Ahoj děvčata.Jsem tu nová.Ráda jsem pročítala vaše diskuse a dnes se chci přidat... Jsem po ivf ,5 denní kultivace embryí,zavedeno 1 embryo.Dnes jsem 7 den po et,no vlastně ani nevím jestli se to počítá už den vložení...No nevydržela jsem že.🤔..Dnes testovala, negativní ,oba dva testy Lady Max...Ani ten pomyslný duch tam není 😔. Jsem s toho smutná.Některé děvčata už třeba 5 den po et a alespoň duch... Já ani ň... Mám naději?
Podle mě je to strašně brzy. Výdrž ještě týden.
@worena 7 den po ET je opravdu brzo. Já měla sotva znatelného dušíka 9 den po ET, a to ještě po limitu. Takže 7 ani 8 den bych na tuty na testu neměla absolutně nic. Tak nezoufej 😊 Jinak nám se povedlo až po 3 vkladu, předtím 2x Ivf vložena čerstvá embrya a nic, potom 1x Ket z kterého máme holčičku.
Děkuji vám všem 😉. Já už jednu holčičku mám a ta se zadařila na první pokus... Samozřejmě bychom rádi ještě jedno.Ale nerouhám se a vždycky budu vděčná alespoň za ní😍. Už jsem taky ale starší mamina že......No máme ještě 2 zmrzliny😍 kdyby náhodou...Ale pořád si říkám že to bude třeba dobrý...No pláču, neříkám že ne... Jsem jako magor.Jednou jsem na zhroucení a podruhé totální klid... Jeden den mě bolí všechno,od hlavy po paty.. Dnes mi zas kromě pláče není vůbec nic...Nic nebolí, břich,prsa nic...Ten utrogestan je věc😁
Ještě se zeptám na ten emoční kolotoč po utrogetanu, měla některá? Jsem furt unavená,hladová,plačtivá, divná chuť v ústech.... Když zavádím není mi to příjemné a trošku zabolí je to normální?U dcery si nic s toho nevybavuji..To mě bolelo teda břicho pěkně a dokonce i krvácela... Vůbec ničemu nerozumím.Jsem jako na houpačce.
@worena Já po utrouši nepozorovala nic... Ale řekla bych že je to dost individuální. Já zase do teď nevím, proč po tom Ketu který byl úspěšný jsem ho brát vůbec neměla (vyloženě mi to doktor zdůraznil), a po těch ET z čerstvého jsem je měla brát... No nevím 🤔
Jinak také jsem již měla 2 děti přirozeně ( proto jsem si myslela že když u mě není problém půjde to hned na první dobrou), ale byla jsem taky starší. Což fakt asi bude tak trochu jádro pudla 😊
Každopádně držím palce 😊
Drzim palce, je to těžké vydrzet, ja jsem testovala asi od pátého dne. Sedmý den nemusi byt nic videt, tak neztrácej naději 🙂
@misicka1988 Děkuji😊
No a už zase bulim 😀😂 Holky, tohle je fakt síla..Co bych ale neudělala že ..... Dáváte mi naději.Ale cloumá to se mnou hrozně.
@misicka1988 Kolik je tvé holčičce a kolik ti bylo když jsi ivf podstupovala? Jestli to pro tebe není moc osobní, že se ptám 😉
@worena V pohodě 😉 V té době mi bylo 37 let, dceři je teď 2,5 roku.
Jinak den vlozeni se nepocita, ja mela slabe carky az 9den.
Tak se hodin do klidu.. . Jsem si jistá že si všichni kolem ťukaji na čelo,co jsem za prdlouška😁ale nemůžu si pomoci,tolik si to miminko přejeme.. ..
Ahoj, holky tak mne mudr dala zpravu a uz pujdu ke svemu gynekologovi.
Jinak na ultrz. velka smouha deloha a v tom mensi smouha mimi a i srdecni ozvy.
Ahoj holky..Tak jsem dnes zažila zas zklamání😔. Opět negativní TT...MS zatím nedorazila ale zřejmě díky utrogetanu.. Jeden den mě bolí břicho jako když to mám dostat a druhý zas vůbec nic.Prsa nebolí...Kdy vlastně přichází MS po OPU?Já měla poslední MS 31.3....OP proběhla 10.4....A ET blastocysty 15.4...Už přestávám věřit 😔.Je mi to moc líto,v pondělí mám jít na krev, vůbec se mi tam nechce... Taková ta chuť se na všechno vykašlat..Už se mi nechce ani zavádět ten utroš... Mám v sobě nějak prázdno...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Děkuji za odpověď všem 😉