Holky bude uz neco videt je to znamka prosperujiciho tehotenstvi
Prave minuly tyden jsem mela pozitivni testy ve ctvrtek na ultrazvuku jeste nuc nebylo vzala mi krev a dnes vysledek pozitivni hcg a takova hodnota jeste dnes me objednala na ultrazvuk.. Snad bude vse vporadku a hlavne bude kde ma
Uvidíš podle ultrazvuku ale podle jedné hodnoty se nedá říct jestli je to prosperující tehu to ti pouze řeklo že těhotná jsi . Ale i tak dnes ještě na utz nic být nemusí . Raději se na vše pořádně zeptej Dr ať pak nejdeš domu s hlavou plnou otázek
Tehotna jsem... Ale aby to byli kde ma. . at neni mimodelozni.. Musim pockat k doktorce co uvidi a co mi rekne
Podle te tabulky bych mela byt ve 4tt.. Pujde tedy uz neco poznat videt
Dnes jdu na kontrolni ultrazvuk tak jsem zvedava
@zuzibuzi ahoj já byla u dr. 4+2 a nic tam ještě vidět nebylo, takže nemusí být vidět je brzy.
Jsem prave uplne nervozni hlavne aby bylo v deloze.. Uz at to vim... Jasne dam vedet
@martina_cz.. A ted uz mas vse ok
@zuzibuzi na kontrolu jdu ve čtvrtek to budu 6+2 tak uvidíme 😊
To cekani je nejhorsi ze?? Uz chci byt u doktorky at vim uz
@zuzibuzi už je to jen pár dní, docela mi to i utíká 😊
Snazim se.. To je moje 4 tehotenstvi a stoho mam jednoho zdraveho chlapecka.. Ale rekla jsen si ze to nebudu resit a uvidim co se dozvim..
Diky holky.. Jak to ma dopadnout tak to dopadne
Mas pravdu.. Diky
@zuzibuzi já lehce špinila , takže jsem jen ležela
Ja zatim vse ok.. Tak uvidim
Holky jedu z kontroly tehotenstvi je kde ma byt bylo to videt.. Jsem 5+2 kontrola za 3 tydny.. Ohledne srdicka mam radost hlavne at je vse vporadku az do konce
Ano to jsme.. Dekuji a taky gratulace... Hlavne aby vse bylo vporadku az do konce
Srdicko muze bejt videt pozdeji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@zuzibuzi Na ultrazvuku je vidět něco až při cca 1000 jednotkách hcg..