Zdravim vas, zajima mne, jake mely vase deticky reakce na 1. ockovani proti spalnickam ( cca v 1,5 roce veku)konkretne teploty - byly/nebyly a jak dlouho trvaly?
Starší neměl reakci žádnou. Mladší měl 10. den zvýšenou teplotu.
Dceru jsem nechala očkovat, čekala jsem kdo vi co, ale naštěstí bez reakce. Jen se ji trosku upravilo přes den spaní, ale nic zvláštního.
@terry1512 jen tak pro zajímavost? Co na to pediatr? Brala to a nebo to zlehčovala, že to od očkování určitě nemůže být?
@blondynka400 tvrdila že má dcera virózku. Půl roku.
Nakonec jsem ji ,,donutila" to zapsat do karty jako NU po očkování, a sama jsem hlásila na SUKL.
@jannys88 Syn zadnou reakci nemel, ockovany v 1,5 roce.
Tak jak rikali u pldd. 7.-10.den teplota kolem 38. Pak se osypala a dobrý. Ani na tu teplotu nějak výrazně nereagovala. Cila, živá... očkování podle plánu v 1,5 roce.
Zadna reakce 😉 syn byl ockovany v roce s pul 🙂
Jeden den horečka (asi 8.den po očkování) jinak nic
@jannys88 Dcera očkována, a bez reakce.
Nikdy, nic nebylo. Krom spavosti, pohoda. Zas z toho delate tiatr vsichni
@makronka222 jo taky mám ten pocit. Mě by třeba nenapadlo řešit, že hůř spi kvůli očkování. Spaní, ale i hraní, plactivost... se tolikrát za ten rok a půl měnila... A bavilo mě, když se dceri rozjela fakt báječná separacni úzkost, jak se občas někdo zeptal jestli tomu náhodou mepredchazelo očkování. Protože to je přeci největší zlo co za všechno může.
Ani jedno z deti nemelo zadnou reakci.
Starsi dcera ockovana v 15 mesicich a bez reakce, mladsi ted 6.6. a take zatim nic.
Dcera očkovaná v 15 měsících... absolutně bez reakce. 😉
@jannys88 ve 4,5 letech.. Teploty, zánět nosohltanu (chycen uši), průjem, zvracení, nechutenství, bolesti těla, atd. A nakonec výsev pseudospalnicek.. 3 týdny mimo kolektiv :( druhá dávka do dneška nedána (skoro 8 let)
Ale on byl skoro pořád nemocný a nepribiral, nerostl a každý to má jinak.
On od malička pořád na hromadě..
@makronka222 jasný. Ale to píšeš protože "nikdy nic". Kdybys měla dítě s vážnýma nežádoucíma ucinkama, mluvila bys jinak. Což ti samozřejmě nepřeju. Ale protože mám zkusenost (s prevenarem kdy jsme skoncili na neurologii) tak už se na celou věc taky koukám jinak.
@jannys88 dvě starší děti byly po MMR bez reakce. Jestli ti celkově dobře snáší očkování, tak podle mého není čeho se obávat. My tedy měli s nejmladší problémy s předešlým ockovanim - takže teď rozmyslím a jsem pobobana z toho dát i nedat. Ale to proto že dcera reagovala špatně už dřív a je dráždivá. Ale jak jsem psala - jestli ocko snáši dite dobře, tak to velmi pravděpodobné bude v pohodě🙂
8.den po ocko horucka, febrilne krce kazdu chvilu aj po zrazeni horucky, pohotovost, detska jip, odber mozgomiesneho moku, eeg, magneticka rezonancia v ca, krce sa zhorsovali, horucka uz nesla zrazit ani konskymi davkami liekov. Vysetrenia vsetky v poriadku. 10dni pekla, potom to preslo. Podotykam ze z uplne zdraveho dietata, ktore po tomto tyzden nemalo silu sa postavit na nozky. Ano, tiez som dala ockovat bez zistovania si detailov, toto vam totiz nikto nepovie. Ano, vacsina deti ma minimalne neziaduce ucinky, tak si matky povedia, robite zas z toho vedu. Tiez som taka bohuzial bola.
Dcera očkovaná ve třech letech, nejdřív 3 neděle nesnesitelná (věřte že v jejím případě hyperaktivního dítěte to byli vážně něco...), pak měsíc nemocná, vypadala jak zombie, nakonec se vrátila do svého normálu i s chováním
Syn ockovany dle kalendare, reakce nulova.
Syn ockovan v 15m bez jakekoli reakce
@bambulka247 můžu se zeptat jak snášela dcera předchozí očkování?
@odula 3 davky hexy boli absolutne bez reakcie
Syn byl očkován v roce a pul, mel byt ockovan v 15 cti mesisich ale meli jsem bronchitidu, pak jsem marodila ja,ale jinak dobry, az 9 den mel zvysenou teplotu a byl protivnej a 10 den jen horkost a protivnej jinak dobry.
Naprosto bez reakce. Očkování v 15 měsících.
@makronka222 ty aby ses neozvala s tim jak to všichni zveličují.
To že u Vás doma to bylo v pohodě, neznamená že to tak je všude.
Tak dcera teda očkováná ve 3 letech.
Pátý den teplota kolem 40°C, držela se 5 dní.
Poté výseč jako u spalnicek. Poté nástup nechutenství, noční děsy, extrémní únava, nezájem.
Z energické holky, hadrova panenka bez zájmu o cokoliv.
To celé trvalo půl roku. Naštěstí dál bez následků.
Očkováná už nikdy nebude.
Syn očkování ve 2 letech.
7-9 den lehce zvýšena teplota do 38°C.
Oproti sestře byl připravován na tuto sračku.
Měl kůru od Joalis, a zvýšený vitamín C,D
Též očkování už nebude žádné.