konik_testuje
24. říj 2022
1794 

Zkušenosti s hracími sety schleich® HORSE CLUB

Sledovat dětskou hru je úžasná podívaná. Představivost jede na plné obrátky, fantazie se propojuje s realitou, a na podlaze dětského pokoje se odehrávají ty nejkouzelnější příběhy. Děti si mohou hrát, jak dlouho chtějí, a během hry dokáží, cokoliv si zamanou. Od představ je jen kousek ke snu, a od snu jen krok k jeho splnění. Pokud vaše ratolesti doma sní svůj dobrodružný sen plný elegantních koní, atraktivních stájí a dobrodružství prožitých z koňského hřbetu, nezmeškejte toto testování, které je pro vás jako stvořené.

Co budeme testovat

Hrací sety a figurky schleich® probouzí v dětech představivost a samostatnost. Dokonce i odborníci s tímto tvrzením souhlasí! Figurky schleich® jsou modelované s velkým důrazem na detail a vypadají téměř stejně jako skuteční tvorové. Právě proto jsou naprosto dokonalé pro vzdělávací hry.

Elegantní koně, atraktivní stáje, velké výběhy, kavárna pro jezdce a jízdárna v Lakeside… schleich® HORSE CLUB je skutečným rájem pro jezdce na koních. Ve světě HORSE CLUB sledujete dobrodružství čtyř nejlepších kamarádek s jejich jedinečnými koňmi.

Hrací set Kavárna pro jezdce schleich® HORSE CLUB2 - V kavárně pro jezdce z kolekce schleich® HORSE CLUB dostaneš ten široko daleko nejlepší jablečný koláč. Skvěle si ho vychutnáš společně s nejlepšími přáteli ze stáje. A díky terase se k vám mohou připojit i vaši koně! Vaši přátelé s kopýtky samozřejmě dostanou vlastní chutnou hostinu, která se podává ve žlabu. Zajímalo by mě jestlipak chutná stejně dobře jako dort?

Hrací set Mobilní veterinární stanice s hannoverským hříbětem schleich® HORSE CLUB 2- Tu, túúú! Při dovádění se někdy stane, že se jedno z hříbat zraní. Naštěstí tu máme mobilní veterinární stanici z kolekce schleich® HORSE CLUB, která je na místě během okamžiku. Obratně navede zvířecího pacienta do mobilního rentgenu a zvedne palec nahoru - nic zlomeného! Po léku proti bolesti a spoustě mrkve hříbě už zase skáče přes kaluže.

Hrací set Box pro koně s Tori a Princess HORSE CLUB1 - Koňský box s Tori a Princess ze schleich® HORSE CLUB je dokonalé odpočívadlo pro Princess, překrásnou klisnu fríského koně, a nabízí spoustu úžasného příslušenství. Byl zařízen s veškerou láskou. Stuha pro vítěze, zlatá medaile a pohár ukazují společné jezdecké úspěchy plně pohyblivých figurek Tori a její Princess, překrásné klisny fríského koně. Stěny boxu jsou vyzdobeny překrásnými nálepkami, které lze libovolně popisovat. Střecha je odnímatelná a slouží zároveň jako samostatný přístřešek. Uzda, otěže a sedlo jsou po ruce pro příští trénink – a nechybí ani odměna v podobě mrkve. Zatímco klisna spokojeně stojí u krmicích jeslí a napajedla, peláší legrační čivava Beauty, která patří Tori, kolem krabice.

Koho hledáme

Na toto testování hledáme maminku, která rozumí dětské hře a vidí v ní víc než jen chvíli klidu pro sebe. Chápe důležitost představivosti, kreativity a vyprávění příběhů při dětském hraní. Pokud jsi maminka malé milovnice koní ve věku 5-9 let, znáš produkty schleich® a umíš ocenit jejich schopnost probudit v dětech představivost a samostatnou hru, hledáme právě tebe. Samozřejmostí je ochota podělit se o svoji recenzi a fotografie z testování s námi na Modrém koníku.

Jak se zapojit

Pokud ses v popisu výše našla, stačí, když napíšeš do komentáře pod tento článek, proč bychom na testování měli vybrat právě tvou dceru. Přesvědč nás, že ona je tou nejlepší kandidátkou. Klidně připoj i fotografii a nezapomeň napsat, kolik je jí let.

Čas na zapojení se do testování máš do neděle 30.10.2022 Následně vybereme 5 maminek, které oslovíme interní poštou.  

Těšíme se na komentáře a držíme vám palce!

konik_testuje

#test_schleich_horseclub

Vendulka je devítiletá holčička, ale protože se narodila s Dawnovým syndromem je rozumově někde mezi 7-8 rokem. Ráda si hraje s domečky, koníky a malinkými panáčky. A protože jsme sami dvě, dělám ji v jejich hrách parťáka . Díky svému postižení má malou představivost, kterou do her dodávám a ona se jí učí. Milujeme koně, na hračky Horse Clubu se koukáme, ale finančně na ně nemáme a tiše doufáme, že nám je přinese Ježíšek ❄️❄️

24. říj 2022

Moc rády bychom se zapojily do testování a vyzkoušely hrací set "Kavárna". Dcerce je 9 let a má neuvěřitelnou fantasii. Někdy možná až moc. Chce být spisovatelkou a ve všem co dělá je nějaký příběh. Ať už si hraje s hračkami, maluje obrázky, nebo píše své mini knížky. Hrací set Kavárna by se jí určitě líbil, protože skrývá velké množství komponentů, které k novým příběhům přímo vybízejí. Navíc jako bonus je u kavárny i figurka koníka. Dcerka koně a všeobecně zvířátka naprosto miluje.

24. říj 2022

Proč byste měli vybrat naší Kristýnku? Protože miluje všechna zvířata a aktuálně u nás nejvíce frčí právě koně. Až vyroste, chce být veterinářka 🤗
Navíc tento týden slaví své 7 narozeniny a kde jinde je bude slavit, než u koní. Takže oslava bude u koní, dort bude samozřejmě také s koněm a mezi dárky nebudou chybět koníci právě od značky Schleich. Tuto značku jsme si v poslední době velmi oblíbily jak já a Kristýnka, tak i naše nejmladší 3 letá Adrianka. Holčičí hry se zvířátky plné nápadů a fantazie jsou u nás na denním pořádku ☺️

24. říj 2022

Dcera má necelých pět let a jezdí na koni se mnou. Vždycky volá maminko na skok, na skok, cvalej! 😁 Kavárna by nám udělala velkou radost, protože máme rádi i kafickovani. Spojila bych to i s hraním v senzory boxu, které moc ráda pro dceru pripravuji

24. říj 2022

U nás jsou koníci, poníci a jednorožci u holek na prvním místě. Mladší Zuzanka má 5 let, často si hraje na ošetřování koní a zavázané koníky máme všude. Starší dcerka má 9, kromě koní ji hračky už moc neříkají,ale koně miluje, kromě hraček miluje knihy o koních. Testování by jim udělalo velkou radost!

24. říj 2022

Moje 8 leta dcerka Schleich koniky naprosto zboznuje. Ke kazde prikezitosti si neco od Schleich preje. Kone miluje i zive a i hobby horsing, takze u nas Schleich frci denne a testovani by pro ni byla ta nejlepsi vec, kterou by vzala velmi vazne a od testovani by bylo tezle ji vubec dostat😉 prikladam foto casti jeji konske sbirky

24. říj 2022

Mám tři dcery (11, 9 a 4 roky) a čtyři koně. Ty živé... Těch neživých je u nás tolik, že to fakt nikdo nespočítá. Koně jsou v naší rodině číslo jedna a tak nějak všechno, kolem čeho se náš život točí - ať už jsme s koňmi v lesech, na závodech, nebo si doma hrajeme s těmi hračkovými... Myslím, že víc koňskou rodinu než je ta naše by jste sháněli hodně špatně...

