Holky, ženy, jdu s kůží na trh a je mi jasné, že se toho někdo chytne, ale ať. Už asi nemám chuť ani sílu řešit jedovaté komentáře-pokud budou-protože tohle je téma, které si myslím je nutné otevřít.
    Přibrala jsem asi 15 kg. Před čtyřmi lety jsem se léčila se žaludkem/intolerancí lepku, bylo to naprosto šílené a vysilující. Vypadala mi tak polovina vlasů, o stavu psychiky ani nemluvě. Váha lítala nahoru dolů a já stejně na záchod a zpět. Po čtyřech letech se snad ukázalo-snad, nemám ještě všechna vyšetření-že se jedná o zánět žaludku. Bohužel chronický, takže naposledy měsíc zpátky se to u mě v Londýně rozjelo a poslední měsíc řeším jen kapky na žaludek, jaké jídlo ne a jaké ano. Ale pointa je, že prostě potřebuju začít zase žít zdravěji. Dost jsem prasila, co mi lepek povolili a váha šup nahoru. Necítím se dobře, blbě spím, hormony mám jako na houpačce a hlavně si myslím, že to není jen můj případ, ale všech žen v podobném věku jako já-rok před čtyřicítkou.
    Co si budeme (díky Vlasto za upřímnost), žádná beauty blogerka ani fashion blogerka, která udělá díru do světa ze mě nebude a pečení mi taky občas leze krkem, navíc asi jako každá máma často přemýšlím, kdo jsem a kam směřuju a hlavně, kdo budu, až tu holky nebudou? Potřebuju se zaměřit sama na sebe, na svoje tělo a svoji psychiku a začít se zase cítit sama sebou. Nebude to jednoduché, vůbec si to nepředstavuju, jako procházku parkem, ale chtěla bych to sdílet. Ne veřejně, v uzavřené skupině s dalšími ženami, které se cítí podobně, chtějí se cítit líp a můžeme se tam navzájem podporovat.
    Nebudu si tu hrát na profi food blogerku, ale jestli něco řeším poslední čtyři roky, je to jídlo, takže v té skupině určitě budu dávat tipy na to co jím já, jak si plánuju jídlo, jaké užívám doplňky stravy a hlavně zaměřený na hubnutí a celkově se cítit líp, což u mě ruku v ruce jde s jídlem a jak se o sebe starám. Protože mám pět holek a pracuju z domu, mám samozřejmě i další povinnosti, takže organizace hlavně jídla je pro mě strašně důležitá. Jinak si namažu chleba-známe to. No a s tím je samozřejmě spojená i nějaká péče zvenku, dost dbám na složení a pohybuju se řekněme v nontoxic vodách poměrně často. Ale ráda to kombinuju, například na sérum od EL nedám dopustit roky.
    Ale kromě toho bych ráda, aby to byla skupina pro nás, ženy, mámy, které řešíme nějaké osobní věci a chceme je spolu sdílet, poradit si a být tu pro sebe. Takový ženský klub.

    No a otázka na Vás, chtěl by se někdo připojit? Mám to vůbec zakládat? Stačí jen palec nahoru, abych viděla, že je zájem. Tak mi dejte vědět, klidně soukromě.

    apacheeeAMBASADORKA
    Dnes v 07:23    

    Dnes mám pro vás jednu velice milou #dm povinnost - jdu vám představit novou privátní značku
    ❤ HALLOHEBAMME ❤

    Tuto značku vyvinuly ve spolupráci s dm zkušené porodní asistentky Marie a Anja a najdete v ní pečující produkty, které vás budou provázet nejen v době před porodem, ale i po něm.

    Produkty HALLAHEBAMME byly vyvinuté s odbornými znalostmi a láskou, usnadňují každodenní péči o jemnou dětskou pokožku i o vás samotné. Od ochranných krémů, které pečují o citlivou dětskou pokožku přes masážní oleje, které přinášejí uvolnění a pohodu, až po přírodní poporodní vložky, které poskytují spolehlivou ochranu a komfort maminkám po porodu.

    Značka HALLOHEBAMME je tu, aby vám poskytla tu nejlepší péči a podporu v těchto výjimečných fázích života.

