Kdy přichází tehotenske nevolnosti? Jsem uplne na zacatku na gyndu jdu teprv v pondeli, obcas mi je zle, ale nezvracim je to normalni? Porad ctu, jak vsichni zvraci a Ja nic😀
@vanesa130 Kolem 9 týdne, ale třeba u první dcery mě bolela jen prsa. Nezvracela jsem nikdy u žádného z mých 3 těhotenství.
Zvracet nemusis 🙂 Ja v prvnim tehu vubec nezvracela, ani nevim, ze by mi neco bylo. Ted jsem v 16tt a mela jsem zhruba od 7tt pocity nevolnosti, nezvracela jsem, ale k veceru jsem jen lezela, bolelo mi bricho a nebyla jsem niceho schopna. Musela jsem po troskach si vzdy neco zobnout, jinak hruza. Drzim palce, at ti nic neni 🙂
@vanesa130 u kazde zeny je to tak individualni...a jak rikas..jsi zeprve na zacatku a uz ti byva obcas zle..takze muze byt i hur a take nemusi. Ja si vzdy tehu uzila...ted u tretiho mi bylo tehotne..ale nikdy ne zle. Proste divne..ale asi jen do 9tt..pak uz dobry.
Mě bylo špatně od 6 do cca 15tt. A když myslím špatně, tak myslím tím, že jsem zvracela každou hodinu :-/ Teď jsem ve 23tt a občas se mi zvedne žaludek, ale už nezvracím 🙂 Zhubla jsem 8 kg. Věř mi, buď ráda, že nezvracíš 🙂
Já nezvracela vůbec. Jen asi od 8 tt jsem měla daleko menší chuť k jídlu a nesnesla jsem sladké. Na začátku druhého trimestru se naštěstí hlad i chuť na sladké vrátil zpět
U prvního tehu jsem za celou dobu zvracela 3x a z toho2x mojí vinou. 🤣 Teď u druhého peklo. Buď ráda a užívej si. Nemusí být špatně. To není nikde psané, že to tak musí být☺️😉
Já také vůbec nezvracela. Začínám 16 týden a cca měsíc mít bylo každý večer jako po flamu,ale ven nikdy nic nešlo 😉
Já jsem teď v 5+4 a zvracela jsem jednou při bolestech dělohy, pak už jen hodněkrát na prázdno. Spíš trpím na bolesti.
Mě třeba "není dobře" už kolem termínu MS...skutečně blbě je mi zhruba od 8-9 tt do zhruba 14 tt... ani ne tolik zvracení, jako pormanentní pocit nevolnosti a příšerná únava. Ale jsou lidi, který jsou v pohodě až do porodu...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@vanesa130 Nemusí přijít vůbec. Já jsem teď v 16 týdnu a zvracela jsem celkem dvakrát😁. Občas mi bylo jen divně, ale jinak jsem se citila v pohodě 🙂