uz po m/s . Čárka po 2-3 vynechání by měla být viditelnější . Byla jsem těhotná dvakrát , Jendou to nevyšlo , čárka přesně jako ty a vůbec nesílila po 7 dnech jsem to dostala . Ted jsem těhotná , zatím vše v pořádku , slabou čárku jako máš ty , jsem měla 2 dny před m/s a pak uz jen sílila . Přeji ti ať se ti brzy zadari ❤️

lujhu
autor
29. lis 2024

@petra166 No já nevím ale ms jsem nemela jako vždycky a je my pořád špatně bazální teplota my pořád neklesla ráno je my slabo mám návaly spím pořád jako pařez jestli to těhotenství není tak je to hodně divný 😀

lencaa11
29. lis 2024

@lujhu to už by test měl svítit pozitivním výsledkem když by to patřilo k těhotenství - ne vždy jsou tyto příznaky k tomu může tělo říkat že je něco jinak hormonálně atd...

lujhu
autor
29. lis 2024

@lencaa11 Ale houby moje kámoška byla v 6tt a měla tam ducha každéj to nemá stejný, hormonální výkyvy to nejsou to píšete skoro každymu, nevím co by bylo jinak, ale to jedno zajdu k dr a ta my to podvrdí nebo ne, Moje sestra byla teď nedávno těhotná a neukazal ji to dokonce ani digitální clerblue jo tak potom kde sme? Dneska ty testy prostě spolehlivý nejsou, To je můj názor ale každéj to bere asi podle sví situace jak to měl.

lencaa11
29. lis 2024

@lujhu tak hormony dělají hodně stačí stres ,změna jako chapu že každá žena by ráda viděla // ale na vašem testu není žádná zatím a jste po Ms a i když byla Ms jiná tak zrovna ne vždy za to může těhotenství ano lékař je dobrá volba někdy i cysta právě ukazuje tyto jakože 👻👻 a vaše příznaky když by byli od tt tak by test ukázal silnější // někdy je to složité vzít v potaz i názor který nám zrovna není po chuťi bohužel ...držím palce aby to dopadlo tak jak si přejete 🍀🍀stačí zajít na krev kdyby jste si byla 100% jistá už tam jste dávno už je x dní od vašeho příspěvku ...

lujhu
autor
29. lis 2024

@lencaa11 Tak x dnů to není jsou to jen dva dny, a navíc cysta většinou bolí příznaky cysty jsou zvracení bolesti při sexu atd zvětšení břicha a to já nemám ani jedno stoho, pro mě je čárka jako čárka mě se tam prostě ukázala je to napsáno i příbalovým letáku i když je slabá znamená to POZITIVNÍ výsledek já nevím proč furt někdo hledá nějaký blbosti o kolo dřív se to tak neřešilo byla čarka si v tom, Není čárka tak nejsi a tečka teď každé vymejšli kraviny 😀 a nemyslím to jen na vás jo čtu to teď skoro pořád

lencaa11
29. lis 2024

@lujhu ne vždy cysta dělá příznaky osobní zkusenost měla jsem po konizaci - a tělísko a měla jsem 👻 u lékaře zjištěna cysta i krev to potvrdila + HCG negativní ...tím bych se též neřídila ..ne vždy jsou příznaky co píšou v letáku je psáno na každém testu tak jak leták od léků atd ...ano čárka je čárka což u vás je spis dosti zatím daleko ale jak se říká 100 👀 vidí 100 krat třeba jinak ...a přesně stačí se tady podívat jsou tu ženy též // a TT to nebylo zrovna lékař vám řekne víc 👍

lujhu
autor
29. lis 2024

@lencaa11 když podle vás tohle čárka není tak já už nevím 😀

terss
29. lis 2024

@lujhu proč si sem jdete pro názor, když jste potom tak útočná když ho dostanete?

lujhu
autor
30. lis 2024

@terss asi hormony 😀, nikdo útočnéj není napsala jsem si svůj názor, to se nemůže?

petra166
30. lis 2024

@lujhu já jsem neřekla že těhotná nejsi , těhotná být můžeš měla jsem to stejně , a skončilo to bioschemickym těhotenstvím , proste to odešlo s opožděnou menstruaci , čárka musí sílit , pokud nesili , něco bude špatně , pokud to nedostaneš zajdi si hned na gyndu

petra166
30. lis 2024

@lujhu no každopádně dejte vědět jak jste dopadla

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru