Ahoj všem. Je mi jasné, že každá jsme jiná, ale! MS sice nemám pravidelnou, ale vždy dorazila max. do 35DC.. Dnes jsem už 41DC a nikde nic.. Když přeskočím to, že jsem cca 10 dnů zpět nebyla ve své kůži, bylo mi zle od žaludku, pachuť v ústech atd..od čtvrtka jsem měla bolesti až křeče v podbrišku, nafouklá, že bych mohla létat. Nedivila bych, kdyby to byla ovulační krize, už jsem ji párkrát zažila.. Dá se říct, že ze srandy jsem si včera (40DC) udělala ovu test a byl pozitivní, jenže hlen tomu vůbec neodpovídá! Je bílý, hustý, to by přeci při ovu být neměl. 😨 Asi sama sobě přestávám rozumět. Otázka zní, je vůbec možné mít 40DC ovulaci, při totálně neovulačním hlenu? 😕 Mj. čípek se mi asi také zbláznil, je měkký, jak nikdy a když byste se chtěly zeptat na příp. těhotenství, tt negativní.. :(
Děkuji za vaše odpovědi, zkušenosti.. 😉
Také jsem to četla někde na netu.. Ale nějak se mi to nezdá. Že by ze sněhobílého nic vyskočil alespoň duch.. Ještě k tomu kdoví kolikátý DC. Uvidím no..
Tak já to mám podobné. Dneska jsem si udělala ze srandy ovu. test a vyšel jasně pozitivní. Na TT je ještě brzo protože jsem teprve 27DC a MS mám dostat až za 4 dny. Přesto mě pobolívá podbřišek, bílý hustý výtok, bolest zad. Měřím si i BT a ta už se drží 8 den nahoře.
@alenaholcakova Já dnes už 43DC, hustý bílý výtok, neuvěřitelně citlivé bradavky.. Záda mě nebolí, jen obšas "cítím" podbrišek. Zkoušela jsem TT, slabší duch, ale mamatest a co jsem četla, tak poslední dobou není moc spolehlivý ☹ No nic, objednám se radši k Dr.. A pokud se snažíte, přeji, aby to vyšlo 😉 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj,já taky nikdy nemám výtok při ovulaci.Mimochodem jsem slyšela,že pozitivní ovulační test může znamenat těhotenství,i když je TT negativní 😉 Zkus TT udělat později 🙂