Sháním autosedačku pro roční dítě v 1 autě máme joie Prodigy..Ale teď sháním do druhého auta max do 1500.V autě bude jezdit max 1-2x za týden..Děkuji
Urcite chces kupovat tak dulezitou vec bez ohledu na bezpecnost a kvalitu 😳 neslo by trochu priplatit a koupit kvalitni, bezpecnou sedacku?
Za 1.500 kvalitní sedačku fakt neseženeš. Z téch levnějších mrkni na Joie nebo Graco. A ad druhé auto - i v něm můžeš mít nehodu.
Mám autosedačku za 12tis opravdu v tom bude jezdit jen nakoupit ob vesnici a z5 Mac k doktoru zas ob vesnici ..A to jen kdyz přítel buď emitenta auto to je 1max 2 do měsíce..Opravdu nechci kupovat další za xtisic ..
Za 1500,- koupíš nějaký pochybný šmejdský značky, zvážila bych zainvestovat i třeba do nějaké pěkné bazarové, pro roční dítě je to ta kategorie do 18kg, té se třeba někdo v okolí bude zbavovat.
@alex97 no je to tvoje zodpovědnost a tvoje dítě. Já bourala v životě jen dvakrát. Pokaždé nezavinene. Jednou nás smetl borec v autě mamky, auto na odpis, byli jsme 200 metrů od baráku. Podruhé nás borec vytlačil ze silnice, skončili jsme přes střechu v korrmelcich, to se stalo 3 km od domu v sousední vesnici. Takže náhoda je blbec, a vozit dítě ve smjedske sedačce, ptz kvalitní za ty peníze nekoupíš, je podle mě stupidita.
Tady se 📌 Mám podobný problém. Taky potřebuji do druhého auta bez isofixu. Jezdíme sním tak 2× za měsíc. Syn má 19M a 10 kg. Cenový strop je max 3000-4000. Poradí někdo ?
@veroniquecz je kolem mě 6 maminek a vozí dítě v autosedačce s pultikem..A I v kroužku pro maminky je lektorka co si tu autosedačku chválí..Nicméně objednala jsem Joie bez isofixu 5,5tis stala necelých 5.Nicmene jd emi o bezpečí dítěte.. Takže nemusíte hned bejt vulgární..Kdyby nás někdo mohl vytlačit z vozovky tak jedině traktor nebo autobus s kamionem co tady vůbec nejezdi ..Auto máme hodně teréní a hlavně bezpečný..
. DEKUJI ZA vaše názory řešení autosedaček je úplně stejný hřích jako chodítka nebo houpačky na futra.. Náhle 👍
@alex97 tak sedačky s pultem to je o comment.
Já reagovala ba to, ze se nemůže nic kousek od domu stát.
A psala jsi 1.500 a objednala za 5, to bychom ti poradili hned, to je přece sakra rozdíl…
@alex97
uplne nechapu tu poznamku s pultikovkama
@zelenaesmolda no, ze asi kamarádky Ro neřeší a jezdí s pultikovkama - nejhorší sedačky.
@veroniquecz a proto taky bude vozit?
Zkusila bych se kouknout po kvalitnější sedačce z druhé ruky. I tak si myslím, že 1500 je málo.
@zelenaesmolda netusim 🤷🏻♀️ jen jsem to takhle po hopila, ze tazatelka to řeší a okolí ne.
@alex97 bezpečný auto může být sebevíc už si viděla co udělá naráz při tebou nezavinené nehodě s dítětem v nekvalitni autosedacce? Doporucuju zkouknout nějaké video abys věděla oč tu běží...
Proč nemůžeš mít auto s autosedačkou a muž to auto, do které chceš kupovat nekvalitní autosedačku???
@veruuu_kubesovic
ja teda doporucim vyhledat rear facing vs forward facing car seat crash test na youtube,treba to autorku presvedci 🙂
Nechapu tenhle pristup,drahe auta,kocary ale sedacku co nejlevnejsi protoze ta nejde videt a nemuzes se s ni chlubit.Nemyslim tebe,mluvim obecne 🙂
@veruuu_kubesovic Pokud máš nehodu takovou, že tě auto úplně promáčkne bok, kde sedí dítě, tak tě myslím ani sebelepší sedačka nezachrání...my třeba kupujeme zásadně cybexky, beru je jako jednu z těch kvalitnějších značek. A stejně je mi jasný, že kdyby do nás někdo napálil bokem a promáčkl dveře na straně, kde sedí dítě, že ho to prostě 100% neochrání...jak by mohlo.
@ninive211 no pultikovka je fakt po vajíčku úplně špatně. Navíc boční nárazy nejsou zdaleka tak časté jako celni.
@veruuu_kubesovic Protože přítel jezdi do práce přes 150km a to druhé auto by to neujelo? Každý den 🤦♀️🤷♀️
Vy hned musíte všechny kázat i když na prodejně s autosedackami mi doporučili minney autosedačku...Nicméně problém mám vyřešený..Takže tak 🤦♀️🤦♀️
@alex97 Minie autosedačku? 😮 Nedělala prodavačka dřív v hračkářství? To mě vždycky naštve, neznalý rodič se jde poradit v dobré víře do prodejny a stejně ve většině případů dostane domů čínský šmejd.
Aby si matka dělala průzkum snad o všem - autosedačky, nosítka, preventivní široké balení, hnusy a mouka v přesnídávkách,...
@michaela666 přesně, nad některými radami prodejců zůstává rozum stát 🤷🏻♀️
@veroniquecz Chápu, dělají to hlavně pro peníze, takže nabízí to, co je dobré pro ně. Ale to sakra nemají znalosti nebo svědomí, že jako nejlepší variantu doporučují krámy?
@michaela666 napsala jsi to přesně, jde o prachy 😓
@alex97 a jak jste s Prodigy spokojená?