Porodnický balíček je výborný v tom, že v něm najdete vše potřebné pro porod a první dny. Nemusela jsem běhat od krámu ke krámu a shánět co potřebuji. Navíc to přijde v nádherné praktické tašce, pro kterou nadále najdete spousty dalšího využití. Taky se mi líbí dárek v podobě čepičky, která je super roztomilá a jemná. Velikost je 3-6m. Malému je zatím velká, ale těším se, až mu bude.
V balení jsem měla 5 ks prebalovacích podložek, které jsem využila hlavně u porodu, protože mi praskla voda. Recenzi zvlášť jsem na ně již psala. Hodnotím 4/5.
Poporodní kalhotky, velikost je xl, já nosím velikost XS a kalhotky byly super, dají se vyprat, oceňuji, že jsou v balení i černé, všude se totiž prodávají jen bílé. Nejlepší je ten střih, jsou super příjemné, jemné, použila jsem je hned jak mi praskla voda a pak celé šestinedělí. Jediná jejich nevýhoda je, že jsou jen 2 ks v balení. Lepší by bylo aspoň 5 ks. Hodnotím 5/5.
Poporodní vložky - ty mě mile překvapili, jsou jemné, dobře tvarované, dostatečně dlouhé, používala jsem je na noc, protože jsem měla záruku, že neprotečou. Řekla bych, že nejsou vhodné úplně na prvni 2-3 dny po porodu, vadil mi tam ten igelit, i když by měli být prodyšné a se zapařováním jsem neměla problém. Mají i lepítko, takže se v kalhotkách nehnou. Možná nevýhoda je 10 ks v balení, ale já je používala jen na noc, a jedno balení mi postačilo.
Krém na opruzeniny a mýdlo - neměla jsem zatím moznost vyzkoušet, dítě opruzeniny nemá a mýdlem zatím nemyjeme. Každopádně kontrolovala jsem složení a velice příjemně mě překvapilo. Určitě se ve výbavičce neztratí.
Vložky do podprsenky jsem též nemela možnost vyzkoušet, mléko mi totiž samovolně neteče. Ale vypadají velmi dobře, v krámě bych si je asi v případě potřeby vybrala.
Štětičky do uší - věc která se hodí vždycky a zrovna doma mi ve výbavě chyběly. Vypadají kvalitně. Takže za mě super. Hodnotím 5/5.
Vlhčené ubrousky - mají výborné balení se znovuuzavíratelným víčkem, nepění, dobře otřely smolku a dítě se po nich neoprudilo. Takže nemám co vytknout.
Plenky mají na balení napsáno, že mají mít vykrojení na pupíček, ale nemají. Jsou dost vysoké a našemu miminku zatím nesedí. Napíšu pak individuální recenzi, až budeme mít možnost vyzkoušet lépe. Výhoda je pak indikační proužek. Ten je u novorozence to nejlepší co potřebujete, vzhledem k tomu, že se hlídá počet počúraných plen, a moderní pleny často vhlkost okamžitě vsáknou, takže to jinak nepoznáte.
(12 fotek)
- V balíčku je vše pro porod a první dny po něm
- Oceňuji, že je vše na jednom místě
- Praktická taška
- Roztomilá Čepička jako dárek
- Super na odzkoušení produktů
- Asi jen ty plenky, že nám zatím nesedí. A i když píšou, že mají vykrojení na pupíček, tak nemají.