Ahoj, máte někdo zkušenost s ovulacnimi testy po clostilbegytu? Brala jsem minulý měsíc 2krat denně, ale nevyšlo to ,tento měsíc znovu 2 denně, teď jsem byla v pondělí 11 dc na prohlídce a doktorka viděla 2 velké folikuly, rikala,ze ovulace bude brzy,ale od pondělí do teď ovulacni testy negativni. Minulý měsíc mi nevyšel pozitivni ani jeden test. Nestalo se některé? Děkuji verca
@squezy díky,no nevím mě právě vycházely pozitivne, a teď 2 mesice nic,uvidíme
@veronikaopava ahoj, mne nikdy ovulacni test nevysel jen kdyz sem si pichla pregnyl. Doktorka ti mela rict, ve ktery den bude ovulace a nebo ti dar pregnyl a ovulaci tak presne nacasovat, jinak mi prijde brat clostil zbytecne. Idealni je se trefit presne...
@eviks ahoj a děkuji za odpověď, vůbec mi žádnou injekci nenabidla, jeden folikul mě nejakych 18,7 a druhý 16,7 to bylo 11dc v pondělí, ale dodneska nemám ani žádnou bolest nic, a testy mi vycházely pozitivni do září,v září byl asi podle krve anovulacni cyklus, proto mi nasadila na 2 mesice clostil, ale asi to na mě nějak nefunguje nebo nevim
@veronikaopava to vis ze funguje, jestli jsi mela uz takhle velke 2 dominantni folikuly, tak to by mohlo klapnout. Ale neporadim presne tu ovulaci, nevim u kolika mm to zacne praskat. Zkus se pristi navstevu poinformovat na ten pregnyl, prijde mi fajn, ze kdyz uz to clovek muze brat jen parkrat za zivot, tak tomu dat to nejvetsi sanci na uspech. Hodne casto se prave dela clostil pregnyl a k tomu iui.
@eviks právě, že jsem se ji na injekci ptala,a říkala,že není potřeba, příští měsíc už jsem objednana do pronatalu,tak uvidíme co řeknou tam, také nevím při kolika mm praskají, ale doktorka se tím evidentně nechtěla více zabývat
Teď mám bohužel už 4tý den menses...po minulém mensesu jsem měla oboje, paní doktorka viděla dokonce tři krááásně folikuly a stejně prd. Teď zobu další várku tablet, bez injekce a pak už pujdu na tu ......skopii vejcovodu. Jsem zvědavá...
Ovu testy nemam nikdy pozitivni takze jsem odkazana na mereni BT...
@veronikaopava Keď si mala doteraz ovu testy pozit.,tak clostyl by ich nemal nejako ovplyvniť. On ti len posunie ovu na skôr alebo zabezpečí ,aby vôbec bola. Podľa toho ,čo píšeš boli folikuly ozaj dosť veľké,tak ovu isto bola/bude. Väčšinou sa zvykne folikul každý deň zväčšiť o 1-2mm a praská okolo 22-24mm. Niekedy sa stane,že sa môže zväčšiť na toľko až sa zmení na cystu a vtedy ovu neprebehne,ale to by dr videla na utz.
@nina004 díky moc,tak uvidíme,trochu si mě uklidnila, jen mi to přišlo divný,že na ovu testu od pondělí nic.a ty myslíš,že praskne ,pokud praskne ten větší,nebo pa ni ten druhý?
@nicoltom to já právě nemerim
@veronikaopava Podľa mňa prasknú každú chvíľku. Tak sa snažte ,aby ste to nepremeškali. Keby to náhodou nevyšlo,tak v centre si ťa lepšie odsledujú a tam väčšinou dávajú aj injekciu,aby si prasknutie poistili.
@nina004
Díky moc, uvidíme, moc tomu nevěřím,po roce...ale pravda, kdyby to nevyšlo,těším se,že se nám na klinice budou věnovat
@veronikaopava Držím ✊ rok ešte nie je taká strašná doba. My sme na to čakali štyri roky 🙂
@nina004 děkuji moc, tak 4 roky to už je hodne na palici, já se z toho nijak nehroutim, ale už bych ráda, jednoho syna téměř tříletého už máme,ten byl za 3 mesice
@veronikaopava Folikul roste cca 1-2mm denně, tzn. že dnes mají cca 24mm. Mně třeba folikul narostl až do 26mm a pak teprve praskl, takže si myslím, že je čas. Pozitivní test jsi mohla prošvihnout. Ale taky se mohlo stát, že folikul nepraskl a bude z něj cysta. Na to je právě ta injekce, je to lepší pošéfovat, když už do sebe cpeme hormony.
@levandulka_fialova děkuji, proto nechápu, proč mi tu injekci nedala, a už tomu moc nerozumím, test negativni ,ale břicho mě trochu bolí, tak uz fakt nevím
@veronikaopava V CARu už si poradí a třeba to nebude potřeba 😉.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@veronikaopava Mě nikdy ovulační testy nevychazely, nevim. Věřila bych spíše doktorovi.