Ahoj holky, uz 9 mesicu se snazime o miminko. Zatim bez uspechu, tak jsem si zacala merit bazalni teplotu, ale nejsem z toho uplne moudra... Prosim, muzete se podivat na muj graf z ledna a unora a pomoct mi urcit, kdy dle vas jsem mela ovulaci?🙂 Pridavam i tabulku, kde je zaznamenana menstruace (tmavsi fialove plochy) a sex (srdicka).🙂
Jo a jeste jsem chtela dodat, ze to prvni stoupani krivky v unoru bylo zpusobeno nemoci!🙂
Predem moc diky!
@neeeela jenze mne prave ta ovulace asi nesedi...:( Mam ji evidentne pozdeji dle te bazalni teploty, ale nevim, ktery datum to +- je..🙄
@michaeeeela Tak v tom se bohužel nevyznám :(.
@michaeeeela používám stejnou aplikaci, ale teplotu neměřím... plodné dny ukazuje jen orientačně. Mě se teď povedlo, že jsem byla v plodných dnech zrovna na preventivní prohlídce na gyndě a doktorka mi řekla, že ovulace trvá cca týden, což mě zrovna vyšlo podle předpovědi aplikace až přesně týden po označených pravděpodobných plodných dní.. Ale já na sobě ovulaci vždy poznám, tak dávám spíš na sebe 🙂 Uvidíme, snad se brzy zadaří ;)
@branida takze taky mas dle doktorky ovulaci pozdeji, kdyz rikala az ten tyden po plodnych dnech (podle aplikace). Ovulace by mela byt +- 14 den, ale ja mam urcite pozdeji dle bazalni teploty. Bohuzel to na sobe nepoznam, driv jsem ji citila, dokonce me to az nekdy bolelo, ted ale uz nekolik mesicu nic.:(
@michaeeeela No teď jsem ji měla právě později, zrovna to tak vyšlo (nemyslím, že to je vždy stejné). Když jsem byla na kontrole, tak mi to potvrdila a taky mě uklidnila, že ovulace trvá cca týden, tak máme čas a nemáme z toho stresovat. Zas mi přijde lepší, mít sex celý měsíc cca ob den a neřešit, kdy přesně je ovulace.. pak i ten sex stojí za nic. Snažíme se už delší dobu, na začátku jsem to dost hrotila a nebylo úplně super. Teď se snažím na to až tak moc nemyslet a užívat si každou chvilku a věřím, že se zadaří 🙂 Přeji hodně štěstí a pro tvůj klid bych to až tak neřešila ;)
@branida ja se snazim na to moc nemyslet, nasla jsem si i nove konicky, ale stejne me obcas prepadaji takove depresivni myslenky.🙂 Ale stale verim, ze se zadari.🙂 Dekuji a take preji hodne stesti!😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Take jsem pouzivala tuhle aplikaci a podarilo se mi otehotnet za 2 mesice. Diky sledovani plodnych dnu a ovulace. Ovulace je v tabulce znacena takovou tou kytickou. V tvym pripade leden 23. a unor 20. 🙂