HCG 335. Je to známka prosperujícího těhotenství?

zuzibuzi
13. led 2020

Holky bude uz neco videt je to znamka prosperujiciho tehotenstvi

misicka1988
13. led 2020

@zuzibuzi Na ultrazvuku je vidět něco až při cca 1000 jednotkách hcg..

zuzibuzi
autor
13. led 2020

Prave minuly tyden jsem mela pozitivni testy ve ctvrtek na ultrazvuku jeste nuc nebylo vzala mi krev a dnes vysledek pozitivni hcg a takova hodnota jeste dnes me objednala na ultrazvuk.. Snad bude vse vporadku a hlavne bude kde ma

agneska7
13. led 2020

Uvidíš podle ultrazvuku ale podle jedné hodnoty se nedá říct jestli je to prosperující tehu to ti pouze řeklo že těhotná jsi . Ale i tak dnes ještě na utz nic být nemusí . Raději se na vše pořádně zeptej Dr ať pak nejdeš domu s hlavou plnou otázek

zuzibuzi
autor
13. led 2020

Tehotna jsem... Ale aby to byli kde ma. . at neni mimodelozni.. Musim pockat k doktorce co uvidi a co mi rekne

nanyh
13. led 2020
zuzibuzi
autor
13. led 2020

Podle te tabulky bych mela byt ve 4tt.. Pujde tedy uz neco poznat videt

nanyh
13. led 2020

@zuzibuzi Příští týden by už mohlo něco jít vidět

zuzibuzi
autor
13. led 2020

Dnes jdu na kontrolni ultrazvuk tak jsem zvedava

martina_cz
13. led 2020

@zuzibuzi ahoj já byla u dr. 4+2 a nic tam ještě vidět nebylo, takže nemusí být vidět je brzy.

nanyh
13. led 2020

@zuzibuzi Tak dnes je brzy, bude to ještě bez srdeční akce, ale možná už uvidí zda je v děloze nebo mimo. Dej vědět.

zuzibuzi
autor
13. led 2020

Jsem prave uplne nervozni hlavne aby bylo v deloze.. Uz at to vim... Jasne dam vedet

zuzibuzi
autor
13. led 2020

@martina_cz.. A ted uz mas vse ok

martina_cz
13. led 2020

@zuzibuzi na kontrolu jdu ve čtvrtek to budu 6+2 tak uvidíme 😊

zuzibuzi
autor
13. led 2020

To cekani je nejhorsi ze?? Uz chci byt u doktorky at vim uz

nanyh
13. led 2020

@zuzibuzi Já jsem to vůbec neřešila. Měla jsem pozitivní test, objednala se na gyndu až za další snad 3 týdny a už malá měla srdeční akci a vše v pořádku. Absolutně jsem neřešila špatný věci. Zkus to taky. Nervuješ se akorát sama a zbytečně. Jsi stále mladá, tak bude vše ok.

martina_cz
13. led 2020

@zuzibuzi už je to jen pár dní, docela mi to i utíká 😊

zuzibuzi
autor
13. led 2020

Snazim se.. To je moje 4 tehotenstvi a stoho mam jednoho zdraveho chlapecka.. Ale rekla jsen si ze to nebudu resit a uvidim co se dozvim..

nanyh
13. led 2020

@zuzibuzi Tak odpočívej a zobej listovku🤷🏼‍♀️

zuzibuzi
autor
13. led 2020

Diky holky.. Jak to ma dopadnout tak to dopadne

nanyh
13. led 2020

@zuzibuzi Přesně tak. Tak si to zbytečně ani nepřivolávej. 🍀

zuzibuzi
autor
13. led 2020

Mas pravdu.. Diky

martina_cz
13. led 2020

@zuzibuzi já lehce špinila , takže jsem jen ležela

zuzibuzi
autor
13. led 2020

Ja zatim vse ok.. Tak uvidim

zuzibuzi
autor
13. led 2020

Holky jedu z kontroly tehotenstvi je kde ma byt bylo to videt.. Jsem 5+2 kontrola za 3 tydny.. Ohledne srdicka mam radost hlavne at je vse vporadku az do konce

ja_osobne
13. led 2020

@zuzibuzi ahoj, tak to je super, já jdu na ko. V pátek, to budu 5+3, tak snad bude něco vidět 😍👍👍 a gratuluji! Jsme kousek od sebe

zuzibuzi
autor
13. led 2020

Ano to jsme.. Dekuji a taky gratulace... Hlavne aby vse bylo vporadku az do konce

ja_osobne
13. led 2020

@zuzibuzi přesně tak! Teď už to bude jen čekání a strach z další kontroly 🙂 ale věřím, že bude vše v pořádku!

aselluska
13. led 2020

@zuzibuzi ahoj, teď když jsi 5+2, srdíčko jsi měla vidět? Nějak mi to nezapadlo 😉 dnes jsem taky 5+2 a k Dr. se chystám ve středu.

zuzibuzi
autor
13. led 2020

Srdicko muze bejt videt pozdeji