Hezký den holky. Fotka je ze začátku 15tt, zatím pohlavi nevíme. Ty co máte fotky a víte pohlavi, co byste řekli u mě? Vím že nejsme lékaři ale každá jistě známe tu zvědavost 😊😊 děkuji moc
@anna189 mě doktorka na screeningu říkala když to zkoumala tak že je tam jako kdyby takový ovalek hodně dovrchu a pupečník to nebyl a že u holčičky to není tak viditelný že je to spíš jako tvar meruňky ty stydky pysky. A že mi to pohlaví potvrdí na 100% na druhém screeningu na který jedu 11.9
@kiki1912 taky mám první těhu ☺️ Začínala jsem na váze 48kg, teď mám 52. Doteď nikdo nevěří že jsem těhotná 😂 Dokonce jsem dostala od sestry v nemocnici vynadané, ale já přece za bříško nemůžu 🤷🏼♀️ všude jsem četla ze u hubených jde těhotenství vidět brzo. Těšila jsem se na něj a nemám ho 🤷🏼♀️😂
@kiki1912 když já nevím jestli to nejsou náhodou jen pověry...stejně jako nevolnosti... mám hodně kamarádek co si doslova užívali tehotenstvi a mají holčičky... teď jsi v kolikatem? Já 15tt a bříško jde vidět malinko... mám 50 kg takže spíše vypadám jak po vydatnem obědě možná ani to ne
@kiki1912 Jsem dnes 21+6 .No podle těchto "babskych rad" bych měla čekat chlapečka ale čekáme holčičku 😀
@kiki1912 To je blbost.. Naprostá pověra jako mnoho dalších. Byla jsem 3x těhotná, holka / kluk / holka, a vždy břicho stejně jako přes kopírák 😉
Jak nekdo psal,ze se pohlavi pozna dle bricha,neni to pravda! Ja u obe tehotenstvi mela bricho (na ukatkoveho kluka) a mam dve holcicky. Klidne poslu foto bricha jake jsem mela. A mimochodem pokud chves vedet
@anna189 co cekate,tak me to vzdy vyslo, nacurala jsem do plastoveho kelinku,(nebo do nejake nabodky muzes) a dala jsem lzicku jedle sody, moč nikdy nezacala sumet, takze mi vyšli holcicky,kdyby zacala sumet tak chlapecek. Urcite dej vedet co ti vyslo a pak jak budes mit potvrzene pohlavi,tak zda i u tebe ta moč se sodou funguje
@stef9328 krasne brisko..a fakt typicke pro chlapecka😀
Devcata nam rekli na genetice 12+3 kluka,doktor se tvaril docela suverene...ale ja si myslim ze cekam druhou holku😂😂tak jsem zvedava...zatim je tehu jak pres kopirak s malou..je.mi krasne,stejne chutě jako normalne a spis na sladke,vyzehlena plet😀ale asi teda muze byt tehu stejne,pohlavi jine😂
@jennas Děkuji, ja mela odlišne tehotenstvi, ale v zadnem mi nebylo śpatne, jako bych tehotna nebyla. Uplne odlišne porody, ale oba dva trvali presne 4hod se vsim vsudy! Jsem rada za dve holky, jsem rada, ze to mam za sebou a mam zdrave deti.
Ale to s tou sodou muźete zkusit, me to 2x vyslo. Prvni dcera se az do druheho screeningu nechtela ukazat za boha a jelikoz do porodu byla koncem panevnim tak nikdy mi ji na 100% nepotvrdili. Nojo Lvice
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@anna189 tady tedy pohlavi neni ani trosku videt. Takze tezko odhadovat