Vyšlo vám "potvrzené" pohlaví podle ultrazvuku?

adells
16. dub 2019

Ahooj Holky ☺ Tak jsem se dozvěděla že to bude holčička ☺ ale jsem 16tt. Zmenili to pak nekomu z Vas? Nebo se s holcickou trefili? Rekla mi to vcera gyndařka a 15.5 mam ještě screening tak tam se to snad ještě potvrdí když mám už všude samou růžovou 😂😂😂😂

patmouse
16. dub 2019

@adells Mne rekli holku na 2.screeningu a nic se na tom nezmenilo. Kluka tipli uz na prvnim a taky se trefili.
Pokud je mimco dobre natocene,pohlavi lze urcit celkem spolehlive. Idealne kdyz to nezavisle na sobe potvrdi vic doktoru... 😉 tak uvidis na tom screeningu.

sraffie
16. dub 2019

Mě řekli holčička už ve 12tt a pak jen potvrzovali 😊

chumlee71
16. dub 2019

@adells kamarádce říkali kluka po celé těhotenství, nakoupila vše klucici, pokojíček vymalovala na modro a když rodila tak na ní vybafla holčička 😁. Všechno je možné 🙂

zelenaesmolda
16. dub 2019

@adells me rekli holku a mam holku

lachtanice86
16. dub 2019

Řekli nám holku ve 13tt a pak už jen potvrzovali

hezz17
16. dub 2019

V 16.tt rekli kluka a ve 20.holka a je to holka 🙂

ah1234
16. dub 2019

Mne tvrdili holcicku az do 24-25tt a mam chlapca

badyr
16. dub 2019

V 16.tydnu nám řekli holku, ve 30. týdnu najednou kluk, sotva jsme stihli vrátit oblečení a domluvit se na jméně, tak jsem ve 33. týdnu porodila a opravdu to byl kluk 😀😉

alicie_k
16. dub 2019

U prvního mi ve 14.tt. řekli že na 90% to bude kluk a teď u druhého ta samá doktorka opět ve 14.tt. řekla na 90% holčičku 🙂 ale nic zatím nenakupuju 🙂

babbota
16. dub 2019

Mně řekli holčičku na velkém utz ve 20tt, ale stejně jsem byla obezřetná a po porodu jsem se ujišťovala, jestli to holka opravdu je. Doma na ni totiž čekali 2 bráchové, tak se mi tomu nechtělo věřit😀

zrzeckas
16. dub 2019

Kamaradce rekli tri doktori kluk... Dokonce jeden utz tyden pres porodem, ze to bude kluk a maji Anicku

hanih
16. dub 2019

Nám nejdřív doktorka řekla, že to bude kluk, pak (na jiném pracovišti) nám zas řekli, že holčička, na dalším ultrazvuku zas kluk a na posledním nám doktorka oznámila holčičku a ta se nám taky narodila 😀 S manželem jsme se shodli, že kdybychom si to nenechali říkat, udělali bychom lépe 🙂

ange_de_la_morte
16. dub 2019

Nám řekli jasnou holčičku na druhém screeningu - máme princeznu ... Kamarádka ,,čekala holčičku,, do 35.týdne - pak mi volala jestli ji půjčím oblečení po synovi aby chudák chlapeček nebyl v růžovém - holt se doktoři sekli

adells
autor
16. dub 2019

@chumlee71 To jste mi uklidnila ted 😂😂😂😂 Tak snad to tak taky nebudu mit. To je dobry teda😃

meganx
16. dub 2019

Holky, vy co jste porodily jiné pohlaví než vám řekli, byly jste na 3D ultrazvuku?

pavla555
16. dub 2019

U obou mi to MUDr řekla dobře 🙂 a prej se ještě nikdy nespletla 🙂 Ona je TOPka na utz 🙂

pavlavon
16. dub 2019

Nám řekli ve 13tt na screeningu, že čekáme na 90%holčičku. Doktorka v 17tt potvrdila a na screeningu ve 20tt nám našli varlatka😅😅 růžovou skříň jsem obrečela😁 a vše měníme 😁

malinkaelinka
16. dub 2019

My jsme sice fakt viděli pindíka na ultrazvuku, ale člověk nikdy neví, třeba to byla pupeční šňůra, takže jméno máme pro obě pohlaví a od začátku kupuju vše neutrální, stejně bych pak ráda brzy druhé dítě, tak ať nemusím nic shánět 🙂

malanoha
16. dub 2019

Ve 13tt tipovali holku, jeste nekolikrat potvrdili a mam holku..

chumlee71
16. dub 2019

@adells ☺️

zelenaesmolda
16. dub 2019

@pavlavon
tak to jsem zvedava co se nakonec narodi :D

misicka1988
16. dub 2019

@adells U mě se vždy gyňďař trefil - dokonce už před 20 lety ve 20tt potvrdil holku, a narodila se holčička. Pak u druhého těhu v 16 tt kluk, a narodil se kluk, no a teď naposledy od 15 tt holka, a je to holka 😉 Ale sestře před 3 lety tvrdil několikráte doktor že to bude holka, pak změnila doktora protože se stěhovali, a na kontrolním ultrazvuku nový doktor řekl ve 25tt že to je jasný kluk. Že nechápe co ten minulý dr viděl, a ještě se divil. No a má kluka 😊

jancabr
17. dub 2019

Ve 12 tt mi řekla ve snu, že je to holka, týden na to mi doktor na 1. screeningu oznámil 70% holčička a další kontroly holčičku už jen potvrzovaly. Narodila se holka.

karolinamohamed
17. dub 2019

Ahoj, mě řekli takhle brzo holčičku... Pak se to změnilo na kluka asi ve 3-4 měsíci ( ale nepotvrdilo se protože byl vždycky nějak otočenej nebo noha nebo tak). No a v 6 měsíci je to zase přesvědčivá holka.... Za 6 týdnů rodím, tak si říkám že holt uvidím na 100% až bude na světě. Manžel to bere trochu hůř 😂😂

mkrupetra
17. dub 2019

@adells U syna mi před 8 lety ve 20tt řekli kluka a je to kluk😊 U dcery mi před 2 lety řekli na 1.screeningu ve 13tt holčičku (u syna se ve 13tt na screening nechodilo) a je pravda,že já sama jsem byla o holčičce přesvědčená😉(u syna jsem krom rostoucího bříška o těhu nevěděla,u dcery akné,5 měsíců prozvracených..).

soleilll
17. dub 2019

@adells Mně řekli pohlaví obou dětí v 11. a 12. tt na 1. screeningu a obě dobře. Záleží na zkušenostech doktora a kvalitě techniky.

pavlavon
18. dub 2019

@zelenaesmolda to ja taky,ted už by byl holčička modrá 😅

tyna211
5. kvě 2019

Mě v 16tt asi kluk ve 20tt nic neviděli foto 16tt

bayt
5. kvě 2019

Mně řekli kluka, pak holku, a pak už zase jen kluka :D

smajlinka22
5. kvě 2019

Druhého synka mi trefili už v nějakém 12-13.týdnu na screeningu 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru