Caute holky,zajímalo by mě, zda jste se dozvěděla na 1.screeningu pohlavní miminka?Prý je to možné.....
@pampeliska1313 jo tak uvidíme,jen mě to zajímá, mám doma dva kluky a tak by bylo krásné mít holcicku😊děkuji. Jsem jen nedockava😃
ano u všech 4 synů jsem se pohlaví dozvěděla na screeningu ve 12tt a trefili se
@juliemichal super,a nabídl Vam to sám lékař nebo jste se přihlásila že by jste chtěla vědět?4.Syny to je mazec,žádná holčička 😔já mám dva kluky a tak třetí si přejí holcinu tak snad 😄kdyby ne tak budou tři kluci nooo
@nelinice ano vždy jsem se ptala na pohlaví 🙂 mno ani jedna holčička 😀 snad teď to páté nepláňovátko bude ta holčička 😀 nejmladšímu je půl roku a já jsem 7+3 😀
Taky jsem se zeptala na pohlaví, a Dr sice říkal, ať nejsem nedočkavá, ale že nejspíš kluk. A je to kluk i po 3.screningu 😉
Ano, hned v 12tt na I.screeningu u obou miminek 🙂
Mě řekla dr už v 10tt, pak to dlouho nebylo vidět a potvrzeno na 2. screeningu.
@juliemichal ty jo,tak to máte doma eselo😁a proč ne,Aspon je sranda ne?😃
@nelinice ano to máme 😀 ale netuším jak dám ten 13-14 měsíční věkový rozdíl,z toho se úplně klepu ☹ a to o třetího jsme se snažili 4 roky,o čtvrtého 2 roky a teď se nám nestala ani nehoda a taky kojím a otěhotněla jsem 😀
@juliemichal noo asi to bude trochu náročnější, ale stojí to za to že?Hlavně ať jste všeci v pořádku zdraví 😊to je nejdůležitější. Mě tedy už kolikrát stojí vlasy z těch mých dvou rostaku ale tak když jsem dala dva,dám tři 🤣😅🤭silná slova 😆
Ano, byla jsem ve 14tt a doktor říkal, že to vypadá na holčičku... Zeptala jsem se já 🙂
@jako_mala_holka jeee tak super😊také se tedy zeptam😄
@nelinice ano to určitě dáš,já jsem už z těch mých rošťáků šedivá 😀 ale jak píšeš,když dám čtyři,tak dám pět 😀 a v kterém jsi tt?a kolik mají kluci?
@juliemichal no tak já jsem šedivá po dvou,😂to jsi lepší, jsem přesně 12.tyden a klukům je 7 a 11😁
@nelinice a na screening jdeš v kterém tt? 😀 chodí se nejpozději do 13+0 😀 já se asi zítra budu objednávat 😀 já mám skoro 12 letého,skoro 9 letého,pak 4 letého a půlročního 😀 😀
@juliemichal Neni pravda, ze se chodi nejpozdeji 13+0.
Řekli mi pohlaví ve 13+1 na screeningu 🙂
Ja jsem byla ted na screeningu 13+1 a pohlavi mi dr. rekla kdyz jsem se zeptala s tim, ze samozrejme to jeste neni 100%. Stejne tak mi rekli pohlavi u syna na konci 13tt a trefili se 🙂
@juliemichal chodí se mezi 12-14tt
@juliemichal Takhle dnes končím přesně 11.tyden a zítra jsem 11+1😄jsem ale popleta😄a jdu 14.4. No čtyřky jsou mé šťastné číslo tak snad mi řekne že to bude holčička.Byla jsem tam včera,na screening objednaná, vzali mi krav udělali rychlý ultrazvuk a objednali mé na 14.4.tak to probíhalo u mě, asi to má každý jinak😊Tak to je mazec😃jsou aspoň hodný?
Ja byla ve 13tt a u obou těhotenství to vím od prvního screeningu. Pak už jen potvrzovali
@nelinice no tak to mi dej určitě vědět,zda to je ta holčička ♥ budu ti držet palečky ♥
mno já asi půjdu na screen kolem 15.5? 😀 tak jsem taky zvědavá 🙂
a docela poměrně ano,jsou hodní 😀
@juliemichal Dekuji moooc😊urco dám vedet😊To je dobře,že jsou hodný, to já mám dvě zlobila teda nooo,ale když chtěj tak umí být občas hodný noo😅
Pohlaví na 1. screeningu řekli u obou. U syna (prvního) se trefili. U dcery, mě při prvním screeningu, si do mě doktorka ještě vtipně rejpala, že toto na holku rozhodně nevypadá (věděla, že ji moc chci 😂). Pak se do dalšího screeningu pořád točila, tak nešlo nic vidět. Takže až na druhém nám s jistotou řekli, že to bude holka 🙂
Já se to tedy nedozvěděla, ale už jsem to jasně poznala. Doktor to většinou neříká, protože to ještě není na 100%
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Až na dalším vyšetření u gynekologa chvíli po tom. Ale myslím, že pokud požádáte, prcek bude dobře natočenej, možná tam nějaká pravděpodobnost bude.) Ale brala bych to s rezervou a počkala si trochu dýl. Přímo jsem ale zaškrtávala, že bych chtěla vědět pohlaví a nic mi v centru neřekli.)