Ahoj, mám takový problém. Snažíme se o miminko, minulý měsíc to nevyšlo tak na to jdu teď přes ovu testy. Můj menstruační cyklus je 35dní plus mínus dva dny. Poslední menstruace přišla 16.8. a trvala do 22.8. (Ale silná je jen dva dny, před a po špinění, je to normální?) Tento víkend bych chtěla jet s kamarádkou na výlet ale zase bych nerada prošvihla plodné dny... co myslíte?? Děkuju moc.
@berenika5 co měření BT,sledování čípku a ovu testy?Ne každý má ovulaci stejně a není to pravidlem, ale bývá od toho 10 -16 dne.Ale jak jsem psala mužeš jí mít třeba i později
Já mám cyklus cca 33 dní a pozitivní ovulační test cca 18-19 den cyklu, chce to opravsu poctivě měřit, já jedu tak 5 dní po skončení menzes, tj. tak 10 den cyklu.. hodně úspěchů 😉
Teplotu neměřím, hlen se mi objevuje hned po skončení menstruace...vodový. postupně houstne tak nevím. 😒 a ovulační test, mi asi nepomůže, když se ve čtvrtek pomilujeme v pátek odjedu a v neděli se vrátím a pomilujeme se znovu, prošvihnu to?? nebo s mám na víkend vykašlat a radši neriskovat další měsíc snažení?
jsem měla např. v neděli 17.8. takový hlenový bílkový výtok, táhnul se, v pondělí 18.8. už nebyl a byl pozitivní ovu test- milovali jsme se v pondělí dopoledne a v 15h jsem zjistila ten pozitivní test 🙂 druhý den ovu test už 2 čárky neměl, druhá byla, ale hodně hodně malá.
Milujte se ve čt a pak v tu neděli a pak třeba zase v úterý a určitě tím nic nezkazíte 🙂 držím palce
moc děkuju za radu 😉
Tak já to teda prubnu, moc děkuju za rady 😉 snad to tentokrát vyjde.
Ono nikde není psáno, že pokud se do ovu trefíte, tak to hned vyjde..přece si nebudeš život řídit podle plodných dnů ;) Určitě bych kvůli tomu nerušila víkend mimo domov
🙂 já vím no, ale stejně bych to nerada zahodila... 🙂 bezdětných dní jsme si už užili dost.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Obecně je ovulace 10-16dní před MS, takže u cyklů 33-37 to padá na období 16-26 den cyklu. Kdykoli zhruba v tomto rozmezí můžeš mít ovulaci.