24. říj 2022

Za náš Dolly Ranch bych si přála tuto sadu pro svou dceru. Jmenuje se Laura, je jí 6let a doma má 5 živých koní, o které se pravidelně stará. Tu činnost miluje snad více, než ježdění jako takové ❤️ Se svým mladším bráchou Mikym si doma hrají právě s neživými koníky. Milují stavění ohrad a nových stájí, Mikulášek ji dělá pravidelně převozce koní se svým přepravníkem.

24. říj 2022

Pětiletá dcera má ráda koně a i hráčky

24. říj 2022

Dcera (7 let) by byla z tohoto testování nadšená, protože zrovna výrobky od Schleich si přeje k Vánocům. Přibyla by jí tak další parta do té, kterou už má. A ačkoliv má od Schleich jen 3 koně a jezdkyni, zbytek jsou koně příp.jednorožci jiných značek, vyhraje si vždy se všemi dohromady.

24. říj 2022

Nase dcera 5 let miluhe zvirata, stavi si farmy a vyuziva se ve veterinarstvi.
Byla by nadsena z moznosti testovani nektere z techto Schleich sad

24. říj 2022

Mám dvě děti. Terezka má 8let a Martínek 5let. I když je testování určeno především pro holčičky, nemyslím si, že by to kluka nebavilo. Martinek miluje přesně tento typ hraček. S Terezkou si spolu rádi hrají s domečkem pro panenky apod. Oba milují zvířata. Od značky Schleich zatím nic nemáme. Ale radost by to udělalo obrovskou a věřím, že bych se díky testování i já leccos přiučila. Je totiž velmi krásné pozorovat děti při hře. Co vše jim jejich fantazie dovolí. A kam až za jakým dobrodružstvím dovede.
Rotku s koněm nemáme, ale myslím, že Bohouš ho celkem slušně supluje. 😊

24. říj 2022
apacheee
AMBASADORKA

Škoda, že je tohle testování limitováno jenom holčičkami, vždyť tohle jsou krásné hračky i pro kluky

24. říj 2022

U nás by testovala celá rodina, podobné hry milujeme, často stavíme třeba zoo přes celý pokojíček. Děti mám obou pohlaví v různém věku (0-7 let) 🙂 navíc koně milujeme, muž je choval u baráku, ale bohužel sme se museli stěhovat do města a s dětmi už na koně není tolik času, tak nám chybí a kompenzujeme si to aspoň hrou s těmi umělými :D Je pravda, že se u nás do podobných hraček investuje ve velkém, děti s nimi vymýšlí různé příběhy a maminka se ráda zapojí :D

24. říj 2022

Nemám sice dceru ale syna který si rád a krásné hraje. Můj syn koníky miluje, a můžu teda říct že já jsem se hned zamilovala a hrála bych si jako malá se vším. Nejvíc je ten domeček s židlička a, to je Topka.

24. říj 2022

Ja mam sice kluka, skoro 7 let, ale kone ma taky strasne rad. Kupovali jsme mu lego, ale nakonec ho vic uchvatil dum pro panenky, ktery meli ve skolce. Ma logopedicke problemy, takze delame spoustu cviceni na rozvoj reci a vlastne i hrube motoriky. Takze prave takovehle hracky se snazime u nej preferovat a vymyslime ruzne pribehy k vypraveni.

24. říj 2022

Naše velká milovnice koní Adélka (5 let) by z testování produktů Schleich byla nadšená. Pravidelně do pony klubu docházíme, na každé akci s koníkama musíme být a všude se svést. A je jedno, zda je koník živý nebo plastový 😉 A doma? Každá barbína a panenka je zdatná žokejka a takto si vydrží hrát hodiny! Letos snad pod stromečkem najdeme velkou jizdárnu.

24. říj 2022

Moc bych si přála testovat jeden ze setu s mou šestiletou dcerkou, která je velmi hravá a zrovna koniky Schleich si přeje od Ježíška. Stejně tak živé koniky má moc ráda a využije každé příležitosti se na nich svézt. Testování by udělalo radost nám oběma, protože bych se do hraní s ní ráda zapojila a pozorovala ji při vymýšlení různých situací a příběhů.

24. říj 2022

Dcera 3,5mesicu si ráda hraje s koníčky ale takové krásné stáje nemáme. Ráda si hraje na parkůr preskakuje s nimi různé překážky ty vytváříme z kostek když si hraje na zoo tak jim da seno vodu a hrebinkem he češe urcite by ji rakova sada udělala radost. Chodíme se dívat i na živé ale z nich má velký respekt

24. říj 2022

Dcera má 6 let, na páté narozeniny měla dort se Schleich koníky a hraje si s nimi dodnes. ❤️ Příští rok se chce přihlásit do místní jízdárny do kroužku, protože koně má opravdu moc ráda.
Budu ráda, když dceru vyberete, byla by z krásného dárků nadšená. 🌼

24. říj 2022

Ahoj. Mám dvě holčičky ve věku 4 a 6 let, které si spolu rády vyhrají na koberci s koníky a dělají různé ohrady.

24. říj 2022

Ahoj. Dcera má čertvě 6 let. Miluje koně, máme jich plnou bedýnku. Ráda z kostek staví různé stáje, překážky. Dává je jako do výběhu. Její hra je promyšlená a moc hezká. Schleich koníky jsme kupovali neteři. A ta si je stráží do teď (puberťačka).

24. říj 2022

Moje děti koníky milují, jejich teta jezdí parkour, na který se chodíme pravidelně koukat a fandit. Po jejím úraze si doma často hrají na veterináře, testování mobilní veterinární stanice to je pro děti jako stvořené. Doma máme velkou stáj, závodiště a velkou sbírku koníků od Schleich. Ve sklepš už čeká i advetní kalendář od Schleich. Není to sice zrovna levná záležitost, ale ta propracovanost a detaily stojí vážně za to ♥ Ráda by testovala dcerka Evelína 8,5 syn Štěpánek 5 a nejmladší Leontinka 3.

24. říj 2022

Moje dcera miluje Schleich a máme ho doma už spoustu. Je jí 9 roku a se Schleichem si hraje už asi 5 let. Když za ní přijdou kamarádky,tak je celý pokoj přeměněny na ohrady s koňmi a se zvířátky. Teď už si se Schleichem hraje i mladší,3 léta dcerka,takže u nás je to opravdu TOP hračka! Teď si dcerka přeje take adventní kalendář,který vypadá moc hezky.

24. říj 2022

Juuuuuu, tak to by dcerka (7,5) byla nadšená 🤩
Je velkou milovnicí koní a zvířátek Schleich. Popravdě si tak i já plním svůj dětský sen. Hra s koňmi Schleich nás vždy hezky propojí. A přidal by zajisté i mladší syn. Otestovali bysme i venku v přírodě, jelikož to má na podzim velké kouzlo a koníkům se tam líbí ☺

24. říj 2022

Dceři jsou 3 roky a miluje zvířátka, obzvláště koně. Často chodíváme na procházku k místním stájím, i když jsou 2 kilometry daleko, neváhá to celé odťapat, aby si mohla koně prohlédnout pěkně zblízka. Z této hračky by byla nadšená.

24. říj 2022

Dcerce Viktorce je 6let. Letos po prohlédnutí všech vánočních katalogu z hrackaren poprve vyhrály na plne čáře hračky Schleich. Babicka s dedou maji jednoho konika Dukatka takže by konici Schleich u nas měli obrovský úspěch a pomohli byste Jeziskovi zajistit více sad 🙂

24. říj 2022

Moje dcera má 8, teprve letos začíná objevovat krásy námětových her s figurkami, proto myslím, že je ideální kandidátkou. Nejvíce ji baví skutečný svět, takže péče, děti, vaření.

