Holky jsem z toho už trochu zmatená... Proběhla už ovulace? Podle mého pocitu si myslím,že byla včera, ale jistá si nejsem. Popřípadě nějaké rady a postřehy,co máte z vašeho měření? Četla jsem spoustu článků, ale nevím,nevim...Děkuji za rady 😁
A jak by ty teploty teď měly být dál po té ovulaci?
Taky to vidím na 14 dc. Neměla jsi třeba předevčírem sex? To je pak ten hlen podobný
Aha,tak uvidím 😁 jsem z toho trochu blbá z těch grafu už 🤧😂
A můžu se zeptat proč je na konci ta čára zelená?
Holky můžu se zeptat, zda tu teplotu měříte pořád striktně ve stejný čas? Já jsem z toho byla tak vystreslá že jsem pak ani moc nespala (abych to nezaspala) a vlastně nevím, jestli je to tak správně.. měřila jsem vždycky po ranním budíku do práce, jenže potíž je v tom, že pravidelně bývám vzhůru už o hodinu dřív kdy vstává manžel, většinou ještě usnu a měřím až pak.. nebo jak to vlastně je? a o víkendu taky dáváte budík abyste měřily včas? díky..
@mikejla93 Tak já mám zkušenost, že +-1h problém nedělá, s hodnocením. Ale lepší je měřit ve stejnou dobu, v rámci hodiny. Kdysi jsem měřila obvykle v 6h. I o víkendu. Normálně jsem pak ještě usnula. Poslední roky už jsem to neměla tak striktní. Když jsem chodila do práce, měřila jsem v 5-6.30 a v pohodě. Měřím i při kojení, kdy se nekolikrát vzbudím. Nevadí ani jít v noci na wc. Teď obvykle měřím v 7-8h.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pravděpodobně byla 14 dc, jak je ten pokles a pak vzestup.