Holky jsem 13 dní po ovulaci která byla 2.2..... pořád negativní test ale od 8.2. do včerejška mě šílené bolely spodní záda a měla jsem velke bolesti hlavy na které netrpivam. Dnes pri curani se na papíře objevila malinká krvavá skvrna velikosti cca 1Kc... Mám ještě šanci na 2 carky na testu?😥 menstruace by měla být 16.2.
@petraszi Pokud byla ovulace opravdu 2.2. a ne pozdeji, tak by test pravdepodobne uz neco ukazal.
Nicmene doporucuji testovat az s vynechanou ms.
A spineni bych bohuzel prisuzovala tomu, ze ms uz se blizi a dorazi.
Bolest hlavy nebo zad bych tehotenstvi neprisuzovala, jednak proto, ze mate dostat ms a jednak proto, ze “tonouci se stebla chyta” a tak si klidne ruzne bolesti/nevolnosti muzete lehce privolat.
No přesně to nevím☹ mám na to aplikaci ale nevím zda se jí dá úplně věřit... každopádně mám už 4ty den zvýšenou bazalní teplotu vždy kolem 37,3.. ale teď po sprše mám dokonce 37,8... to už se mi zda zase presprilis☹
@petraszi tak pokud se řídíš podle aplikace tak je klidně možné, že ovulace byla později (na aplikaci bych se nespoléhala) a ještě se na testu něco ukáže 😉 mě se bazální teplota držela na 37,0 a 13 DPO už jsem tedy měla slabou čárku nicméně já věděla přesně kdy jsem měla ovulaci podle testů a měření BT
Každopádně držím palce a dej vědět, jak to nakonec dopadlo 🍀🍀🙂
Holky tak 16 jsem měla dostat MS a pořád nic... mám takový slaboulinky bílý výrok a opět od pondělka bolesti spodních zad... ☹
Děvčátka tak furt nic... dnes mi má končit MS a ještě jsem ji ani nedostala... testy stále negativní☹
Holky tak měly jste pravdu. Měla jsem cystu ale sama praskla. Prý asi byla dost velka protože mám vevnitř strašně moc volné tekutiny a proto mě stále bolí ty spodní záda. Dostala jsem injekci aby mi začaly krámy a pak to budeme zkoušet nanovo.🙂)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@petraszi Naděje umírá poslední 😉 nicméně pokud víš jistě, že ovulace byla před 13ti dny tak se obávám, že test už by něco ukázal 🤷♀️ minimálně ducha určitě