Mám naději na otěhotnění?

worena
21. dub 2019

Ahoj děvčata.Jsem tu nová.Ráda jsem pročítala vaše diskuse a dnes se chci přidat... Jsem po ivf ,5 denní kultivace embryí,zavedeno 1 embryo.Dnes jsem 7 den po et,no vlastně ani nevím jestli se to počítá už den vložení...No nevydržela jsem že.🤔..Dnes testovala, negativní ,oba dva testy Lady Max...Ani ten pomyslný duch tam není 😔. Jsem s toho smutná.Některé děvčata už třeba 5 den po et a alespoň duch... Já ani ň... Mám naději?

worena
autor
21. dub 2019

Děkuji za odpověď všem 😉

lucik253
21. dub 2019

@worena Kazda to ma jinak,porad jeste mas sanci 🙂 ja prvni transfer nic,pak Ket a nic,ted v breznu druhy Ket a 11den byly // 14 den bylo Hcg 1970
Ted v utery jdu na kotrolu,tak snad bude ❤️

gracinka7
21. dub 2019

Podle mě je to strašně brzy. Výdrž ještě týden.

misicka1988
21. dub 2019

@worena 7 den po ET je opravdu brzo. Já měla sotva znatelného dušíka 9 den po ET, a to ještě po limitu. Takže 7 ani 8 den bych na tuty na testu neměla absolutně nic. Tak nezoufej 😊 Jinak nám se povedlo až po 3 vkladu, předtím 2x Ivf vložena čerstvá embrya a nic, potom 1x Ket z kterého máme holčičku.

worena
autor
21. dub 2019

Děkuji vám všem 😉. Já už jednu holčičku mám a ta se zadařila na první pokus... Samozřejmě bychom rádi ještě jedno.Ale nerouhám se a vždycky budu vděčná alespoň za ní😍. Už jsem taky ale starší mamina že......No máme ještě 2 zmrzliny😍 kdyby náhodou...Ale pořád si říkám že to bude třeba dobrý...No pláču, neříkám že ne... Jsem jako magor.Jednou jsem na zhroucení a podruhé totální klid... Jeden den mě bolí všechno,od hlavy po paty.. Dnes mi zas kromě pláče není vůbec nic...Nic nebolí, břich,prsa nic...Ten utrogestan je věc😁

worena
autor
21. dub 2019

@lucik253 Moc gratuluji a přeji hodně štěstí a držím pěsti 😊

lucik253
21. dub 2019

@worena Moc dekuji🙂 uz at je utery no

worena
autor
21. dub 2019

@lucik253 Tak čekám na úžasné zprávy a tím i naději pro mě 😊

lucik253
21. dub 2019

@worena 👍

lucik253
21. dub 2019

@worena Ozvu se pak 🙂

worena
autor
21. dub 2019

Ještě se zeptám na ten emoční kolotoč po utrogetanu, měla některá? Jsem furt unavená,hladová,plačtivá, divná chuť v ústech.... Když zavádím není mi to příjemné a trošku zabolí je to normální?U dcery si nic s toho nevybavuji..To mě bolelo teda břicho pěkně a dokonce i krvácela... Vůbec ničemu nerozumím.Jsem jako na houpačce.

lucik253
21. dub 2019

@worena Utrogestan mne uz taky stve,zavadim 4-0-4 a predstava ze az do 12tydne 🤪
Porad nosim vlozku,jak se to rozpousti....
Otravena unavena nekdy na nervy.....,

misicka1988
21. dub 2019

@worena Já po utrouši nepozorovala nic... Ale řekla bych že je to dost individuální. Já zase do teď nevím, proč po tom Ketu který byl úspěšný jsem ho brát vůbec neměla (vyloženě mi to doktor zdůraznil), a po těch ET z čerstvého jsem je měla brát... No nevím 🤔
Jinak také jsem již měla 2 děti přirozeně ( proto jsem si myslela že když u mě není problém půjde to hned na první dobrou), ale byla jsem taky starší. Což fakt asi bude tak trochu jádro pudla 😊
Každopádně držím palce 😊

kkacca
21. dub 2019

Drzim palce, je to těžké vydrzet, ja jsem testovala asi od pátého dne. Sedmý den nemusi byt nic videt, tak neztrácej naději 🙂

worena
autor
21. dub 2019

@lucik253 Ano, přesně tak.Dokážu brečet celý den a taky jsem byla i vzteky bez sebe..

worena
autor
21. dub 2019

@misicka1988 Děkuji😊

worena
autor
21. dub 2019

@kkacca Děkuji 😊

worena
autor
21. dub 2019

No a už zase bulim 😀😂 Holky, tohle je fakt síla..Co bych ale neudělala že ..... Dáváte mi naději.Ale cloumá to se mnou hrozně.

worena
autor
21. dub 2019

@worena děkuji vám

worena
autor
21. dub 2019

@misicka1988 Kolik je tvé holčičce a kolik ti bylo když jsi ivf podstupovala? Jestli to pro tebe není moc osobní, že se ptám 😉

misicka1988
21. dub 2019

@worena V pohodě 😉 V té době mi bylo 37 let, dceři je teď 2,5 roku.

kejt29
21. dub 2019

@lucik253 tu intimku budes mozna potrebovat az do porodu jako vetsina tehuli 😂

kejt29
21. dub 2019

Jinak den vlozeni se nepocita, ja mela slabe carky az 9den.

lucik253
21. dub 2019

@kejt29 jojo ja vim🤣

worena
autor
21. dub 2019

Tak se hodin do klidu.. . Jsem si jistá že si všichni kolem ťukaji na čelo,co jsem za prdlouška😁ale nemůžu si pomoci,tolik si to miminko přejeme.. ..

lucik253
23. dub 2019

Ahoj, holky tak mne mudr dala zpravu a uz pujdu ke svemu gynekologovi.
Jinak na ultrz. velka smouha deloha a v tom mensi smouha mimi a i srdecni ozvy.

knadruhou
Autor odpověď smazal
Zobraz
worena
autor
23. dub 2019

@lucik253 Ahojky,no to je krásný 😍.Moc gratuluji.Bubu doufat že i nám se zadařilo.Držím všem pěsti.Kolik pěstí tolik štěstí.

lucik253
23. dub 2019

@worena Děkuji a taky držím moc palce 🙂

worena
autor
25. dub 2019

Ahoj holky..Tak jsem dnes zažila zas zklamání😔. Opět negativní TT...MS zatím nedorazila ale zřejmě díky utrogetanu.. Jeden den mě bolí břicho jako když to mám dostat a druhý zas vůbec nic.Prsa nebolí...Kdy vlastně přichází MS po OPU?Já měla poslední MS 31.3....OP proběhla 10.4....A ET blastocysty 15.4...Už přestávám věřit 😔.Je mi to moc líto,v pondělí mám jít na krev, vůbec se mi tam nechce... Taková ta chuť se na všechno vykašlat..Už se mi nechce ani zavádět ten utroš... Mám v sobě nějak prázdno...