    A vy na Modrém koníku se brzy můžete těšit na představení nové značky, jednotlivých produktů, recenze těchto novinek a také na soutěž se značkou HALLOHEBAMME 🎁

    modrykonik
    Zpráva byla změněna    Dnes v 05:34    

    Ahojte, dámy 🙂 v naší akci najdete i špičkový kočárek Thule Urban Glide 3, kterému jsme s čistým svědomím dali nálepku „dokonalý kočárek pro aktivní rodiče“. Zde ho najdete 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE 🎉 za nejlepší cenu na trhu navíc nadupaný příslušenstvím ZDARMA. Pojďme si říct, proč je tak skvělý:

    - 🏃 Běh a sport: Ideální pro rodiče, kteří milují běh a sportovní aktivity. Tento kočárek je navržen tak, aby zvládl i náročnější pohyby – prošel velmi speciálním testovacím postupem, díky kterému splňuje přísná kritéria dle normy EN 1888-3 „Kočárek pro sportovní aktivity“.
    - 📏 Vyšší rodiče od 170 cm: Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukojeť a nastavitelná výška dělají tento kočárek ideálním pro vyšší rodiče.
    - 🌟 Popularita značky: Thule je značka známá pro svou kvalitu a spolehlivost, oblíbená mezi aktivními rodiči po celém světě.
    - 🔧 Lehký a odolný hliníkový rám: Poskytuje skvělou kombinaci nízké hmotnosti a vysoké odolnosti, což zaručuje dlouhou životnost a snadnou manipulaci.
    - 🛑 Ojedinělá ruční brzda: Tento kočárek je vybaven ruční brzdou, která je vhodná pro praváky i leváky, čímž zvyšuje bezpečnost a pohodlí při jízdě.
    - ✋ Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukojeť: Zajišťuje pohodlné a přirozené držení, čímž snižuje únavu na delších procházkách nebo běhu.
    - 🚶 Dá se táhnout za sebou: Praktická funkce, která umožňuje kočárek jednoduše táhnout za sebou, což je skvělé například při přesunech přes letiště nebo nákupní centra (viz foto v popisu).

    Využijte naší nabídku a zažijte nezapomenutelná dobrodružství! Nakupujte zde 👉👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE 🎉

    #aktivni_zivotni_styl #kocarky_pro_aktivni_rodice #thule #abcdesign #careterolima #janetrider #batohmamaleto #nejlepsi_ceny #eshop_modrykonik

    (6 fotek)

    Ženy, prosím u jaké pojišťovny máte pojištěný barák ? 😉

    Názor na antikoncepci pro děvče 16let?
    Předem děkuji za komunikaci

    🎉 Skvělé zprávy! 🎉

    Dostáváme od vás úžasnou zpětnou vazbu na naše doplňky – batoh, bambusovou deku i organizér na kočárek, a to nás inspirovalo! 🎁 Proto jsme se rozhodli přihodit tyto oblíbené kousky ZDARMA k vybraným kočárkům THULE, protože víme, že to nejsou jen doplňky, ale skuteční pomocníci! 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    ✨ Batoh: Praktický, univerzální, dá se zavěsit na kočárek a je tak stylový, že jej oceníte i na delší procházky či výlety, nejen během kočárkového období.

    ✨ Deka: Měkoučká jako obláček! Nejen vaše miminko, ale i vy se budete chtít do ní zabalit na chladnější dny. 🧸

    ✨ Organizér: Černý, univerzální a maximálně praktický! Vejde se do něj vše, co potřebujete, a ještě vám nijak nenaruší design kočárku. 🎯

    Ať už plánujete procházky po městě nebo dobrodružství v přírodě, tyto doplňky zpříjemní každou chvíli! Neváhejte, tato nabídka je limitovaná – ideální pro podzim i zimu. ❄️👶👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    🚨 VELKÁ KAMPAŇ NA KOČÁRKY THULE V E-SHOPU MODRÉHO KONÍKA! 🚨
    Tu 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    Maminky, teď je ten správný čas! 💥 V našem e-shopu vám od dnešního dne nabízíme nejlepší ceny na trhu na vybrané modely kočárků THULE a skvělé akční sety zcela ZDARMA! 🎁
    💙 K vašemu novému kočárku THULE přidáme:
    - batoh
    - deku
    - jídelní nádobí
    - nebo stylový organizér.

    👉 Potřebujete poradit? Naše odbornice Ľudka je vám k dispozici na poradna@modrykonik.com.
    👉 Stále platí, že při reklamaci dostanete od nás kočárek k zapůjčení zdarma.
    👉 Doprava je zdarma.

    Neváhejte a objednejte již nyní! Tato akce je limitovaná, tak si nenechte ujít příležitost pořídit si ten nejlepší kočárek pro váš aktivní životní styl s miminkem! 👶✨
    Vybírejte 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    #thule #aktivny_zivotny_styl #nejlepsie_ceny #eshop_modrykonik

    (3 fotky)

    Ahoj holky,nemáte prosim tip na učebnicu angličtiny nebo nejaký pracovný sesit pro úplne zacatecniky? Chcem s malým procvicovat nejakou zaujímavou formou,je prvák..s angl.jen začína.. ale nechci používať tablet atd..a hodina raz do týždňa ve skole mi prijde dosť malo🤔

    Zdravím holky, neprebyvaji někomu bodíky do Alberta? Byla bych opravdu ráda, než se to u nás zase všechno vyprodá😁 díky

    Nevíte něco o fujarka22?

    🪟 Lékařské okénko 🪟
    Beru Letrox 100 každý den ...
    Mohu nahradit Letroxem 125 v režimu 4 dny Letrox, 1 den volno, 4 dny Letrox, 1 den volno ...?
    Ne dlouhodobě, měsíc max.
    Co a jak to může ovlivnit?
    Díky za vysvětlení. 🌷

    Za naše město ♥️

    Je tady někdo,kdo má doma vymalované pokoje béžovou barvou?(světlou)
    Nejlépe celé,ne nejen jedna zeď. Mohla bych poprosit případně o foto? Klidně do zprávy. Díky

    Hudebně pohybová přípravka ❤️❤️

    apacheeeAMBASADORKA
    17. zář 2024    

    Víte, že je již v platnosti nový Journal ( platnost od 12.9. do 9.10.) a s ním přichází i nové personalizované eKupony z kategorie Péče o dítě 👏

    Ve svých aplikacích tak mohou členové věrnostního programu najít:

    🛒 30× více bodů za lib. mn. produktů značky MAM

    🛒 30× více bodů za lib. mn. produktů dětské kosmetiky značky NIVEA BABY

    🛒 15× více bodů za lib. mn. produktů značky babybio**

    🛒 30× více bodů za lib. mn. produktů značky Gerber

    🛒 30× více bodů za lib. mn. kaší značky HiP

    Tyto kupony obdrží vybraní zákazníci na základě svého nákupního chování a každý kupon lze za dobu trvání akce použít pouze jednou 🛒

    A k čemu vůbec body a vícenásobné kupony slouží?
    🍀 Nákupem produktů za 1 000 Kč získají členové věrnostního programu dm active beauty 40 bodů. S aktivovanými eKupony na 30násobné body pak ale získají celkem 1 200 dm active beauty bodů, což představuje slevu 300 Kč na příští nákup.

    #dm #kupony

    Mate prosím zkušenost se SEDACIM KLÍNEM? Mám na mysli napr toto: https://rehabilitacni-pomucky.heureka.cz/yate-r...
    Co brát a proč? Vyšší (10cm)/ nižší? Je rozdíl v materiálech?

    Taky máte někdo prvňáčka, který má domácí úkoly namalované přímo v pracovním sešitě znakem domečku (jiným) a jinak žádný úkolníček, žádná aplikace... takže doma pak listujete všechny sešity a hledáte 🏠???

    Kde prosím objednat neovocne stromy? Mate dobrý tip?

    🙏🙏🙏🙏

    modrykonik
    Zpráva byla změněna    16. zář 2024    

    Připravte se! Do naší nabídky přibude speciální akce na kočárky THULE. Nejenže nabízíme nejlepší ceny, ale přibalíme také spoustu užitečného příslušenství – deku, batoh, jídelní nádobí či organizér na kočárek. 🚀 Zůstaňte ve střehu, začínáme již brzy! 🎉

    Co jste prosím kupovali nebo kupujete osmiletým holčičkám k Vánocům? Přání jsou, ale potřebuji více tipů i na nějaké drobnosti🎄