Holky já se asi zbláznila, bude mi za chvilku 36, a strašně chci ještě jedno mimčo 🙈 Šly byste do dítěte takhle pozdě?
@martulka88 S manželem jsme za jedno...Ale trápí mě ten věk...A taky se bojím že se hned nezadaří...
Tohle ti nikdo neřekne, zda to vyjde či nikoliv. Taky jsme si s mužem mysleli, jak nám to nepůjde skrz můj zdr.stav a opak byl pravdou. Proč tě trápí věk? Nejsi stará, jestli to myslíš takto 😁
Já si to tak řekla až ve 38 letech 🙈, že bych chtěla ještě jedno. V 36 je to ještě v pohodě ☺️
@martulka88 Právě mám pocit že už jsem stará 😁
@arevb A povedlo se?
36 ještě není na dítě moc. Podle mě tedy.
V 36 dnes mivaji prvni🙈sla bych do toho,pokud se citis.
Já měla dítě až po čtyřicítce - všichni mě považuji minimálně o 10 let mladší 🙂.
Ve 36 jsem rodila první... neplanovála jsem to takto, ale člověk míní... a jestli se na to cítíte 🙂...
Nejsi stará. Když jsem to řešila s gynekologem z porodnice, ke kterému jezdím na kontroly od porodu, říkal, že 35/36 ještě není vysoký věk na dítě 😁
Díky holky. Cítím se na to, ale nějak mě chytá panika. Mám pocit že mi ujíždí vlak, a jestli se nezadaří, budu si to do smrti vyčítat 🤧
Pozdě?
O deset více by bylo pozdě.
Na dítě máš ideální věk.
Podle mě je to ještě ok věk 🙂 mám takový přelom až 39..
Bude mi 36 a do dalsiho bych uz nesla
Ja uz si stara tedy pripadam 😆
Tak hezkej večer 😅 Tohle je v pohodě věk.
Rodila jsem ve 38 letech, teď je mi 42 a neměnila bych. Jen to me třetí dítě a neskutečně si to užívám
Krasny vek,ja rodila nase posledni v 39 a citim se na 20😁 proste nas ta nase "smecka"deti omlazuje a dobiji....at se brzy zadari,jestli do toho pujdete🍀
@marty154 Půjdeme určitě, moc děkuju
V 36 druhy dite a kupa mých spolužákem měla takhle druhy až třetí dite … jedna i 4ty🤣 tvůj věk ok… jako ani to nikdo neřešil ze by to bylo něco rizikovejsiho … kontrole ve standardním rozestupu jak o 10 let mladší holky … jako původně bych to takto neolanováa jako ideální věk - muže se stát ze nepůjde, ale zas by me to nepřišlo jako “stará” matka
Stara urcite nejsi! Prvni dite jsem mela v 19ti letech, treti cekame ted a je mi 45. Nicmene si pripadam o deset let mladsi 🙂 ale my nemohli prirozene, jelikoz nemam vejcovod a druhy nepruchodny. Kdyby to slo prirozene, nevahala bych ani chvilku a sla do toho 👍
Když si budeš říkat, že jsi stará, budeš. Když si řekneš, že máš nejlepší léta před sebou, bude to tak. Začala jsem druhý život (říkám tomu second service, prostě jsem po 17ti letech sama se synem náhodně našla parťáka do života), on se mě zeptal, jestli bych raději holčičku nebo kluka. bylo vymalováno. Bylo mi 38. Po 4 měsících se zadařilo a bylo to to nejlepší rozhodnutí v mém životě. Narodil se syn, bylo mi 39. Kluci mají 19letý věkový rozdíl. A my si užíváme života, nejvíc. Nepochybuj o sobě a jdi do toho. Tvůj věk je úplně v pohodě na další dobrodružství...Druhý syn nám vlil další sílu do života, jakobychom omládli, všechno je podruhé lepší, hezčí, máme zkušenosti, zázemí, rozum (nooooo...), neřešíme ptákoviny.
Prcek jedináček . Narozený cca 14 dní před mými 36 narozeninami..Nestěžuju si.
Já měla pomyslnou hranici pro druhatko stihnout do 40tky. No, nezdařilo se, tak jsem to už vypustila a smířila se s tím, ze budu mít jen jedinacka … o to větší překvápko bylo druhatko, co se narodilo v den mých 41. narozenin. A je to naprosto super. Moc si toho malého chlapíka užívám.
Jak jako pozdě? 😃 me je 38 a chceme dítě 🤷🏼♀️ dřív to bylo pozdě, teď už ne, jak se medicína posouvá, a tak. Vis kolik je prvomatek tomto veku?
Necítím se stará, ale zralá 😃 dceru jsem měla ve 21 letech, takže třeba budu mít dva jedinacky a určitě budu k druhému mateřství pristupovat trochu jinak a určitě si to víc uziju. Mám čas. No a musim rict, ze kdyz jsem byla ted v cervnu těhotná a nakonec potratila, tak kdyz jsem rekla, ze to neni prvni dite, tak ke me přistupovali s větším respektem...
Ségra porodila první (a poslední) dítě ve 41 letech. Já jsem na toho správného muže narazila před třemi lety, ale naštěstí narazila. Jsou ženy, co ho i později marně hledají. Můj muž nemá děti, žil dlouho v zahraničí a prostě k tomu dospěl až se mnou, že dítě chce. Zároveň tím, že ho nemá, tak naplno neví, o co přichází a když nebude, tak budem cestovat a rozvíjet naše podnikání 😊
Já měla v 36 letech první 🤣 a druhé teď v 39 😊 tak do toho 👍
Pro mě je 36 na poslední dítě úplně optimální. Takže směle do toho..😃 38+ je pro mě ❌.
Já rodila první chvíli před 34 a druhé těsně po 35. A kdybych věděla, že otěhotněním okamžitě (a podruhé ani když jsem nechtěla), tak bych počkala tak dva roky ještě.
Směle do toho 🙂
Ja jsem podruhé otěhotněla ve 36 letech, porodila v 37, fyzicky se to zvládnout dá, v tom problém nevidím, záleží jak se cítite, když myslíte,že to zvládnete a moc chcete, tak proč ne...36 let ješte není žádná hrůza🙂 myslela jsem, že vám je nejmín 40 když jsem viděla nadpis vašeho příspěvku..
Mám děti ve 33, 35 a 38. Jasně, nejsem nejmladší maminky, ale stará si nepřipadám. A teď, když jsou všechny děti ve školce a škole a potkávám se s maminkami spolužákům, rozhodně nejsem nijak zásadně nejstarší. Se třetím už otěhotnění trvalo déle, ale snažili jsme se od září a v říjnu se narodila, takže nic neobvyklého. A rozhodně můžu říxt, že nelituju ❤
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A proč ne? Nebo takto - musíte s mužem zvážit pro a proti. ☺️ Myslet na finance, čas budete opět trávit jinak apod.