Autosedačka pro roční dítě do 1 500 Kč. Máte tip?

alex97
8. lis 2022

Sháním autosedačku pro roční dítě v 1 autě máme joie Prodigy..Ale teď sháním do druhého auta max do 1500.V autě bude jezdit max 1-2x za týden..Děkuji

evculinda
8. lis 2022

@alex97 a jak jste s Prodigy spokojená?

alex97
autor
8. lis 2022

@evculinda jsem nadšená..❤️
Když jsem ze začátku viděla přítele že dává malý rohlik v sedačce tak jsem viděla bledě..Ale teď je mi to jedno ..Ale oblíbila jsem si ji

journals
8. lis 2022

Urcite chces kupovat tak dulezitou vec bez ohledu na bezpecnost a kvalitu 😳 neslo by trochu priplatit a koupit kvalitni, bezpecnou sedacku?

veroniquecz
8. lis 2022

Za 1.500 kvalitní sedačku fakt neseženeš. Z téch levnějších mrkni na Joie nebo Graco. A ad druhé auto - i v něm můžeš mít nehodu.

alex97
autor
8. lis 2022

Mám autosedačku za 12tis opravdu v tom bude jezdit jen nakoupit ob vesnici a z5 Mac k doktoru zas ob vesnici ..A to jen kdyz přítel buď emitenta auto to je 1max 2 do měsíce..Opravdu nechci kupovat další za xtisic ..

journals
8. lis 2022

@alex97 a nesla by prehazovat? To je sice pekne ze budes jezdit jen malo, ale blbe se vybourat muzes i ve vedlejsi vesnici

alex97
autor
8. lis 2022

@journals má isofix a druhé auto nemá isofix..

krtikkrtovaty
8. lis 2022

Za 1500,- koupíš nějaký pochybný šmejdský značky, zvážila bych zainvestovat i třeba do nějaké pěkné bazarové, pro roční dítě je to ta kategorie do 18kg, té se třeba někdo v okolí bude zbavovat.

evculinda
8. lis 2022

@alex97 pro jak staré a velké dítě Prodigy máte, prosím?

alex97
autor
8. lis 2022

@evculinda mala má rok a 2m 🤗 Vajcko spadlo na zem a prasklo ..Tak jsme vzali prodiggy.. Kouknu děkuji

veroniquecz
8. lis 2022

@alex97 no je to tvoje zodpovědnost a tvoje dítě. Já bourala v životě jen dvakrát. Pokaždé nezavinene. Jednou nás smetl borec v autě mamky, auto na odpis, byli jsme 200 metrů od baráku. Podruhé nás borec vytlačil ze silnice, skončili jsme přes střechu v korrmelcich, to se stalo 3 km od domu v sousední vesnici. Takže náhoda je blbec, a vozit dítě ve smjedske sedačce, ptz kvalitní za ty peníze nekoupíš, je podle mě stupidita.

lobella
8. lis 2022

@alex97 ja bych spis stridala auta,kdyz bude potrebovat chlap auto,vezme si to bez sedacky a ty muzes jezdit jednim autem,kde mate kvalitni sedacku.....kdyz by to neslo,koukla bych se po bazarove ale kvalitni

nikolite
9. lis 2022

Tady se 📌 Mám podobný problém. Taky potřebuji do druhého auta bez isofixu. Jezdíme sním tak 2× za měsíc. Syn má 19M a 10 kg. Cenový strop je max 3000-4000. Poradí někdo ?

