Zdravím všechny. Po dlouhých marných pokusech jsem začala měřit teplotu. Moc prosím o radu zda mám u dvou grafů dobře zaznačenou ovulaci. Děkuji všem.
@lentilka_09 Moc děkuji. A to je nějaká aplikace? Zkusím přímo bazalni teploměr a uvidím. Už 2.5 roku se pokoušíme a pořád nic.😢
My tiež skoro 2 roky
@lentilka_09 Moc děkuji. Zkusím a uvidím. Nevím jak mám přesně určit ovulaci..jsem v tom nezkušená. Děkuji za pomoc.
@lentilka_09 Tak taky další dobu.
Ja neviem určiť vôbec ovulaciu nakolko nemám žiadne priznaky...a cyklus mam 30-35 dní...inak na určenie je lepsie merat si teplotu a zároveň robiť ovu testy..ja som to prvy krat teraz tak robila a krasne sa mi to zhoduje 🙂 ja uz som vyskusala rôzne vitamíny, hormonalnu liecbu, dokonca som podstúpila laparoskopiu a prefuk vajecnikov a IUI...vsetko v poriadku, len neviem kde je potom už problém..este som zabudla ze aj u endokrinologicky som bola a tam tiež vsetko ok
@lentilka_09 Ja někdy citim bolest břicha, tak si myslim, že mam ovulaci..ale nevím. Tak to máme stejně. Taky mám vyšetření a léčbu za sebou, vitamíny, čaje....různě a nic. Je mi už dost let. Bojím se a každý měsíc jsem zklamaná. Snad se nám to oběma podaří.🙏děkuji zkusím ty ovu testy.
Za malinko, držím palce 🙏✊✊🍀
@lentilka_09 Taky držím palce..
@lentilka_09 ahoj. Myslím, že ano. 10 den po ovulaci by mělo ukázat těhu.... držím pěsti.
@lentilka_09 Chci ještě poděkovat za tu aplikaci je super...vyznačuje to daleko líp...
A ty si neskusala test? Aj ty máš pekný graf 🙂
@lentilka_09 Zkusila jsem dneska odpoledne, když jsem přišla domů. Ale negativní. Bolí mě břicho jako bych měla dostat ms.😔
@lentilka_09 A ty jsi zkusila test?
Ano aj včera aj dnes a nic...tiez bielo
@lentilka_09 To vypadá dobře...🙏 třeba je ještě brzo. Máš dlouhý cyklus.
@lentilka_09 To asi zkusím ještě ráno. Uvidím co teplota. Jsem vždy tak zklamaná, když to nevyjde.
To poznám 😔 a tebe pre menzesom klesne?
@lentilka_09 Ano. Pošlu ti můj graf z minulého měsíce.
@lentilka_09 Mám to tak každý měsíc. Už jsem si test nedělala 7 měsíců. Vždy mi to klesne.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.