24. říj 2022

Moje pětiletá Gábinka je milovnicí všeho co ržá. Nemusí jít o koně živé, stačí i houpací koník jejího brášky nebo plastové hračky u babičky, s nimiž jsem si hrála jako malá já. Jakmile je někde na výletě nebo akci projížďka, stojí první v řadě na svezení. Po Vánocích má narozeniny, takže Ježíšek přinese poukaz na projížďku na ponikovi. Značku známe, ale zatím od ní nic doma nemáme.

24. říj 2022

Mám doma dvě holčičky, které milují koně. Máme doma různě velké a zbarvené koně. Asi to holky mají po mě. Koně jsou mou vášní a moje zlatíčka to podědily. Mají 6 a 3roky. Koníků u nás nebude nikdy dost!

24. říj 2022

Mojí dceři Sárince je 9. Koníky Schleich objevila letos v létě díky kamarádce, a k Vánocům si přeje Horse club karavan. Takže by z testování měla obrovskou radost.

24. říj 2022

Mám doma dvě děti ve věku 5 a 8 let... Které milují koně jednorožce atd ..

24. říj 2022

Ahoj, také bych se ráda zapojila do testování s našimi holčička mi - Eliška (6) a Angelinka (4) jsou úžasné ve vymýšlení kdejaké hry a mnohdy koukám, jakou hru jsou schopny vymyslet. Koníci i jednorožci u nás frčí na všechny způsoby a jsou schopny osedlat i velrybu 😄 Dříve jsme testovali bezkontaktní teploměr a i dnes si rady samy změří teplotu. Věřím, že by je bavilo i toto testování, protože jejich představivost jim otevře mnohé obzory v budoucnu a investice do budoucnosti se vždy vyplatí. V příloze přikládám foto, na kterém holčičky malují lístečky vodou z kaluže na stole. Dana

24. říj 2022

Jelikoz mame 6deti,tak u nas by testovali asi vsichni,ale nejvice dcera,ta ma kone moc rada,jen bohuzel doma mit zadnyho nemuze,tak by si hrala alespon s temito...zatim se tesi,az dospeje a kone sj poridi,tak uvidime,zda ji to vydrzi☺️

24. říj 2022

Moje dcerka Sofinka 5 let by rada testovala tuto hračku, miluje koníky a rada si s nimi hraje.

24. říj 2022

Dobrý den, mám dcerku Terezku je jí 5let a koně miluje. Jsem vedoucí kroužků pro děti s rodiči a vyučuji i jízdu na koni. Figurky a postavičky schleich jsou úžasné, realistické a my si s nimi dokážeme hrát hodiny

24. říj 2022
24. říj 2022

Mám doma přesně devítiletou dceru, která Schleich miluje. Obzvlášť koně, stáje. Kupujeme ale i figurky ostatních zvířátek, se kterými si hraje zase syn. Koně byly jedinou z mála hraček, se kterými si mohla hrát, když byla dva a půl měsíce upoutána na lůžko. Teď už je díky bohu pohyblivější a může si hrát na zemi se vším vybavením co už má. Byla by jistě šťastná, kdyby dostala příležitost testovat i něco dalšího . Na fotce narozeninový dárek v době, kdy musela jen ležet.

24. říj 2022

I pro naši petiletacku je nejhezčí pohled na svět ze hřbetu koně. A miluje i ty nezive🙂.

24. říj 2022

Dobrý večer.
Dceři Karolínce bylo letos v březnu 9let. Miluje zvířatka. Minulý rok byla u nás ve městě akce s možností projížďky na koni. V ten den mi dcera řekla, že se ji splnil sen, protože se mohla na koni svézt. Věřím že hrací set od schleich® HORSE CLUB by ji radost udělal ☺️

24. říj 2022

Krásný den, naší dceři Nelci je 7 let. Sbírku Schleich už má docela obstojnou. Nejvíc mě baví že všechny koně má pojmenované podle koní dědečka. Nelca jich má 52 a děda 88 živých koní. U koní tráví volný čas a když není počasí na pobyt venku tak si hraje doma se svyma

24. říj 2022

Dcera miluje koně jak živě tak i jako hračky 🙂

24. říj 2022

Mladší syn má 6 let a miluje koníky. Už tak tři roky ho to baví a přeje si nové. V jeho sbírce nechybí ani koníci Schleich. Ty má asi nejradši. Já je taky ráda kupuju, jsou to kvalitní a propracované hračky do detailů. Na koně má i svůj kufr s koněm. S koňmi i spí, má několik plyšových koní. Tohle testování by ho hodně potěšilo.

24. říj 2022

Mám dvě dcery 5 a 2,5 roků a určitě by si se sadou vyhrály obě.Obě mají rády zvířátka, často jim a panenka něco vaří,připravují piknik. Set s kavarnou by se jim moc líbil.

24. říj 2022

Dcerce je pet, miluje koniky, poniky, jednorozce. Aktualne chodime s braskou na hipooterapie a dcerka moc rada koniky pozoruje a hladi. Pry by rada jednoho domu. To ji bohuzel splnit nedokazeme. Ale krasna hraci sada by se ji urcite moc libila. Mame jednoho konika Schleich s jezdkyni a krasne si s nim vyhraje. Tyto hracky jsou, bohuzel pro nas, dost drahe. Urcite by u nas bylo moc radosti. S dcerkou by si vyhral i syn. Dekuji

24. říj 2022

Alička - pětiletá usměvavá holčička s neuvěřitelnou představivostí. V její hlavě se rodí úžasné příběhy a já miluju poslouchat její dialogy, které vede s plastovými zvířátky a panenkami. Z kusu hadru vytvoří šaty pro princeznu, z pár dřívek a šišek stáj s koňmi. Myslím, že by vám vystřihla parádní a upřímnou recenzi (já bych to jen sepsala 😁).

24. říj 2022

Nemám doma divenku, ale kluka ve věku 6 let a rozhodně by byl z těchto hraček nadšený. Doma již máme ohradu pro koně, box na umývání koniku a stáje, a i když je to kluk, tak to patří k jeho nejoblíbenějším hračkam.

24. říj 2022

mám doma dceru-to nejvýše na fotografii.-).-)věnuje se voltiži od malička-jezdíi závozdně-letos 5.místo na MČR a je velký fanoušek koní.testování by jí udělalo neskutečnou radost-do koní je zapálená jak nejvíce to jde,již pomalu předává zkušenosti i své sestřenici .-)nejvíce by se jí asi líbila kavárna

25. říj 2022

Mé dvé dcery( Eli bude mít 5 a Kiki 9 let) jsou těmi nejlepšími adeptkami právě na toto testování. Tyto hrací sety jsiu pro ně jako stvořene🙂Nejenže si denně hrají spolu na role veterinářek, maminek, učitelek, ale také obě dvě milují koně a značka Schleich má u nas vyznamne misto!

25. říj 2022

Tak já mám sice dceru (2 roky), ale můj syn si začal konečně hezky hrát a tvořit a představat si, povídat si při hře. Zatím převážně s hračkami Bruder, ale neteř má hromadu jednorožců Schleich a vůbec celkově takových věcí a synovi se to velice líbí a pokaždé se do té hromady zabori. Přál by si to k Ježíšku, ale manžel je proti 🤦‍♀️ Prej je to holčičí hračka. Tudíž výběr pro testování by nás moc potěšil. Syn se jmenuje Pavlík a bude mu v lednu 7.

25. říj 2022

Ahojky Mám dceru Berušku. Rada tvoří staví a miluje zvířátka. Chceme zkusit máme zkušenosti jen z legem a to ji ještě moc nejde a duplo je už zas na ni příliš dětské. Rádi bychom zkusili a otestovali jestli ma smysl pořizovat i další sety od vaši značky.

25. říj 2022

Dcera Nikolka (7let) je velkou milovnicí koní,chodí i jezdit na opravdového koně.Miluje hraní s koníky Schleich a s jejich stájemi.Hru si společně moc užíváme,stará se o ně jako o opravdové koně.

25. říj 2022

Testování bych ráda využila pro svou dceru 6 let, děkujeme za možnost se přihlásit. Kristýnka je velmi hravá a do detailu si dokáže přizpůsobit svou představivost, až mě to někdy děsí, jak moc 🙂 Miluje koně a zvířátka celkově. Nikdy tedy ještě neměla možnost se svézt na tom opravdovém. Tak třeba formou hry 😀

25. říj 2022

Testování bych využila pro svoji 8letou dcerku ,která koně přímo miluje a chodí za nimi..tohle by byl pro ni ten nejhezčí dárek k testování..

25. říj 2022

Testování bych využila pro svoji 13-letou dcerku je to velká milovnice koní,a ráda se o ně stará ☺️.S testování by byla velmi nadšená ❤️

25. říj 2022

Testování bych předala své sestře emicce miluje kavárny a čajovny je na denim pořádku že si hraje na čajové dychanky a papa u toho zákusek tudíž by se jí kavárna líbila 🙂 4 roky

25. říj 2022

Holčičky mám 2 (4 roky a 9 let) a k tomu se u nás střídá kupa kamarádek, které figurky koníků prohání po bytě i zahradě. Myslím, že u nás by byl test důkladný, s obrovským zápalem i nadšením 🙂

25. říj 2022

Mám 2 holky. Jednu 3 letou a druhou skoro 7 letou. Máme doma koně. Jezdí od půl roku a milují koně jak živě, tak hru s nimi. Určitě by hračky důsledně otestovaly a já bych se k nim s radostí přidala 🙂

25. říj 2022

Moc rádi bychom se zapojili do testování MOBILNÍ VETERINARNÍ STANICE protože naše dvě děti i kdyš jsouvto kluci 🧑🧑a jedna slečna👧7 let a dva krát pét let 5 let a nejmenší 👶1 rok milují zvířatka a pořád si s nima hrají na doktory obvazují je,davají jim inekce a krásné si hrají proto by nás potěšilo tuhle krásnou hračku testovat,jako sourozenci by si s tím krásbě vyhráli a pro jednoho z nich by to bylo splnéné přání

25. říj 2022

Mám doma velkou milovnici koní, den bez hraní si s koníky a stájemi nebo bez návštěvy stáje s živými koňmi je to prostě promrhaný den. S koníkama si hraje, o koních si čteme, za koníkama jezdíme do stájí a furt je toho málo, Je i starostlivá a citlivá, takže bych se ráda viděla si společně pohrát na veterinářku ve veterinární stanici, trochu zabřednout do tohoto tématu a rozšířit obzory, úplně super mi přijde podrobný popis koně na zadní straně vozu. Je to i povolání, které bych ji chtěla přiblížit - s její láskou ke zvířatům a s její starostlivostí, kdo ví? Magdalénka (v prosinci 6 let)

25. říj 2022

Dcerka 5 let (12.12. Bude mít) si nehraje s panenka a, ale její nejoblíbenější je koberec s cestou, kde si může dát domečky, zvířátka, figurky, autíčka(moooc aut) máme jedno nákladní i pro koně a s tím si hrajeme dlouho.. Samozřejmě musím u toho být já, tatínek nebo babička a společně si hrajeme na farmu, na prodej zmrzliny, na bouračky, někdy do toho musíme přidat i vlackodrahu. Určitě by to dcerka řádně otestovala společně s námi a se stejně starými sestřenice, které koníky také milujou, takze by nebylo nadšene jen jedno dítě ale rovnou tri💪🙂 takové hračky mají vždy nejlepší úspěch. Jenom nevím, aby si pak domu neprala i toho živého koně 😅

25. říj 2022
25. říj 2022

Emičce bude 5 az v listopadu, ale miluje zviratka a ted mame i obdobi koniku, poniku a jednorozcu. S figurkama si dokaze vyhrat hodiny, vymysli pribehy a situace ktere ma okoukane z bezneho zivota. Ted kdyz byla Velka Pardubicka, meli jsme take prekazky na trase a behali jsme zavody. Jeste ze na sazky je jeste mala 😂. Konici s nami jezdi vsude v batuzku, chodi s ni do skolky a maji boxy z lega. Z takoveho testovani by byla opravdu nadsena

25. říj 2022

Ať už jde o koníky Schleich, barbíny, lego friends nebo duhové jednorožce, fascinuje mě, jaé světy dokážou postavit a příběhy vyprávět naše tři děti. Nejstarší, devítiletá, do hry nejčastěji zapojuje barbíny a koně, prostřední, sedmiletý syn přidá lego a zvířátka, a nejmladší, čtyřletá holčička navlékne do princeznovských šatů i sebe, přinese dřevěné hasičské a policejní auto a po odvyprávění příběhu zatančí a zatancuje. A když se do hra podaří ještě zapojit vaření a gasronomii, což je svět našeho tatínka, to pak na skutečný hlad ani není čas. Takové testování bychom si užili celá rodina! A nejraději samozřejmě Tomovu kavárnu 🙂

25. říj 2022

Chtěla bych do testování zapojit svou neteř,které bude šest let. Má hrozne rada tyto typy hraček a určitě by ji potěšilo,kdyby mohla některou ze sady vyzkoušet ❤️

25. říj 2022

Moje osmiletá dcera se začala zajímat o koně. Hračky Schleich známe. Zajímá se o živé velké koně. Rádi bychom testovali některou sadu.

25. říj 2022

Rády bychom se do testování zapojily. U pětileté Anetky jsou v oblibě zejména ti živí,ale z hraní se sadou Schleich by byla též nadšená 🙂.

25. říj 2022

Verunka je devítiletá holčička, která miluje svoje hračky. Nemá jich moc a proto se o ně velmi dobře stará. Není jediná hračka, která by ležela pohozená v koutě, všechny mají své místo a má k nim osobní vztah. Má jednoho koníka Schleich, bílého se žlutou hřívou a kytičkami a každý den, už půl roku, si ho nosí do školy a hraje si se spolužačkami. Mají s kamarádkami postavené boxy z kostek a hrají si na velitelky stáje a jezdí na nich s panáčky na výpravy a potom je vedou do stáje, sundávají sedla a pečují o ně. Vím na 100 %, že by pro ní toto testování bylo neuvěřitelně úžasné, protože by to 1. vůbec nečekala, 2. by jakožto správný blíženec vymyslela spoustu originálních her a za 3. bychom společně nafotily super fotky (jsem fotografka) a poslali recenzi a detailně popsali, jak si lze s těmito hračkami dobře pohrát.

25. říj 2022

Proc vybrat me? Protoze Anezka by se zblaznila radosti 😍😍😍😍

25. říj 2022

Zrovna dnes Ježíšek u nás doma schoval další krabičku od Schleich. Myslím, ze to bude hlavní hřeb letošních Vánoc. Konici s Emmou (5 let) chodí do školky, kde poslušně čekají v kapsari a večerní koupel ve vaně je taky nemine. Letos si s námi zvířátka zajeli i na pláž. Já jako maminka oceňuji práve jejich všestrannost a skladnost , kvůli uložení v bytě a při cestovani. Ikdyz prave jsem dospěli do věku kdy si figurky zaslouží svoje domečky, takže s tím prostorem už to nebude taková sranda 😀. Ale dcera se určitě radosti zblázní.