alex97
autor
9. lis 2022

@veroniquecz je kolem mě 6 maminek a vozí dítě v autosedačce s pultikem..A I v kroužku pro maminky je lektorka co si tu autosedačku chválí..Nicméně objednala jsem Joie bez isofixu 5,5tis stala necelých 5.Nicmene jd emi o bezpečí dítěte.. Takže nemusíte hned bejt vulgární..Kdyby nás někdo mohl vytlačit z vozovky tak jedině traktor nebo autobus s kamionem co tady vůbec nejezdi ..Auto máme hodně teréní a hlavně bezpečný..
. DEKUJI ZA vaše názory řešení autosedaček je úplně stejný hřích jako chodítka nebo houpačky na futra.. Náhle 👍

veroniquecz
9. lis 2022

@alex97 tak sedačky s pultem to je o comment.
Já reagovala ba to, ze se nemůže nic kousek od domu stát.
A psala jsi 1.500 a objednala za 5, to bychom ti poradili hned, to je přece sakra rozdíl…

zelenaesmolda
9. lis 2022

@alex97
uplne nechapu tu poznamku s pultikovkama

veroniquecz
10. lis 2022

@zelenaesmolda no, ze asi kamarádky Ro neřeší a jezdí s pultikovkama - nejhorší sedačky.

zelenaesmolda
10. lis 2022

@veroniquecz a proto taky bude vozit?

ada22
10. lis 2022

Zkusila bych se kouknout po kvalitnější sedačce z druhé ruky. I tak si myslím, že 1500 je málo.

veroniquecz
10. lis 2022

@zelenaesmolda netusim 🤷🏻‍♀️ jen jsem to takhle po hopila, ze tazatelka to řeší a okolí ne.

veruuu_kubesovic
11. lis 2022

@alex97 bezpečný auto může být sebevíc už si viděla co udělá naráz při tebou nezavinené nehodě s dítětem v nekvalitni autosedacce? Doporucuju zkouknout nějaké video abys věděla oč tu běží...
Proč nemůžeš mít auto s autosedačkou a muž to auto, do které chceš kupovat nekvalitní autosedačku???

zelenaesmolda
12. lis 2022

@veruuu_kubesovic
ja teda doporucim vyhledat rear facing vs forward facing car seat crash test na youtube,treba to autorku presvedci 🙂
Nechapu tenhle pristup,drahe auta,kocary ale sedacku co nejlevnejsi protoze ta nejde videt a nemuzes se s ni chlubit.Nemyslim tebe,mluvim obecne 🙂

ninive211
12. lis 2022

@veruuu_kubesovic Pokud máš nehodu takovou, že tě auto úplně promáčkne bok, kde sedí dítě, tak tě myslím ani sebelepší sedačka nezachrání...my třeba kupujeme zásadně cybexky, beru je jako jednu z těch kvalitnějších značek. A stejně je mi jasný, že kdyby do nás někdo napálil bokem a promáčkl dveře na straně, kde sedí dítě, že ho to prostě 100% neochrání...jak by mohlo.

veroniquecz
12. lis 2022

@ninive211 no pultikovka je fakt po vajíčku úplně špatně. Navíc boční nárazy nejsou zdaleka tak časté jako celni.

alex97
autor
12. lis 2022

@veruuu_kubesovic Protože přítel jezdi do práce přes 150km a to druhé auto by to neujelo? Každý den 🤦‍♀️🤷‍♀️
Vy hned musíte všechny kázat i když na prodejně s autosedackami mi doporučili minney autosedačku...Nicméně problém mám vyřešený..Takže tak 🤦‍♀️🤦‍♀️

michaela666
12. lis 2022

@alex97 Minie autosedačku? 😮 Nedělala prodavačka dřív v hračkářství? To mě vždycky naštve, neznalý rodič se jde poradit v dobré víře do prodejny a stejně ve většině případů dostane domů čínský šmejd.
Aby si matka dělala průzkum snad o všem - autosedačky, nosítka, preventivní široké balení, hnusy a mouka v přesnídávkách,...

veroniquecz
12. lis 2022

@michaela666 přesně, nad některými radami prodejců zůstává rozum stát 🤷🏻‍♀️

michaela666
12. lis 2022

@veroniquecz Chápu, dělají to hlavně pro peníze, takže nabízí to, co je dobré pro ně. Ale to sakra nemají znalosti nebo svědomí, že jako nejlepší variantu doporučují krámy?

veroniquecz
12. lis 2022

@michaela666 napsala jsi to přesně, jde o prachy 😓