Plodný hlen po ovulaci?

letnicka85
5. zář 2014

Ahoj holky, jsem 19DC, cyklus mivam pravidelny 27dnu, ovulaci jsem mela podle priznaku asi 14 den. Husty a tazny hlen, cipek mekky a pootevreny a dole, navic mivam ovu dost bolestivou. Ovu test byla stejna carka jako kontrolni. Pak sucho a ted dva dny zase ukazkovy a hojny plodny hlen, ale ovu test negativni. Jsem z toho nejaka zamtena. Stalo se vam to?

andelka
5. zář 2014

@letnicka85 druhá vlna estrogenů zhruba v polovině luteální fáze.

letnicka85
autor
5. zář 2014

Aha, tak to jsem jeste nezazila a znamena to neco?

andelka
5. zář 2014

@letnicka85 Vůbec nic. Prostě se krátodobě objeví zas plodný hlen, ale už je po ovulaci a nic jiného to neznamená. Ovu test bývá negativní a bazální teplota se taky nemění. Jen jak se mění hladiny hormonů. A na to je každý citlivý jinak.

letnicka85
autor
5. zář 2014

Aha, tak děkuji🙂

nonacek
8. pro 2014

@andelka Ahoj vím,ze je diskuze staršího data,ale potřebuji poradit....
1.12. jsem byla na gynekologii a Ginekolog my řekl , že mam prasklÍ folikul a ze je největší čas pro otěhotnění. mam pruchodny jeden vajecnik po mimo děložním těhotenství.
a dnes bolest v podbrisku a ovu test skoro pozityvni.😨
je mozne ze bych mela druhou ovu? a nebo se lékař zmýlil.?
Nechápu😲 díky za odpověď❤

misula29
8. pro 2014

@nonacek ovu test budto pozitivní je nebo není, skoro pozitivní se bere jako negativní. Vyjímečně se může stát ,že proběhnou dvě ovulace,ale je to hodně nepravděpodobný. Jinak ovu testy ukáží těhu dřív než těhotenské,tak jestli se vám třebas nezadařilo 😉 i když i tak je dost brzo,po 7 dnech, každopádně v případě dvojčat se těhu ukáže dřív 😉

nonacek
8. pro 2014

@misula29 Děkuji za ode psaní. Mam pocit ovulace boleni bříška,záda,hlen....ten ovu test....
kdybyCh neslyšela toho Ginekologa,tak bych to vůbec ne řešila,ale.....😩😨

janickazabicka
1. led 2015

Ahojte děvčata mohli by jste mi poradit, teprve se zaciname snazit cca. 2 mesice o mimíska a chci se zeptat, pisou ze plodny hlen je nejlepší kdyz se tahne tak ze ho muzete rozztahnout na par centimetru, a moje otazka zni,? je mozne že by mohla mít žena 2 ovu hleny v jednom měsice? Já měla mit ovu 24.12. pohl. styk jsme měli 21.12. a pak 29.12. a v ten den jsem se studovala a prilo mi, že jsem měla ten táhlý hlen. Tak jestli s tím máte některá zkušenost? Děkuji 🙂 😉