25. říj 2022

Barunka(9) a Viktorka(6) milují jízdu na opravdových koních stejně tak, jako jízdu s figurkami Schleich ve svém pokojíčku třeba při sychravém počasí venku… mají už pěknou sbírku, ale stále je co doplňovat… no a pro maminku je pak společný úklid vlastně také hrou… vyskládat vše zpět na své místo na velikou polici, ustájit koníky, malá zvířátka na veterinární kliniku a připravit kavárnu na další den… baví nás to prostě všechny a jen tak nepřestane 😊 Prý jednou budou ošetřovatelkami koní a přejí si mobilní veterinární stanici 😇 Hodně štěstí všem…🍀

25. říj 2022

Sárinka je sice pro toto testování malá ( 3,5 roku)ale to nic nemění na faktu, že miluje všechna zvířátka, ráda si staví Zoo a pečuje o ně.Toto testování by ji potěšilo,kdyby nevyšlo tak pod stromeček má slíbenou plnou stáj koníčků 🐎🐎🐎🐎🐎

25. říj 2022

Mám doma nemocnou holčičku má 8 a tyhle hračky by ji udelali radost

26. říj 2022

Dcera aktivně jezdí na koni. Když nemůže být ve stáji, alespoň si na ni doma hraje. Společně vyrábíme kavalety, křížky, jízdárny, máme už i cestovní verzi. Ale koníkků není nikdy dost a každý nový podnět nám zpestří hru. Jako pedagog jsem, myslím, s to poznat, jak je hra upřímná a jak strojena. Tahle je z celého srdce

26. říj 2022

Dcerka je ve předškolním věku, takže hračky podobného typu miluje a vydrží si s nimi hrát velmi dlouho, za což jsem opravdu ráda, protože z psychologického hlediska toto hraní opravdu rozvíjí dětskou představivost a když si s ní hrají, tak se snažím rozvíjet i pomoci příběhu řeč, co by který koník, figurka mohla udělat, co by se mohlo stát potom, předtím, povez mi, co stavíš a podobně … přesně na toto období jsem se jako budoucí matka těšila 😃

26. říj 2022

I když male za 5 mesicu bude 4 roky, výškově vypadá na 5 let,.. Děti kdyz zacnou ranym věkem o neco se starat, hrat na naky nastroj, ucit se anglicky slovíčka nebo jiny jazyk,.. Cim driv tim lip,.. 😇Deti si rozvíjí svou představivost i učí se novym věcem. 😇 Radi bychom se připojili,...

26. říj 2022

Mám dvě dcery, 8 a 5 let. Obě milují zvířata( máme doma kočku, psa, želvy), koně máme za domem, chodíme se dívat a vozit se. Starší chce být veterinářka, byla by svému snu o malinko blíž. Schleich považujeme za kvalitní hračku, zejména jejím barevným a tvarových zpracováním. Testování by nás tedy z těchto důvodů velmi potěšilo hned dvakrát. ❤️❤️Foto z Testování samozřejmostí. 🙂

26. říj 2022
Autor komentář smazal

@eliskan nejvíce by se nám líbila veterinární stanice. 🐎🐴

26. říj 2022

Dcera má 6 let, je obecně velká milovnice zvířat a mám dojem, že se blíží okamžik, kdy už zvířátka - hračky nebudou stačít a budeme muset pořídit nějaké živé zvířátko. Zatím bychom rádi rozšířili naši dosavadní zoo a chovnou stanici.

26. říj 2022

Mám 3 děti, holky 10 a 7 a kluka 4. A mám dojem, že by si testování užili všichni 🙂 koně milují všichni bez vyjímky. Kdykoliv někam jedeme, kde jsou koníci, musíme všem třem koupit jízdu. Jinak by jsme neodešli v klidu. Holky mají i dost knížek, kde jsou koně. Tuto sadu jsme ještě u nikoho neviděli, takže by jsme rádi ozkoušeli.

26. říj 2022

Mám dvě dcery jedna 11 a druhá 5 obě milují figurky schleich a nejvíce si hrají s nimi má 5leta dcera je bere všude sebou když může a jelikož máme své i koně každý má jméno po našich i na těch co trénuje určitě by z toho byla nadšená z něčeho nového pro ty své figurky.

26. říj 2022

Ahoj,tak ja budu trošku vyčnívat,nemám holčičku,ale dva kluky (2roky,5let)a milujou zvířátka, hlavně koníky..
Měli jsme živého, bohužel nás nedávno opustil,myslím si že by byli nadšený z nových figurek a kort z koníků ☺️☺️☺️

27. říj 2022

Valince bude v prosinci 5 let a miluje veškerá zvířata, žádných se nebojí a pomazlila by i medvěda 😁 Když má možnost se na chvilku projet na koni, nezaváhá. My ji pak odtamtud ale už nemůžeme dostat. Ráda si hraje s panenkami, kterým vymýšlí různé situace a ani na chvíli přitom nezavře pusu.

27. říj 2022

já mám holky už starší, 12 let, ale i tak to zkusím, Schleich si oblíbily a stále jsou hravé, tvoří pro zvířátka i různé doplňky jako třeba vodopád, v rodině máme ještě neteř, 9 let a ta je velkou milovnicí koní Schleich. Bohužel je pro nás Schleich trošku hůře dostupný co se ceny týče.

27. říj 2022

Dobrý den jsem maminka své úžasné 5leté dcerky Laurinky, která od mala miluje a jezdí na koních.Hračky od Schleich máme strašně rádi, jsou to úžasné modely zvířátek různého druhu a hlavně ,nejvíce koní. Moc bychom si přáli vyzkoušet veterinární stanici jelikož si Laurinka od Dětství hraje na ošetřování zvířátek a tak volba povolání není jiná než veterinářka.Štěstí sme v životě moc neměly a peněz na tak kvalitní hračky taky moc nemáme. Tak by nás tohle určitě potěšilo tak zdravíme Maminka Renata a Laurinka5

27. říj 2022

Ahoj, Všem i já se kousíček podělím.

Naše dcera se už odmalička pohybuje mezi zvířaty všeobecně, co se koní tyče tak miluje nejen ty živě a díky tatínkovi i ty pod kapotou. Někdy se nestačím divit, jak některé děti nemají hranice nápaditosti. Jednou třeba přišla do garáže a položila svého koníka na motor se slovy “tatinku teď jich máš víc a vyhraješ” koník na závodech samozřejmě nemohl chybět 😊

V Itálii se dokonce rukama nohama dokázala domluvit s majitelem stáji, aby ji vzal dovnitř protože koník má hlad a potřebuje mrkvičku 🤷🏻‍♀️ Nikdo z rodiny moc nechápal, ale ta bezprostřednost a nápaditost je prostě kouzelná.

Pavla a Ema

27. říj 2022

Dobrý den,

mám 2 dcerky: 4 a 5 let. Když byly malé, řekla jsem si, že nebudu kupovat klasické plastové jednorázové hračky a Schleich jsou úžasné, byla to jasná volba, hlavně po tom, co jsem zjistila, že děti milují koníky. Co jde, tak jsme u koní, tábory, kroužky anebo hračky. Doma mají Schleich koutek a koníky už nejsem schopná ani spočítat 🙂
Byly by nadšené 🙂

27. říj 2022

Koníčky bychom testovaly s holčičkami 8 let, které koníčky milují a všude musí být s námi 🥰 na fotce je dcerka Terezka a neteř, které si spolu hezky vyhrají a tak by bylo krásné sledovat jejich rozzářené oči, protože má každá zatím jen základní výbavu Schleich. Určitě by to holky moc potěšilo 🤩

27. říj 2022

Moje dcerka Eliška, teď v listopadu má narozeniny a bude jí 5let by byla nadšená kdyby mohla testovat sadu od schleich, miluje koně a miluje schleich, jsou krásně propracované a ty jednorožci, úplně úžasný 😍 Přeje si od ježíška schleich, jsou prostě boží ☺️ moc by ji to potěšilo a byla šťastná jak bleška 🤩

27. říj 2022

Dcera 6 let si velmi ráda hraje s koniky, kdy dokáže do hry zapojit celou rodinu včetně mladší sestry. Schleich mají dokonale propracované figurky a vše okolo krásný cit pro detail. Nejvíce nás baví, závody, kdy dcera sama dokáže postavit kolbiště, a je skvěle , ze musí zapojit jak motoriku , tak i celkové myšlení . Není to jen hra, ale i rozvoj . Dcera jezdí na koních a vždy po tréninku utika do pokojicku , kde společně trenujeme koniky jako trenovala ona 😍😍 .

27. říj 2022

Dobrý večer, dcera se jmenuje Sofie. Miluje zvířátka, protože od miminka vyrůstala s dogoušema v jejich pelíšku. Občas se jim i snažila vyloupit misky , když byla batole. 😃Nyní je to 6 letá princezna, která chrání veškerá zvířátka…Zastaví u prostred silnice, seskočí z kola a jde přemístit šnečka, aby ho nepřejelo auto. O koniky se chodí starat na statek a rada se učí novým věcem. Ve sbírce ji proto ani nechybí figurka od Schleichu jsou krásne propracované a dokáže se o figurky starat i cele odpoledne. Jejím aktuálním snem je “POMÁHAT A CHRÁNIT” ale zvířátka. Tudíž by byla ideální adept na hru mobilní veterina 🥰. Už sem po ni taky pokukovala … Pac a slint 🐾

27. říj 2022
27. říj 2022
27. říj 2022
27. říj 2022
27. říj 2022
27. říj 2022

Dobrý večer.
Mám doma malou pětiletou cácorku která miluje všechny zvířata, tedy krom hadů těch se bojí.
Za 18 dní má narozeniny, a moc by si přála právě stáj Schleich, kterou viděla u své starší kamarádky.
Koníky nepravidelně navštěvujeme, ale koukat se na dítě jak si hraje, a tvoří svou vlastní realitu je hezké, taky jsem se jako malá ráda hrála s koňmi.
Děkuji za odpověď Teplíková.

27. říj 2022

Tak tohle rozzářilo oči jak mě, tak dcerce Julince - v prosinci 7 let, ale i manželovi, s koníky si hrajeme vlastně denně, vymyslíme různé příběhy i s panenkami a jinými hračkami. Schleich máme rádi, jsou to krásné hračky a bylo by super cokoliv otestovat a věřim, že MY bysme se do tohoto testování pustili naplno, s nadšením, zapálením a radosti. Kromě toho mála miluje i živé koníky, jezdí občas i na farmu, kde své hraní s námi doma prožije v reálném světě u koní a zvířat s dětmi.

28. říj 2022

Ahojky.jsem maminka 5.5let stare holcicky Elišky, ktera miluje kone a predevsim jednorozce.miluje konicky od Schleich a jsou to jeji oblibene hracky.casto si hrajeme spolu s konickama a i jinymi zviratky.ma dobrou predstavivost a casto vymysli sama pribehy a udalosti.chodime do staje na poniky, tak uz vi, jak to chodi i v opravdove staji.

28. říj 2022

Ahojky, proč vybrat právě moji Michalku? Moje Míša, když jsem jí poprvé vzala ke koním, úplně se zamilovala. Od té doby už sama jezdí, má v pronájmu koníka, takže už ví co to obnáší mít koníka i to, jak funguje stáj. K narozeninám nebo k vánocům si nepřeje nic jiného než koníky schleich. Už máme Pěkné stádo a stále se rozrůstáme je to velký fanda schleich koní.

28. říj 2022
Autor komentář smazal

Moje 4 letá dcera koníky miluje snad od narození 😀Už ve dvou jela na konících a vůbec se nebála. Na narozeniny a na Vánoce si přeje vždycky něco s koněm 😂. Ale nejhorší je, že koně se líbí už i malému a tak jsou někdy bitky, protože koňů není nikdy dost😃 Nicméně tím nechci říct, že si zrovna mé dítě něco zaslouží víc, než jiné dítě. Tohle si zaslouží každé dítě a jistě každé bude mít obrovskou radost, takovou jakou bychom měli my, kdybychom mohli testovat. Schleich ještě nemáme a to především kvůli vysoké ceně a tak by nám bylo jedno, která sada by na nás zbyla ☺️nicméně veterinární stanicí bychom nepohrdly 😅😍

28. říj 2022

Naše Nellinka (8 let) koně přímo miluje.. 🐴 Ta by byla z testování úplně nadšená, ještě víc jak já 😍
Koníků doma už pár máme, ale od značky Schleich ani jednoho. Určitě by brala kavárnu, protože i ráda vaří a vymýšlí různé variace 😃. Podle mě by jí ale určitě potěšila jakákoli sada k testování, protože tam jsou koníci a to to přesně jde 🥰

28. říj 2022

Mojí malé velké Gábince bude v prosinci 6 let. Je to úžasná malá slečna, která ráda zkouší nové věci a má bezbřehou fantazii. Věřím, že na tom mám podíl i já, protože jsme spolu od malička četly hodně knížek (nejen pohádek, ale také těch o vesmíru, přírodě a nebo třeba lidském těle), každý den jsme si zpívaly (a stále zpíváme) a vyprávěly/vyprávíme si příběhy.
Gábinka je nejstarší z našich tří dětí, má dva mladší brášky a dělá si legraci z toho, že je jak Wendy z pohádky Petr Pan, když jim vymýšlí a vypráví příběhy a oni nadšeně (ten nejmladší tedy ještě moc nevydrží na místě) poslouchají.
Je to taková naše holčička se vším všudy, miluje princezny, víly, koně, miminka, tanec, zpěv a tvoření. Od Schleich má doma klisnu s malou stájí a tak ráda si s ní hraje. Abych byla upřímná, ani nedokážu přesně říct, jak ji do svých her zapojuje, protože já, když ji vidím, jak je naprosto ponořená do svého pohádkového světa, raději ji neruším a v tu chvíli se třeba více věnuji jejím bráškům a k ní se připojím, až mě o to požádá.
V dopise pro Ježíška už má letos napsáno, že by si moc přála velkou koňskou stáj. Aby mohla s kamarádkami, co bydlí u nás v ulici, vytvářet koňská dobrodružství přesně taková, jaká jsou v jejích oblíbených knížkách.
Když ji vidím v sedle, úplně září. A kdybych jí řekla, že může testovat koně Schleich a pak se o ty dojmy podělit s jinými holčičkami, pane jo, to by byla euforie 😊

28. říj 2022

Miluju sledovat své 2 dcery při hře a zjišťovat tak, kým doopravdy jsou. Ve hře jsou děti opravdové, nejvíc sami sebou. Pozoruji, jaké jsou jejich fiktivní rozhovory a zjišťuji tak, co od nas opět okoukaly a zároveň co je v jejich podvědomí, čím se aktuálně zabývají. Je to fascinující hra i pro mě🙂.
Na farmě ve Španělsku jsem zjistila, že má Rozi (6let) obrovskou lásku ke zvířatům. Nebojí se vyhodit slepici, aby posbírala vajíčka ani podojit ovce. Nikdy jsem ji neviděla tak šťastnou jako zde na farmě.
Zpět doma v panelákovém bytě bychom se na farmu mohly vrátit touto hrou. Její rozhovory by mě opravdu zajímaly. Jaké vzpomínky, touhy a příběhy by to v ní asi probudilo?

28. říj 2022

Toto testovani by nas neskutecne bavilo. Na nasi vesnici se o 2 domy dale a na dalsich 3 mistech do 200m nachazeji vybehy s konmi, do 3km je jich vice nez 10. Deti prochazky za konmi miluji, vzdy je s majiteli mohou nakrmit, zkontrolovat dostatek vody, ci jen si je pohladit.
Jako kazda holcicka, dcera miluje kone a predstavuje si, ze v noci se z nich stavaji jednorozci a dorustaji jim kridla 😊❤️
Doma stavime ruzne staje, vybehy, domecky z kappla, kostek, ci lega pro zviratka a doplnujeme je o prirodniny, ktere jsme venku nasli. Davame neskutecny pruchod fantazii a hrajeme si pohadky se zviratky, ci na zoo, staj. Pridavame si do slovniku nova slova, procvicujeme matematiku, vytvarime rodiny, bavime se o rozdilech mezi jednotlivymi zviraty. Deti zviratka miluji a protoze jim rada predavam zvirata v realne podobe a uz se bavime trochu o biologii, casto koncime u zviratek sleich, ktere sbirame na narozeniny, vanoce apod po 1ks jiz roky.
Dcera ma 7, syn 5, dalsi dcera 3 roky a vsichni 3 dokazou u hry se zviratky vydrzet i cele dopoledne. Je to vazne nase nejcastejsi hra, jelikoz deskovky apod je jeste moc nebavi, prekypuji fantazii! Promita se to i do naseho cestovani, kdy navsteva zvirat - at uz zoo, prirodni rezervace, farma apod jsou nejcastejim cilem nasi cesty😊😁

29. říj 2022
29. říj 2022
29. říj 2022

Naše malá princezna je od mala milovnice koní. Jen co začala vnímat svět, tak hned si koně zamilovala. Svoji první Schleich hračku dostala ve dvou letech. Ve stejném roce seděla poprvé na koni. Dnes ji je pět let a její láska pořád trvá. Na dovolené v Rakousku si i zamilovala časopis od Schleichu. S koniky od Schleichu si dokáže hrát celý den. Vymýšlí jim příběhy, soutěže, pořád pro ně musíme něco vyrábět (deky, ohlávky atd). Její fantazie je při hře neskutečná. Proto by jsme obě dvě byly nadšené kdyby jsme se mohli účastník testování. Protože zvířátka a zvlášť koně jsou pro malou všechno ❤️

29. říj 2022

Dobrý den,
Jmenuji se Eva Daňková a sice nemám holčičku, ale zato mám chlapečka (6 let), který je milovníkem nejen koní živých, ale i setů schleich. Já mám doma 2 živé koně a Mariánek si již od 3 let šetří do kasiček na vlastního poníka. Doma máme již několik setu Schleich včetně stáje (která je plná k prasknutí) a nejsou Vánoce, kdy by na seznamu nebyl alespoň jeden set/koník této značky. Nemyslím si, že sety horse club jsou jen pro holky, ale každá holčička co k nám přijde je naprosto unešená z naší sbírky. Já sama jsem v mládí tyto koně sbírala. Měla jsem jich tehdy asi 40. Byla by opravdu super příležitost mít možnost testovat tyto sady.

29. říj 2022

Krásný den,jmenuji se Míša a dcerku Elenku 5let ji bude před štědrym dnem. Koníků máme na hraní dost i chodíme jezdit .Všude vzdy obdivuje koně 🙂 a z hračkářství by je chtela všechny. A pod stromeček nejlépe jednorožce nebo pegesa.Já mám vystudouvanou školu s koňmi a starší dcera je na stejném oboru.Tak je to asi nakažlive vztah ke konim .To by byly super večery si tak hrát, jen nevím kdo by si hrál víc jestli děti nebo maminka 🤣😍a nejlépe se všema

29. říj 2022

Hezký den, dceři Terce bylo uz 11 let, a koně miluje a se Schleich si pořád ráda hraje. Většinou si hraje i se synem (8 let). Sestavy Schleich jsou úžasně propracované a už několikátý rok je to u nás sázka na jistotu jak na narozeniny, tak od Ježíška. Z testovacích sad má pouze box na koně, ale určitě by ji udělala radost jakákoliv sada.

29. říj 2022

Moje dcery miluji koně už máme velkou stáj a rady by mneli další kousek od Vás jsou ji 5let a druhé 3roky.a koníky miluji

29. říj 2022

Dcera Klárka (5 let) miluje koně ♥️. 2x týdne docházíme do jezdeckého kroužku. Pokud zrovna není u koní a nestará se o ně, hraje si doma "na statek" vodí postavičky koní na pastvu a zase do ohrady. Obdělavá synovi traktory pastviny a tak dále 🙂 má úžasnou představivost a fantazii ♥️♥️

29. říj 2022

Adrianka (8let) je trenérkou, veterinářkou, jezdkyní a zároveň žokejkou. Prožívá každý den nové zážitky s koňmi i pejsky. Pořádá závody, kde vítěz vyhrává nejen pohár, ale třeba i balík sena. Mrkvičku občas křoupe i pejsek Bella. A dost často si závody jezdí samotní koníci a jejich majitelé fandí z tribuny. Je to zábava každý den a každý den je všechny čeká nové dobrodružství. 😊

29. říj 2022

Pro dceru 6 let jsou koníci a jednorožci celý svět. Věřím tomu, že jakákoliv sada by dcerce udělala strašnou radost, určitě by s ní trávila veškerý čas mimo učení. Byl by to nádherný dárek od Ježíška

29. říj 2022

Dceři je 7 let, letos byly dvě akce, kde byla možnost se projet na koni, a nemohli jsme ji z něj sundat. Nemá moc kroužků, protože rády trávíme čas spolu a dcera sama si ráda vyrábí a staví různé "projekty", já osobně považuji tuto samostatnou hru za velmi důležitou

29. říj 2022

Dceři je 7 let. Miluje všechny zvířátka a hlavně koně. Moc si přeje být veterinářkou. Takže veterinární stanice by se jí moc líbila.

30. říj 2022

Naše Andrejka (6 let) byla vždycky taková trochu klučičí,, holčičí hračky ji moc nebraly,ale zvířátka milovala odjakživa.Před rokem se to ale změnilo, když poznala Vaše koně.Od té doby je schopná si hrát i sama, vymýšlí různé hry, scénáře, prostě ji to baví.Stále se snažíme rozšiřovat sbírku,aby se kreativita mohla projevit naplno.S testování bychom byli nadšení všichni i mladší dcera.

30. říj 2022

Tanicka 8 let. Milovnice koníků

30. říj 2022

Kačence jsou sice 4 roky a 4 měsíce, ale zvířátka miluje všechna a při hraní jí nestačím, protože mluví za zvířátka a vymyslí příběhy, které by mě nenapadly. Je úžasné ji pozorovat. Koníky má také a určitě by testovaci sadu začlenila mezi ostatní kamarády 🙂.

30. říj 2022

Dobrý den, ráda bych se přihlásila se svojí skoro 5letou (únor), která miluje všechna zvířátka - bohužel pro mě i brouky. Doma můžeme mít jen 2 morčátka, která jediné jako samozivitelka časově a finančně zvládám. Lásku ke psům si plní dojížděním k babi a k tetě, lásku ke koním ji dopřávám vyhkedavanim různych vyjížďek po okolí, kde koníky půjčují a šetřím na tábor s konikami, protože si strašně přála nejen na nich jezdit, ale i se o ně zkusit starat. Kolik nám zabíraji místa různí plyšoví koníci nemá cenu ani počítat, protože jsou úplně všude.

30. říj 2022

Naše Nela (5let) má ráda všechna zvířata, a na koni se tepre učí, tatínek jezdí celý život na koni tak se Nelča snad něčeho přiučí 💜výrobky Schleich známé, ale bohužel žádné nemáme a proto by Nelča byla nadšená kdyby mohla mít nějaký tento krásný hrací set, určitě by se ji líbila kavárna protože i moc ráda vaří a kdyby to spojila i s koňmi tak by byla moc nadšená , že může dát dobrůtku i jim 🐴🐎je tvořivá, nápaditá a kreativní a její malá sestřička jí v tom taky někdy ráda pomáhá 🤭

30. říj 2022

Dceři jsou sice teprve téměř 4 roky, ale právě proto, že jí k hračkam pouze neodkládáme ale hrajeme si s ní a učíme ji hrát si, myslím že by mohla dobře rozšířit vaší testovací skupinu. Koně má velmi ráda. Má doma sbírku, ale jezdkyni na koni nebo přepravu pro koně ještě nemá. I pro ni by to bylo příjemné rozšíření moznosti hraní si s koňmi.

30. říj 2022

Zdravím , kterékoliv dítě bude Schleich testovat, bude nadšené. Je to výborná kvalita. Dokonce,když se vám například splaší kůň a ukopne například zrcátko,tak Vám Schleich pošle nové (za cenu dopravy,ale samozřejmě to za opravu stojí) Dcera Nina si sérii Horse club prostě zamilovala a já také (Vánoce, narozeniny, svátek.. místo hloupostí, které jen zabírají místo a hrála by si s nimi jen když uvidí reklamu). Takhle každá návštěva (ať už kamarádky nebo děda) si jde hrát do pokoje a nebo bereme koníky i ven.. kavárnu již nějakou dobu máme,tak můžeme všem vřele doporučit. Vše propracované do detailů,ať už zákusky, káva, pokladna, obsluha.. už jsme si s ní hrály hodiny a myslím, že ještě hodiny budeme.. pokud by jste nám svěřili testování,tak budeme nadšené! Přejeme šťastnou volbu.

30. říj 2022

Dobrý den, žijeme na statku a život se zvířátky je pro nás každodenní součástí. Věnujeme se hlavně asinoterapii (obdoba hipoterapie, ale s oslíky). Občas je to náročné, ale opravdově krásné. Žijeme takový ten život naplno se vším co k němu patří. Je to stále život-smrt-život-smrt.
Naše malé princezny (Valerie 5,5 a Paťka 3,5) vše, co na statku zažívají, následně přenášejí do svých dětských her a občas jsem i já sama překvapená, jak věci vidí svýma dětskýma očima a následně prezentují při hře se Schleich. Nemám ráda plastové hračky, ale Schleich jsem si oblíbila a koupím jim ho vždy ráda (byť není nejlevnější), protože je opravdu kvalitně udělán a zvířátka jsou jako živá. Nejčastější hry jsou u nás na veterinářku a také cvičitelku koní a hiporehabilitační/asinoterapeutický tým.
Dokonce vaše veterinářka je úplně stejná jako naše veterinářka Kačka. Jen nám chybí více mužských postav.
Schleich se stal pro nás tradicí. Kupujeme ho pravidelně jako dárek od Mikuláše a těšíme se tak z každého okýnka až do Vánoc.

30. říj 2022

Ahoj, jsme dvě ségry Linda (8) a Nela (6) a žijeme v pohádkovém světě plném koníků. Naše magické stáje zabírají téměř půlku pokojíku. Jeden z nich dokonce obživl a tak si chodíme hrát i k tomu opravdovému. I do té velké stáje ale vždy jezdíme s létajícími jednorožci, protože ti prý umí plnit přání, mluví s dobrými vílami a umí vyčarovat, na co si jen vzpomeneme. Než jdeme spát, vždy nejdříve koníky vyčistíme, nakrmíme a zavedeme do stáje. Pečlivě kontrolujeme, jestli hříbátka spinkají u své maminky a zavíráme všechny dveře, aby jim v noci nebyla zima. Moc rády bychom jezdili i na závody, na to nám ale zatím chybí správný vozík. Od Schleich máme ještě spoustu dalších zvířátek, takže jsme naše stáje postupně rozšířily na celý velký statek. Rády bychom i ostatním dětem povyprávěly o našem pohádkovém světě plném zvířátek a kouzel. Přikládáme fotku ve stáji a těšíme se na případnou možnost sdílet naše zážitky s ostatními. Nelča a Linda.

30. říj 2022

Ahoj, určitě by to bylo pro dceru (6let) obrovské překvapení. Miluje všechna zvířátka, ale koníci u ní vedou na plné čáře. Od této firmy nemá bohužel ještě žádného (chystá se přinést Ježíšek), ale jiných má plný pokojíček. Každou chvíli si s nimi v pokojiku hraje a je úplně super jí pozorovat, jak si každý den dokáže vymyslet jiný příběh a jak zapojuje fantazii. Z domu nevyjde, aniž by neměla koníka v batohu, nebo alespoň v ruce, aby si s nimi mohla užít i venkovní dobrodružství.

30. říj 2022

Moje 6 letá dcera Majda koně miluje, asi jako všechny holčičky, neustále je češe a dělá jim přehlídky, letos také byla poprvé na koňském příměstském táboře a byla velmi nadšená. Set schleich® by jí udělal určitě moc velkou radost a ráda by se podělila s koníkem o fotky, často i natáčí videa a moc jí to baví 🙂

30. říj 2022

@lagerthaa při hře trénujeme hlavně motoriku a logopedii, protože ty musíme do září ještě hodně potrénovat.

30. říj 2022

Ahoj, jsem maminka dvou báječných dcer tj. Denisky (7 let) a Beatky (12 let). Žijeme na vesnici v rodinném domečku spolu s čtyřnohým parťákem Falcem, který se vždy rád strhne pro jakoukoliv hru a špatnost. Milujeme přírodu a od jara do podzimu jsme prakticky venku, kde se kocháme obrovským hospodářstvím našeho souseda, jež má cca 30 koníků, kozlíka a stádo oveček. Holky milují, když mohou sousedovi s něčím málo pomoci, něco se přiučit a hlavně rozpoznat povahu jednotlivých koníků, co na kterého platí apod. Soused je pak na oplátku nechá na některém z koníku povozit. A když není počasí pro to, aby s nimi trávily venku čas, tak se rády zavřou do pokojíku a hrají si na hospodářství se spoustou úžasných zvířatek. Holky milují výzvy a hrací set od @schleich by jím udělal nejen velkou radost, ale užily by si s ním spoustu zábavy a nových dobrodružství....

30. říj 2022

Hezky večer,
Musí se zúčastnit jen holčičky? Máme kluka, teď 19 měsíců a miluje koníky. Máme knížky o koních, plyšáky.. a už i jezdil na poníkovi a byl.z toho unesený. Z tohohle by měl neskutečnou radost 🙂

30. říj 2022

Hezký den, jako maminka sedmi malých nezbednicku bych se také velice ráda zapojila do testování 🥰. Moje děti velice rádi objevují a zkoušejí nové věci. Naše Eliška 6 let a Kačenka 5 let jsou takové malé sravitelky. Už dokonce zabavily lego i braskovi, aby si mohly také něco postavit. Byla bych moc ráda, kdyby měly také i svoje holčičí a mohly se radovat ze stavění a chlubit se mamince svými výtvory. Jsou opravdu úžasné stavitelky a jejich radost je to nejkrásnější, co si můžu jako maminka přát ♥️😍♥️

31. říj 2022

Začni psát komentář...

Odešli